YUMURTA ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR BU BAŞLIKTA TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM.

Evet canım normalde benim düzenli. Bende bugün olacakmısım gibi hissediyorum adeti. Gecen ay ne zaman regl oldun
9 Ocak'ta oldum ama benim düzensiz bi ay 32 obur ay 41 o yuzden bilmiyorum igne etkileyip de düzene sokar mi. Her seyde bir hayir vardir uzmeyin lutfen kendinizi.❤ En azindan adetiniz duzenli obur aylarda yumurtlamayi takip edebilirsiniz benim oyle bir şansım da yok.

hiç üzme kendini, vardır herseyde hayır. ben sabah radyo actım keyifli müzikler dinliyorum. yuzde 99 ben de regl olacagım, vucudumu tanıyorum. saglıgımız yerinde olsun da en önemlisi o, önümüzdeki aylara bakalım canım
Teşekkür ederim canım öyle de tabi de her ay anı beklenti ve negatif sonuçta yordu artık beni

9 Ocak'ta oldum ama benim düzensiz bi ay 32 obur ay 41 o yuzden bilmiyorum igne etkileyip de düzene sokar mi. Her seyde bir hayir vardir uzmeyin lutfen kendinizi.❤ En azindan adetiniz duzenli obur aylarda yumurtlamayi takip edebilirsiniz benim oyle bir şansım da yok.
Öyle tabi cok tesekkür ederim mesajnız için. Dön başa simdi yine takipler denemeler bakalım herşey Allahtan hayırlısı olsun hepimiz için

10 gün diyorlar genelde ama herkesin vucut yapısı farklı, kesin bişey soylemek cok zor
o zmaan ben bugün 5 6 adet gebelik testi alayım bugün 5. günüm hamile kalmış olabilir miyim bilmiyorum daha 5. gün cunku . 6 gün test yapayım bakayım koyulaşırsa ihtimal var eğer silinirse gebelik yok demek

o zmaan ben bugün 5 6 adet gebelik testi alayım bugün 5. günüm hamile kalmış olabilir miyim bilmiyorum daha 5. gün cunku . 6 gün test yapayım bakayım koyulaşırsa ihtimal var eğer silinirse gebelik yok demek
istersen 7., 9., 11. günler test yap bu zamana kadar silikleşir diye düşünüyorum. sonra 13. 15. günler yaparsın koyulasırsa inşallah hamilelik vardır

Dün gece okadar huzursuz uyudum ki, sürekli adet oldugumu görüyorum. sabah kalktıgımdan beri de oldum olacak gibiyim kasık agrım var akıntı oldukca tuvalete gidiyorum :KK70: kafayı yicez yakında. olmazsa da saglık olsun hayırlısı boyleymiş diyecegim ama bekleyiş zor gercekten
Gercekten zor sizin benden bir gun sonra igne tarihiniz degil mi? 17,18. gun olanlar da varmis. Ben adet olmazsam bu gidisle testi pazartesiye erteleyecegim.

Gercekten zor sizin benden bir gun sonra igne tarihiniz degil mi? 17,18. gun olanlar da varmis. Ben adet olmazsam bu gidisle testi pazartesiye erteleyecegim.
evet bugün benim 14.günüm igneden sonra. adetim normalde düzenli oldugu icin cumaya kadar gelmezse cuma doktora gitmeyi düşünüyorum. gebelik yokken adet gelmemesi de sorun olur cunku

sizin döngünüz daha uzundu sanırım, oyuzden belki p.esi daha iyi olabilir sizin icin

Ben şuan oldum maalesef :KK43: Umarım sen hamilesindir. :KK43:
benim rüyam da bugüne cıktı :) dün gece de cok rahat uyumuştum halbuki :) bekliyordum zaten saglık olsun. sen doktora gidecekmisin canım yumurta takibi icin

bugün beklenen arkadas geldi :) yarın doktoruma gideceğim bakalım bu ay da klomenle mi devam edeceğiz
Hayirlisi olsun ilk kez mi kullanmistiniz klomeni? Bende hala gelen giden yok ama goguslerim sisti her adet oncesi de siser. Bir iki gune bende olurum muhtemelen. Test yapamiyorum ya nasil bir negatif gorme fobisi olustuysa.

Hayirlisi olsun ilk kez mi kullanmistiniz klomeni? Bende hala gelen giden yok ama goguslerim sisti her adet oncesi de siser. Bir iki gune bende olurum muhtemelen. Test yapamiyorum ya nasil bir negatif gorme fobisi olustuysa.
5 yıl once kullandım ilk denemede hamile kalmıştım. ozaman klomenden onceki ay hsg cektirmiştim belki onun da etkisi oldu bir de tabi yasım daha gencti.
bu sene kasımda denemelere basladık ama ilk 2 ay fsh yuksekti trisequens kullandım, ocak ta 10 un altına düştü ilk defa klomen ve catlatma ignesi denedik, kısmet bakalım denemelere devam edeceğiz :)
test fobisi bende de var, iyiki yapmamışım beklentiye girecektim negatif görünce de aldıgıma pişman olacaktım

5 yıl once kullandım ilk denemede hamile kalmıştım. ozaman klomenden onceki ay hsg cektirmiştim belki onun da etkisi oldu bir de tabi yasım daha gencti.
bu sene kasımda denemelere basladık ama ilk 2 ay fsh yuksekti trisequens kullandım, ocak ta 10 un altına düştü ilk defa klomen ve catlatma ignesi denedik, kısmet bakalım denemelere devam edeceğiz :)
test fobisi bende de var, iyiki yapmamışım beklentiye girecektim negatif görünce de aldıgıma pişman olacaktım
Bende 3 ay once hsg cektirdim benim tupler kapali cikti acildi bu ay ilk kez klomen ve igne kullandim. Testte gornek cok uzuyor beni de.

Bende 3 ay once hsg cektirdim benim tupler kapali cikti acildi bu ay ilk kez klomen ve igne kullandim. Testte gornek cok uzuyor beni de.
Hayırlısı olsun inşallah saglıklı bir şekilde hamile kalırsın. adet olunca en azından ne yapacagını planlıyorsun doktora şu gün gideyim vs diye. testte negatif gorunce bir de adeti bekliyosun gelsin diye, oylesi cok daha zor geliyor bana.

X