YUMURTA ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR BU BAŞLIKTA TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM.

Kızlar sağ folikül 25 mm sol 16 mm, doktor iğneyi verdi akşam vurun dedi. Sonra 36. Saat ilişki dedi. Sizce ilişki bu gece de olmalı mı? En son dün değil önceki gece olmuştu. Yoksa 36. Saati mi bekleyeyim 4 gün kadar pehriz gibi olmuş olsa daha mı iyi olur? Bu akşm ilişkiyle ilgili bişey demedi çünkü doktor emin olamadım

günaydın kızlar , bende ilk defa klomen ve catlama iğnesi kullandım . Dün akşam iğneyi 11 de vuruldum. Dr ilişki günleri verdi . bu aksam 11 de , cumartesi , pazartesi carsamba ve cuma olrak . Şuanda karnımın altında gaz varmış gibi bir durum var ve hafif zonkluyor kasıklarım bunlar normal değil mi ?
Ben de dün gece 12 de iğne oldum kuzuuu şuanlık hiçbişeyim yok birlikte bekleyelimm🥰 ama 36. Saat dedi bize dr yani yarın öğlen olmalı ilişki bi de dün oldu yeterli olur inşallah 🤲🏻

Valla acikcasi ben cok umitli degilim cunku sadece igne oncesi gece ve 36. saatte iliski oldu. Tutar mi bilmiyorum.🤷‍♀️
Tatlım yeterli değil mi zaten önemli olan 36. Saat benim de yarın öğlen 36. Saat oluyor hatta pehrizle mi yapsak daha etkili olur spermler dedik ama yine şansa bırakmayıp iğneden hemen sonda dün gece de ilişki oldu. En azından 1 gün yaşasa bile spermler yeter bence umutsuz olma ben çok umutluyummm🥰

Merhaba, ben 24.01.2022 de yumurta çatlatma iğnesi oldum. İğnenin gecesi kasık agrılarım olmaya başladı bugün ise çok mide bulantım vardı. Doktor 25 i 26 sı ilişki önderdi sonra bir gün var bir gün yok ilişki dedi. Biz 24 ü gece de ilişkiye girdik. 23 ü de girmiştik. İnsallah tutar bu defa. Dikkat etmemiz gereken bir şey var mı ? Denyim ve tecrübelerinize ihtiyacım var anne olabilmek için.
Ağır kaldırma kahve içiyorsan azalt sağlıklı beslen bi de avakodoyu çok duydum avakado ye eşin de fındık fıstık ceviz bende dün 22.00 da vurdum yarın da aşılamam olacak inşallah 🙏🏻

Ağır kaldırma kahve içiyorsan azalt sağlıklı beslen bi de avakodoyu çok duydum avakado ye eşin de fındık fıstık ceviz bende dün 22.00 da vurdum yarın da aşılamam olacak inşallah 🙏🏻
Ah kuzum sen başladın mı aşılamaya gözün aydın inşallah güzel sonuçlanır konuştuğumuz eğitim araştırmada o doktora mı yaptırıyosun ben de dün gece 12 de çatlatma iğnesi vuruldum bakalım neler olcak 🤲🏻

Ah kuzum sen başladın mı aşılamaya gözün aydın inşallah güzel sonuçlanır konuştuğumuz eğitim araştırmada o doktora mı yaptırıyosun ben de dün gece 12 de çatlatma iğnesi vuruldum bakalım neler olcak 🤲🏻
Aynen eren beye gitmeye başladım sen naptın var mı bi gelişme ben biraz biraz ağrı hissediyorum ama bakalım umarım çatlıyodur

Tatlım yeterli değil mi zaten önemli olan 36. Saat benim de yarın öğlen 36. Saat oluyor hatta pehrizle mi yapsak daha etkili olur spermler dedik ama yine şansa bırakmayıp iğneden hemen sonda dün gece de ilişki oldu. En azından 1 gün yaşasa bile spermler yeter bence umutsuz olma ben çok umutluyummm🥰
Ben regl oldum zaten bir hafta once. Insallah sizinki tutar.🌸

Aynen eren beye gitmeye başladım sen naptın var mı bi gelişme ben biraz biraz ağrı hissediyorum ama bakalım umarım çatlıyodur
Biz daha ilk kez bu ay klomen ve iğne denedik. Olmazsa Gelecek ay hsg çekilicem, sonraki ay famera deneriz demişti ama benim bazı durumlar çıktı direk tüpe de geçebiliriz önümüz ay bakıcaz artık 🤲🏻 İnşallah tutar senin de benim de 🙏🏻

Biz daha ilk kez bu ay klomen ve iğne denedik. Olmazsa Gelecek ay hsg çekilicem, sonraki ay famera deneriz demişti ama benim bazı durumlar çıktı direk tüpe de geçebiliriz önümüz ay bakıcaz artık 🤲🏻 İnşallah tutar senin de benim de 🙏🏻
Klomen daha kuvvetli bi ilaç femeradan femera 2,5 mg klomen 50 mg bi ilaç umarım etkisini görürsün klomen bana fazla geldi de 5 yumurta oluşmuştu umarım faydasını görürsün canım benim 🙏🏻

günaydın kızlar bugün benım iğneden sonra 11 günüm test yaosam cıkar mı
Bence 15i bekleyin ama siz bilirsiniz. Burada bir arkadaşin 13. gun pozitif cikti kanda negatif. Yani 13. gune kadar surebiliyor igne etkisi. Ama duzenli test yapip negatifi gorduyseniz pozitiflesmesini gormek adina yapabilirsiniz.

Bence 15i bekleyin ama siz bilirsiniz. Burada bir arkadaşin 13. gun pozitif cikti kanda negatif. Yani 13. gune kadar surebiliyor igne etkisi. Ama duzenli test yapip negatifi gorduyseniz pozitiflesmesini gormek adina yapabilirsiniz.
evet 6 -7 ve 9. gün yaptım en son yaptığım negatifti o yüzden eğer varsa cıkar mı dyorum cunku iğne etkisi gectı

Merhaba tekrardan :) Yeni bir ümitle dolu geldim. 24 ocakta çatlatma iğnesi vurulmustum ama regl ile sonuclandı.Ve cok üzülüp umutsuzluğa kapılmıstım artık. Ama stres üzüntü herşeye engel,baştan bir ümitle umutla yeni aya başladım. İnşallah bu ay hepimiz o mutlu haberi alırız. Reglimin 3. günü 10 şubat klomen kullanmaya başladım doktorumun tavsiyesiyle bugün klomende 4. günüm. ilk 2 gün aşırı kasık agrım oldu. Görmede bozukluklar oldu ama internette arastırdım yan etkileri arasında. Bugün ise inanılmaz bir açık kahve akıntım oldu miktarı da cok fazlaydı. Cuma günü doktor randevum var yumurtlama olmus mu büyümüş mü diye kontrol edecek bakalım artık hayırlısı. Klomen kullanan ve klomenle hamile kalan var mı aramızda??

Merhaba tekrardan :) Yeni bir ümitle dolu geldim. 24 ocakta çatlatma iğnesi vurulmustum ama regl ile sonuclandı.Ve cok üzülüp umutsuzluğa kapılmıstım artık. Ama stres üzüntü herşeye engel,baştan bir ümitle umutla yeni aya başladım. İnşallah bu ay hepimiz o mutlu haberi alırız. Reglimin 3. günü 10 şubat klomen kullanmaya başladım doktorumun tavsiyesiyle bugün klomende 4. günüm. ilk 2 gün aşırı kasık agrım oldu. Görmede bozukluklar oldu ama internette arastırdım yan etkileri arasında. Bugün ise inanılmaz bir açık kahve akıntım oldu miktarı da cok fazlaydı. Cuma günü doktor randevum var yumurtlama olmus mu büyümüş mü diye kontrol edecek bakalım artık hayırlısı. Klomen kullanan ve klomenle hamile kalan var mı aramızda??
Ben kullandım ams klomen ben de çok etki etti 5 yumurtam oluştu o yüzden aşılamam iptal olmuştu bu ay femera ve çatlatma iğnesi ile aşılama oldum bugün umarım güzel sonuçlar elde ederim beklediğime değer umarım 🙏🏻

Ben kullandım ams klomen ben de çok etki etti 5 yumurtam oluştu o yüzden aşılamam iptal olmuştu bu ay femera ve çatlatma iğnesi ile aşılama oldum bugün umarım güzel sonuçlar elde ederim beklediğime değer umarım 🙏🏻
İnşallah umarım bu defa güzel haberler alırız. Femera kullanımından ne kadar süre sonra çatlatma iğnesi oldun ??

İnşallah umarım bu defa güzel haberler alırız. Femera kullanımından ne kadar süre sonra çatlatma iğnesi oldun ??
Femerayı adetin 3. Günü başladım ayın 3 de başladım 5 gün kullandım yani ayın 7 de son ilacımı aldım ayın 12 de iğneyi oldum 22.00 da bugünde aşılama oldum

Femerayı adetin 3. Günü başladım ayın 3 de başladım 5 gün kullandım yani ayın 7 de son ilacımı aldım ayın 12 de iğneyi oldum 22.00 da bugünde aşılama oldum
İnşallah güzel haberlerini alırız canım. Bize de umut olur. Bende Cuma günü gidecem belki o zaman çatlatma yapar bakalım.

Merhaba, bende pco var ve insülin direnci, bir yıldır deniyoruz fakat malesef hiç gebelik oluşmadı geçen ay soğan kürü denedim adetim dengem tamamen şaştı asla bir daha kullanmam bu ay adet oldum hormon testi yaptı doktorum adet günümü bile bilmiyordum o soğan kürü yüzünden neyse hormonlarıma göre adetin 4. Günündesin dedi ve 5. Günü femera ya başladım fakat benim adet kanama devam ederken kullanıyorum o yüzden bir endişem var, çatlama iğnesi olup gebelik için ilişki söylenecek diye biliyorum ama nasıl olacak detayları hiç bilmiyorum buradan okuyarak öğreniyorum, bu şekilde adet kanaması devam ederken ilacı kullanan var mı acaba aranızda onu merak ettim

X