• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta döllendikten kaç gün sonra idrara geçer

heceyarisi

I wanna feel your love until end of time...
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
582
204
73
Idrar testi yapicam ama bi türlü emin olamiyorum yumurta dollendikten kac gun sonra idrara geçiyo. Yerlesme kanamam oldu ve uzerinden 6gun gecti. Sizce yapsam cikar mi? :110::110:

Yumurta döllendikten sonra değil, beklenen adet gününüz geçtikten sonra yapılır test.
Adet gününüz en az 2 gün geçmiş olsun ki sonuç alabilesiniz.

Yumurta döllendikten sonra değil, beklenen adet gününüz geçtikten sonra yapılır test.
Adet gününüz en az 2 gün geçmiş olsun ki sonuç alabilesiniz.
Ama ben normal adet donemimdne 5gun once oldum be hep gecikti. Internette olan yazilara gore yerlesme kanamasi olabilir mi diye dusunuyorum acikcasi. Ama simdi test yapsam sonuca ulasabilirmiyim bilmiyorum

Yerleşme kanaması denilen şey her kadında olmaz, olursa da kısa süreli ve az bir kanama olur
normal adet gibi değildir.
Bence siz gebe değilsiniz, ama içinizin rahat etmesini istiyorsanız normalde aynın kaçında adet oluyorsanız onun 2 gün ertesinde test yapıp kontrol edin.
Ama dediğim gibi bence sonuç negatif, muhtemelen adet döngünüzde değişiklik olacak ve adet tarihiniz bir hafta kadar geri atacaktır.

Yerleşme kanaması denilen şey her kadında olmaz, olursa da kısa süreli ve az bir kanama olur
normal adet gibi değildir.
Bence siz gebe değilsiniz, ama içinizin rahat etmesini istiyorsanız normalde aynın kaçında adet oluyorsanız onun 2 gün ertesinde test yapıp kontrol edin.
Ama dediğim gibi bence sonuç negatif, muhtemelen adet döngünüzde değişiklik olacak ve adet tarihiniz bir hafta kadar geri atacaktır.
Cok tesekkur ederim. Ama kalbimden gecen hamilelik tabiki. Degilsemde degistiremem bunu sonucta. Ileriki zamanlarda artik

yumurtlamadan (tabi yumurta döllendiyse) 15-16 gün sonra çıkar idrar testinde.

Şüpheli ilişkiden tam 12 gün sonra idrar testim pozitif çıktı. Adetime 4 gün vardı

Şüpheli ilişkiden tam 12 gün sonra idrar testim pozitif çıktı. Adetime 4 gün vardı
Tam emin degilim adet mi yerlesme kanamasi mi diye ama kanamam biteli 6gun oluyo. Yani simdi yapsam sonucu alirmiyim? Son iliski tarihinden 14gun gecti

Tam emin degilim adet mi yerlesme kanamasi mi diye ama kanamam biteli 6gun oluyo. Yani simdi yapsam sonucu alirmiyim? Son iliski tarihinden 14gun gecti
Belki alırsın ama genelde adet öncesi pozitif çıkan gebelik testleri çok sık görülen birşey değil genelde adetten 5 gün sonra falan pozitif çıkar. Kişiden kişiye değişiyor bu durumlar maalesef bi standardı yok. Ama sen bi dene bence birşey kaybetmezsin. Erken gebelik testi dene daha duyarlı olur

Belki alırsın ama genelde adet öncesi pozitif çıkan gebelik testleri çok sık görülen birşey değil genelde adetten 5 gün sonra falan pozitif çıkar. Kişiden kişiye değişiyor bu durumlar maalesef bi standardı yok. Ama sen bi dene bence birşey kaybetmezsin. Erken gebelik testi dene daha duyarlı olur
Hadi bakalim. Cok tesekkur ederim :-)

Benimde adet günümde 2 çizgide kopkoyuydu yani adet gününden önceyapsam oöğrenmiş olacaktim yani adetten öncede idrarda cikmasi olabilir çünkü erken dollenmeden dolayi.sende bi idrar testi yap bence bide kanaman nasildi adet gibi yogunmu yoksa leke halindemiydi

tam aradığım konu bende onu merak ediyorum. bende 19 Kasım yumurtladim ben 20 Kasım i baz alıyorum 5.gün bugün heyecan dorukta :)
baş ağrım ve göğüs dolgunlugum acı var bakalım

Benimde adet günümde 2 çizgide kopkoyuydu yani adet gününden önceyapsam oöğrenmiş olacaktim yani adetten öncede idrarda cikmasi olabilir çünkü erken dollenmeden dolayi.sende bi idrar testi yap bence bide kanaman nasildi adet gibi yogunmu yoksa leke halindemiydi
Adet gibiydi kanamam. 4gun surdu. Benim adetimde 4gun suruyo genelde

yerleşme kanaması adet gibi 4 gün sürmez ki benim bildiğim lekelenme tarzında olur ve tekrarlamaz. sen adet olmuşsun bence

Back