• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta döllenmemiş olablir mi yardım lütfen?????

goncela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
110
2
66
Sivas
Merhaba arkadaşlar

Görev yaptığım ilçedeki kadın doğum uzmanının tayini çıktı ve ben doktorsuz kaldım:( Sizlere bir sorum var. Bende polikistikover sendromu var. Bu ay korunmayı bıraktım
ve yumurta takibine başladım. 24. günde yumurtam 16.6 mm idi. 26 günde gittiğimde ise yumurtan çatlamış dedi doktor. İlişki ise 24. ve 26. günlerde oldu. Sorum şu eğer yumurta 25. günde çatladıysa, o gün ilişki olmadığı için döllenme olmamış olabilir mi? Bu konuda tecrübesi olan varsa yardımcı olsun lütfen...

Tam o günde olması gerekmez ki zaten.Yumurtalar 1 gün,spermler 2 gün canlılığını korur.Umarım gönlüne göre olur

Merhaba arkadaşlar

Görev yaptığım ilçedeki kadın doğum uzmanının tayini çıktı ve ben doktorsuz kaldım:( Sizlere bir sorum var. Bende polikistikover sendromu var. Bu ay korunmayı bıraktım
ve yumurta takibine başladım. 24. günde yumurtam 16.6 mm idi. 26 günde gittiğimde ise yumurtan çatlamış dedi doktor. İlişki ise 24. ve 26. günlerde oldu. Sorum şu eğer yumurta 25. günde çatladıysa, o gün ilişki olmadığı için döllenme olmamış olabilir mi? Bu konuda tecrübesi olan varsa yardımcı olsun lütfen...

canım bence tam zamanında olmuş. 26. gün gittiğinde çatlamış dediğine göre 25. günde çatlamıştı demekki. siz 24. gün birlikteli yaşamışsınız ve sperm 48 saat dayanır zaten ve yumurtlama olduğunda spermin orada bekliyor olması da idealdir. 24 te olduysa sperim hala yaşıyordur ve 25. günde çatlayan yumurta ile karşılaşması ve döllenmesi büyük ihtimal dahilinde. Ayrıca 26. günde de ilişki olmuş 26. gün sabah çatlamış olsa bile 1 gün dayanıyor yumurta yine o günkü ilişkide de döllenme yüksek ama daha 24. günkü ilişkinin tutma ihtimali yüksek. İnşallah tutar canım..

Teşekkür ederim, aslında söylediklerinizi ben de biliyorum ama birilerinden daha duymak istedim. İçim ferahladı biraz. Benim yumurtamın gelişmesi ve çatlaması mucize oldu bu ay o yüzden kaçırmak istemiyorum. Bir de hepsi geri çıkıyor gibi geliyor insana, içerde beklediklerine inanamıyorum:)

Back