- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
- 73
- Konu Sahibi heceyarisi
Idrar testi yapicam ama bi türlü emin olamiyorum yumurta dollendikten kac gun sonra idrara geçiyo. Yerlesme kanamam oldu ve uzerinden 6gun gecti. Sizce yapsam cikar mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ben normal adet donemimdne 5gun once oldum be hep gecikti. Internette olan yazilara gore yerlesme kanamasi olabilir mi diye dusunuyorum acikcasi. Ama simdi test yapsam sonuca ulasabilirmiyim bilmiyorumYumurta döllendikten sonra değil, beklenen adet gününüz geçtikten sonra yapılır test.
Adet gününüz en az 2 gün geçmiş olsun ki sonuç alabilesiniz.
Cok tesekkur ederim. Ama kalbimden gecen hamilelik tabiki. Degilsemde degistiremem bunu sonucta. Ileriki zamanlarda artikYerleşme kanaması denilen şey her kadında olmaz, olursa da kısa süreli ve az bir kanama olur
normal adet gibi değildir.
Bence siz gebe değilsiniz, ama içinizin rahat etmesini istiyorsanız normalde aynın kaçında adet oluyorsanız onun 2 gün ertesinde test yapıp kontrol edin.
Ama dediğim gibi bence sonuç negatif, muhtemelen adet döngünüzde değişiklik olacak ve adet tarihiniz bir hafta kadar geri atacaktır.
Cok tesekkur ederimyumurtlamadan (tabi yumurta döllendiyse) 15-16 gün sonra çıkar idrar testinde.
Tam emin degilim adet mi yerlesme kanamasi mi diye ama kanamam biteli 6gun oluyo. Yani simdi yapsam sonucu alirmiyim? Son iliski tarihinden 14gun gectiŞüpheli ilişkiden tam 12 gün sonra idrar testim pozitif çıktı. Adetime 4 gün vardı
Belki alırsın ama genelde adet öncesi pozitif çıkan gebelik testleri çok sık görülen birşey değil genelde adetten 5 gün sonra falan pozitif çıkar. Kişiden kişiye değişiyor bu durumlar maalesef bi standardı yok. Ama sen bi dene bence birşey kaybetmezsin. Erken gebelik testi dene daha duyarlı olurTam emin degilim adet mi yerlesme kanamasi mi diye ama kanamam biteli 6gun oluyo. Yani simdi yapsam sonucu alirmiyim? Son iliski tarihinden 14gun gecti
Hadi bakalim. Cok tesekkur ederimBelki alırsın ama genelde adet öncesi pozitif çıkan gebelik testleri çok sık görülen birşey değil genelde adetten 5 gün sonra falan pozitif çıkar. Kişiden kişiye değişiyor bu durumlar maalesef bi standardı yok. Ama sen bi dene bence birşey kaybetmezsin. Erken gebelik testi dene daha duyarlı olur
Adet gibiydi kanamam. 4gun surdu. Benim adetimde 4gun suruyo geneldeBenimde adet günümde 2 çizgide kopkoyuydu yani adet gününden önceyapsam oöğrenmiş olacaktim yani adetten öncede idrarda cikmasi olabilir çünkü erken dollenmeden dolayi.sende bi idrar testi yap bence bide kanaman nasildi adet gibi yogunmu yoksa leke halindemiydi
Gebelik testi yaptın mi canımAdet gibiydi kanamam. 4gun surdu. Benim adetimde 4gun suruyo genelde