- 26 Ekim 2024
- 9
- -2
- 1
- 32
Yumurtalar döllendi. Empriyolar genetiğe gitti. Benim bir operasyon geçirmem gerek iyileşme süreci birkaç ayı bulacak. Sonrasında transfer olacak sanırım.
Ventus ivf KıbrısHangi hastanrye gittiniz acaba
İçime sindirmekle ilgili hiç kuşkum yok,ben eşimin de aynı heycanda olmasını istiyorum,o istikrarı göremedim onda bu da benim canımı sıkıyoErkekler böyledirler ama.. Sizin kararlı ve istekli olduğunuzu görürse oda bunu kabul eder ve zamanla sizden daha çok istekli olur. Bence siz daha içinize sindirememişsiz.
Merhaba cinsiyet seçimlimi bu fiyatlar?Merhaba sonshans. Söyle anlatiyim benim yaşım 43 yurtdisindayim rabbim nasip ederse tüp bebek düşünüyorum ama bende herkes gibi kararasizim doktor Hit British ve miracle hospital by Firdevs. Hit 9 bin Euro istedi British 10 bin euro ve doktor Firdevs 7bin euro.
Hala karar veremedim
Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki, durumumuz zor, bende senin gibi kendi yumurtalarim ile tup bebek denerken, doktorum yumurta donasyonu da düşünebilirsiniz, onda basari sansi yüksek dediğinde, inan doktordan çıkınca ne diyor bu yaaa, ne donasyonu derdim vallahi inanHerkese hayırlı olsun Allah bu konuda kimseyi muhtaç etmesin ve bu ben olsam şöyle yapardımla olacak konuda değil demekki her kulun sınaması farklıymış buda bir sınama kaldıki neler çektik kendi adıma 5 yıl yaşadıklarım beni çok yordu.bende hiç aklıma bile gelmezdi yumurta donasyonu ama bir arkadaşım evlat sahıbi oldu bu yolla bende araştırmaya başladım bir kaç yerle görüştüm halen kararsızım burda deneyımlemedıgım bir hastahane hakkında tanıkı yorum yapamam ama hit için burda bir yorumu okudum o kafama takılmıştı sonra merkezle konuştum sordum dönörfen toplama sonrası kaç yumurta çıktığını bir beyanda evrak olarak sunuyormusunuz hayır dedı ve yazan arkadaşı anladım ozaman şu anda iki yerle görüşüyorum karar vermedim ancak vita alters ile görüştüm doktor bey çok ayrıntıcı eski olan hiç bir şeyi kabul etmedi bu nedenle biraz sıcak bakıyorum
Ayrıca kusura bakmayın yazim yanlışım çok olmuş ilk defa yazdığım için
Benim sadece duyduğum, kolan hastanesinin hem kendi donasyon bölümü var hemde kibrisda gynolife de işlemleri kolan hastanesinde yapıyor, çünkü kendi yerleri ile ilgili gynolife bir sorun varmış sebebi nedir tam bende bilmiyorum, yani hem kendi hastaları kolanda işlem görüyor hemde kibrisda farklı yerler işlem icin orayı kullanıyor...Birde deneyimler önemli ist iyi bir doktor kolan british tüp bebek hastanesini söyledi hiç yaptıran varmı
Doğru nasıl oluyo acaba oBirde arkadaşlar ben bu donorlerin bizimle es zamanlı hazırlanması konusu hala kafama yatmadı, diyorlar ki adet olunca haber verin, ok haber verdik, eee benim adetim ile onunki nasil es zamanlı denk gelecek, biz onlara doğum kontrol hapı kullandiroyoruz, evet, bıraktıklarına adet oluyorlar, hadi diyelim ki bu donör 1 hafta once adet oldu. Hapı bıraktı bir hafta sonra yine mi adet olacak? Hadi oldu diyelim, bu doğum kontrol hapları benim bildiğim bıraktıktan sonra 1-2 ay vücuttan atılıyor ki tekrar hamile kalinsin, nasil oluyor da sürekli hap kullanıp bırakınca donorler sağlıklı yumurta geliştiriyor ki? Ben yurt dişini da arastirdim orda 2-3 ay önce size eleştirilen donör ile adet senkrone ediliyor, ki aynı anda adet olunup hazırlansın, her iki taraf da, bilmiyorum ki acaba donmus yumurta mı kullanıyorlar demeden geçemiyorum yada doğrusunu bilen var mı? Ben bunu bir türlü çözemedim...
İşte bence tam da bu sorunun arkasinda donmuş mu taze yumurta mı kullanılıyor cevabı yatıyor, arka planda olanları hiç bilmiyoruz ki... güvensem...bilmesem de olur diyorum yoksa bu kısım zaten doktorların işi ama adet olduğunuzda haber verin diyorlar...Peki donör diyor insan o zaman...Doğru nasıl oluyo acaba oama ona göre ayarlıyorlardır bi şekilde yumurtlama dönemine denk gelecek şekilde,zaten ha deyince hemen transfer olmuyo bi kaç ay sürüyor sanırım iki tarafında hazır olması
Donör zaten sağlıklı yumurta verebildiği için ona hap vermemeleri lazım,doğal yolla oluşan yumurta toplanıyodur bence,hem dondurulma olunca olumsuz bişey mi bu acaba,mesela ilk donörden 15 yumurta toplandı varsayıyorum bunlardan 2 di transfer edildi,tutmazsa kalanı donduruyolar ikinci trasfere kadar bekliyo o okuduğum ve anladığım kadarıylaİşte bence tam da bu sorunun arkasinda donmuş mu taze yumurta mı kullanılıyor cevabı yatıyor, arka planda olanları hiç bilmiyoruz ki... güvensem...bilmesem de olur diyorum yoksa bu kısım zaten doktorların işi ama adet olduğunuzda haber verin diyorlar...Peki donör diyor insan o zaman...
Ben hangi merkezle gorustuysem kibrista, bana donorlerin sürekli doğum kontrol hapı kullandıklarını söylediler, bıraktıklarında bizimle ayni anda adet görmeleri için yapıyorlarmış, merkezlerle görüşecek arkadaşlar bu soruyu da irdeleyebilir mesela, embriyo ve sperm değil fakat donmus yumurta çozüldüğünde en fazla bozulma gösteren hücreymis...Donör zaten sağlıklı yumurta verebildiği için ona hap vermemeleri lazım,doğal yolla oluşan yumurta toplanıyodur bence,hem dondurulma olunca olumsuz bişey mi bu acaba,mesela ilk donörden 15 yumurta toplandı varsayıyorum bunlardan 2 di transfer edildi,tutmazsa kalanı donduruyolar ikinci trasfere kadar bekliyo o okuduğum ve anladığım kadarıyla
Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki, durumumuz zor, bende senin gibi kendi yumurtalarim ile tup bebek denerken, doktorum yumurta donasyonu da düşünebilirsiniz, onda basari sansi yüksek dediğinde, inan doktordan çıkınca ne diyor bu yaaa, ne donasyonu derdim vallahi inansimdi acaba donasyonla olmaz ise iyi bir merkez bulamazsam kismina kadar geldim. Ben birçok merkezle görüştüm, ve kendimce hep aklıma takılan ne varsa sordum, bu süreçte bir süre sonra en başta çok ilgili olan merkezler benden sorular fazla gidince cvp verme gereği bile duymadılar, o an anladım ki yok simdi böyle işe ileride ne olur, birisi için iyi olan bir merkez diğeri için uygun olmayabilir bence bunu merkezlerle detaylıca görüşerek ve ic sesimizi dinleyerek ulaşabiliriz. Dediğin gibi hiti hiç düşünmedim forum sayfasında yazanları okuduğumda, eleye eleye neredeyse elimde merkez kalmadı kibrisda o yüzden bende burda bir arkadaştan gelecek güzel bir yorum habere bakıyorum, vita altera ventus ile birlikte çalışıyor diye biliyorum, en azından ventus Emine hanim bana öyle soylemisti, aradaki fark ventusun yapay zeka kullanması, fakat karar verdin mi dersen, yok, gönlüme baku de sindi, oranın artisi donör resmini görebiliyorsun ve fiyat daha uygun. Böyle iki arada bir derede bakalım ne olacak...gülüyorum bazen ağlanacak halime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?