- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 33
Kızlar doktordan geldim yumurtan catlamış dedi ama ben bu kağıda yazdıklarını anlamadım. Anlayan var ise yorumlayabilir mibenim de yarın 14 oluyor. progestan kullandıgım icin belirtilere takılmıyorum ama cok merak ediyorum. hakkımızda hayırlısı :)
Evet canım dün yaptım iğne hariç 13. günümdü. Erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Yarın adet günüm. Bugün hala ara ara devaö eden kasık agrılarım var. Muhtemelen yarın adet olurum2022 Nasil gidiyor, yaptiniz mi test?
İğne günü hariç 13. günümde erken gebelik testi yaptım. Ve sonuç negatif cıktı. Burdan pozitife döner mi bilmiyorum. Bazı kişilerde 16. günden sonra pozitife dönmüş. Ama benim yaptıgım test erken gebelik testiydi. Çıksaydı pozitif olurdu diye düşünüyorum.Yarın adet günüm bakalım. Hala kasık agrılarım var ama adet belirtisidir artık o.Umudumu kaybettim resmen. Bu kadar zor olmamalı ya.Tabiki olabilir bende 13.gün negatif gördüm sonra pozitife döndü iğne etkiniz geçmiş bundan sonra yapacağınız test pozitif olursa ne mutlu
Belli olmaz cogu kisi de adet agrim vardi adet beklerken hamile oldugumu ogrendim yazmis benim de umudum yok cumaya kadar bekleyecegim ben de.İğne günü hariç 13. günümde erken gebelik testi yaptım. Ve sonuç negatif cıktı. Burdan pozitife döner mi bilmiyorum. Bazı kişilerde 16. günden sonra pozitife dönmüş. Ama benim yaptıgım test erken gebelik testiydi. Çıksaydı pozitif olurdu diye düşünüyorum.Yarın adet günüm bakalım. Hala kasık agrılarım var ama adet belirtisidir artık o.Umudumu kaybettim resmen. Bu kadar zor olmamalı ya.
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın canımm bende cok sevinirim senin adına. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Belli olmaz cogu kisi de adet agrim vardi adet beklerken hamile oldugumu ogrendim yazmis benim de umudum yok cumaya kadar bekleyecegim ben de.
Aminn hepimiz guzel haberler aliriz insallah.❤İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın canımm bende cok sevinirim senin adına. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Erken havlu atıyorsunuzİğne günü hariç 13. günümde erken gebelik testi yaptım. Ve sonuç negatif cıktı. Burdan pozitife döner mi bilmiyorum. Bazı kişilerde 16. günden sonra pozitife dönmüş. Ama benim yaptıgım test erken gebelik testiydi. Çıksaydı pozitif olurdu diye düşünüyorum.Yarın adet günüm bakalım. Hala kasık agrılarım var ama adet belirtisidir artık o.Umudumu kaybettim resmen. Bu kadar zor olmamalı ya.
Sanırım öyle ben adet günümü bugün sanıyordudm ama dünmüş hala adet olmadım umarım gebelikten kaynklıdır. Stresle alakalı bir gecikme değildir. Sadece erken gebelik testinde cıkardı olsaydı diye ummustum cıkmayınca yani orda sürekli negatif sonuc görmek beni çok üzüyor. Teşekkür ederim bu ardaErken havlu atıyorsunuz
Adet olmadıkça umut hep var. Ben Hamileliğimin ilk 4 ayını nerdeyse adet sancılarıyla geçirdim rahim büyümesi vücudun belli Bi adet düzenine alışıp olmaması bu ağrıları yaparmış. Aynen 16. güne kadar bekleyin kan tahlili yaptırın en kesin sonucu o verir
Ben de olmadim daha ikisi icin de hala belirtim yok. Adet gunumde belli degil sizinki duzenli mi?Sanırım öyle ben adet günümü bugün sanıyordudm ama dünmüş hala adet olmadım umarım gebelikten kaynklıdır. Stresle alakalı bir gecikme değildir. Sadece erken gebelik testinde cıkardı olsaydı diye ummustum cıkmayınca yani orda sürekli negatif sonuc görmek beni çok üzüyor. Teşekkür ederim bu arda
Dün gece okadar huzursuz uyudum ki, sürekli adet oldugumu görüyorum. sabah kalktıgımdan beri de oldum olacak gibiyim kasık agrım var akıntı oldukca tuvalete gidiyorumBen de olmadim daha ikisi icin de hala belirtim yok.
Evet canım normalde benim düzenli. Bende bugün olacakmısım gibi hissediyorum adeti. Gecen ay ne zaman regl oldunBen de olmadim daha ikisi icin de hala belirtim yok. Adet gunumde belli degil sizinki duzenli mi?
Vallahi bende tüm gece rüyamda adet olduğumu gördüm ve tam bugünkü durumumu anlatmıssın. Senin adet günün gecti mi ? Ben sanırım yedim bile kafayı bu gidişleDün gece okadar huzursuz uyudum ki, sürekli adet oldugumu görüyorum. sabah kalktıgımdan beri de oldum olacak gibiyim kasık agrım var akıntı oldukca tuvalete gidiyorumkafayı yicez yakında. olmazsa da saglık olsun hayırlısı boyleymiş diyecegim ama bekleyiş zor gercekten
benim bu ay yumurtlama gec oldu, catlatma ignesi dongünün 16.günü yapıldı. catlatmadan sonra 10 gün progestan kullandım dün bitti. oyuzden normale göre cok sarktı benim regl tarihim. normalde 26.gün cuma adet olmam gerekiyordu, bugün 30.gün oyuzden gebelik yoksa oldum olacagımVallahi bende tüm gece rüyamda adet olduğumu gördüm ve tam bugünkü durumumu anlatmıssın. Senin adet günün gecti mi ? Ben sanırım yedim bile kafayı bu gidişle
iğneden kaç gün sonra regli olunuyor ?benim bu ay yumurtlama gec oldu, catlatma ignesi dongünün 16.günü yapıldı. catlatmadan sonra 10 gün progestan kullandım dün bitti. oyuzden normale göre cok sarktı benim regl tarihim. normalde 26.gün cuma adet olmam gerekiyordu, bugün 30.gün oyuzden gebelik yoksa oldum olacagım
senin gecti mi canım
ortalama 14 gün deniyor canım değişebilir daha erken olan da var daha gec deiğneden kaç gün sonra regli olunuyor ?
benım bugün 5. gnüm acaba test alıp her gün ölçsem mi dye düşünorumortalama 14 gün deniyor canım değişebilir daha erken olan da var daha gec de
olabilir bu şekilde hamileliği ögrenenler de var, 10.gün ya da 12.güne kadar pozitif cıkıyor sanırım sonra negatifi gorup tekrar pozitifi gorenler varbenım bugün 5. gnüm acaba test alıp her gün ölçsem mi dye düşünorum
Ben şuan oldum maalesefbenim bu ay yumurtlama gec oldu, catlatma ignesi dongünün 16.günü yapıldı. catlatmadan sonra 10 gün progestan kullandım dün bitti. oyuzden normale göre cok sarktı benim regl tarihim. normalde 26.gün cuma adet olmam gerekiyordu, bugün 30.gün oyuzden gebelik yoksa oldum olacagım
senin gecti mi canım
hiç üzme kendini, vardır herseyde hayır. ben sabah radyo actım keyifli müzikler dinliyorum. yuzde 99 ben de regl olacagım, vucudumu tanıyorum. saglıgımız yerinde olsun da en önemlisi o, önümüzdeki aylara bakalım canımBen şuan oldum maalesefUmarım sen hamilesindir.