Bugün 18. günüm, test yapmaya da korkuyorumEger 15 günü geçtiyse yap canım yarın adet olmazsan direk test yap inşallah olumlu sonuç alırsın
Bende pco hastayım ve düzenli adetim yok ilaçla ama catlatma ignesi 15. Günde adet yapiyir eger gebe değilsen doktorlar 15 gün sonra yap diyorlar bence denemekten zarar gelmezBugün 18. günüm, test yapmaya da korkuyorumpcoslu olduğum için ilaçsız adet olamayan biriyim o yüzden belli bir adet günüm yok ki adetim gecikti test yapıyım diyim ne yapacağımı şaşırdım ne zormuş beklemek. sizin adet gününüz sabit miydi beklediniz mi günün geçmesini? bide bu çatlatma iğnesi eğer hamile değilsek adet getirme etkisi var mı acaba bilginiz var mı?
Yarın sabah kan ver dedi doktorum bakalım ne çıkacak. rabbim aratmadan, kolaylıkla isteyen herkese nasip etsin. Sizin kaç haftalık şu an :)Bende pco hastayım ve düzenli adetim yok ilaçla ama catlatma ignesi 15. Günde adet yapiyir eger gebe değilsen doktorlar 15 gün sonra yap diyorlar bence denemekten zarar gelmez
Aminn inşallah canimmYarın sabah kan ver dedi doktorum bakalım ne çıkacak. rabbim aratmadan, kolaylıkla isteyen herkese nasip etsin. Sizin kaç haftalık şu an :)
Test yaptım 19. günüm bugün hamile değilim galiba dimi
Hamilesin bence canım hemen kan verrrr ayy cok mutlu oldum
Ama çizgi silik çıktı net değilHamilesin bence canım hemen kan verrrr ayy cok mutlu oldum
Benimki bundan da silikti yeni gebelikte öyle oluyor benim sonr asonra koyulasti rn yakın sağlık ocağında hoc bekledmeden kan ver derimAma çizgi silik çıktı net değil
Kan verdim sonuç bekliyorumBenimki bundan da silikti yeni gebelikte öyle oluyor benim sonr asonra koyulasti rn yakın sağlık ocağında hoc bekledmeden kan ver derim
Hayırlısı ne ise o olsun inşallah haber ver merak ettimKan verdim sonuç bekliyorum
Hamile misin canım
Ben 11.gün idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı en senin sonucun ne oldu yükseldi mı değerin bende kan vermeye korkuyorumMerhaba sizlere akil danışmak istedim bu ay catlatma ignesi olmustum. 10. Gunu hcg baktırdım sonuç 4 cikti sizce artma ihtimali var mıdır. Ya da iğne olup 10. Günde kan veren oldu mu aranizda
Evet ben adetime 2 gün kala yaptım pozitif çıktı kan sen 4 gün sonra kan verBen 11.gün idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı en senin sonucun ne oldu yükseldi mı değerin bende kan vermeye korkuyorum
12.günüm bügün yarın 13 olcak ama asırı baş dönmem git gide artıyoEvet ben adetime 2 gün kala yaptım pozitif çıktı kan sen 4 gün sonra kan ver
acaba ıgnenın etkısı mıdır dıye dusunuyorum o aklıma karıstırıyoEvet ben adetime 2 gün kala yaptım pozitif çıktı kan sen 4 gün sonra kan ver
İnşallah kucağınızi doldurur Rabbım12.günüm bügün yarın 13 olcak ama asırı baş dönmem git gide artıyo
amin inşallah kimsenın kucagı bos kalmasın benım bu sılık test acaba ıgnenın etkısi midir kı dıye dusunuyorumİnşallah kucağınızi doldurur Rabbım
Bence de hamilesiniz. Silik cıkması yeni bi hamilelik oldugu içindir zaman gectikten sonra yapsanız üç gün mesela ya da bi hafta sonra falan iyice koyu cıkar. Hayırlı olsunAma çizgi silik çıktı net değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?