YUMURTA ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR BU BAŞLIKTA TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM.

Evet ben 15. gune kadar beklerim. Cunku simdi yapsam vardi da cikmadi mi ya da ignenin etkisi mi diye kendimi yerim. Kizima korunurken hamile kaldim evliligimin 2. ayinda. Simdi her seye dikkat ediyorum olmuyor.
Evet yani çok ilginç bir durum gercekten. Bende bir düşük geçirdim ondan sonra 10 ay oldu hala olmuyor. Bende yememe içmeme vitaminlerime herşeyime dikkat ettiğim halde durum bu. Bu aydan cok ümitliyim reglime 4 gün var. Yine olmazsa cok üzülücem artık.

günaydın kızlar , bende ilk defa klomen ve catlama iğnesi kullandım . Dün akşam iğneyi 11 de vuruldum. Dr ilişki günleri verdi . bu aksam 11 de , cumartesi , pazartesi carsamba ve cuma olrak . Şuanda karnımın altında gaz varmış gibi bir durum var ve hafif zonkluyor kasıklarım bunlar normal değil mi ?
Cok normal mesela bunların yannda ilk hafta bende cok mide bulantısı ve baş dönmesi de oldu.

selamlar ben de 25 Ocak ta catlatma ignesi yaptırdım, o akıntı bende de var progestan etkisi diye düsünüyordum ben de, akıntının gününü tutmadım ama bugün iğneden sonraki 10.gün, birkaç günd
Test yapmayı düşünüyor musun?

selamlar ben de 25 Ocak ta catlatma ignesi yaptırdım, o akıntı bende de var progestan etkisi diye düsünüyordum ben de, akıntının gününü tutmadım ama bugün iğneden sonraki 10.gün, birkaç gündür var
Ben progestan kullanmıyorum. Igne de yapiyor olabilir herkeste var sanirim benim de bugun 11. gun.

Test yapmayı düşünüyor musun?
yok canım testler moralimi cok bozuyor benim, adet gelince en azından adet oldum diye seviniyorum ama test silikse varmı yokmu diye umutlanıyorum kafam karısıyor adet gelene kadar huzursuzluk sonra hayalkırıklıgı. adet birkaç gün gelmezse kan testi yaptırırım, testlere boşa para vermek istemiyorum

Evet yani çok ilginç bir durum gercekten. Bende bir düşük geçirdim ondan sonra 10 ay oldu hala olmuyor. Bende yememe içmeme vitaminlerime herşeyime dikkat ettiğim halde durum bu. Bu aydan cok ümitliyim reglime 4 gün var. Yine olmazsa cok üzülücem artık.
hayırlısıyla olur inşallah üzmeyin kendinizi. hsg cektirdiniz mi

Valla acikcasi ben cok umitli degilim cunku sadece igne oncesi gece ve 36. saatte iliski oldu. Tutar mi bilmiyorum.🤷‍♀️

yok canım testler moralimi cok bozuyor benim, adet gelince en azından adet oldum diye seviniyorum ama test silikse varmı yokmu diye umutlanıyorum kafam karısıyor adet gelene kadar huzursuzluk sonra hayalkırıklıgı. adet birkaç gün gelmezse kan testi yaptırırım, testlere boşa para vermek istemiyorum
Haklısın vallahi hepimizin durumu bu sanırım. Adete kadar huzursuz bir bekleyiş adet oluncada tam bir hayal kırıklığı. Hepimizin güzel haberlerini alırız inşallah çoğumuzun catlatma iğnesi tarihi aynı.

kısmet inşallah tutar, tek birliktelikle bile tutan var neden olmasın
Oyle tabii ama ne bileyim icimde olmamis gibi bir his var hayirlisi yine de. 1 yildir uğraşıyorum once tuplerin 10 yil boyunca kapali oldugunu ogrendim sezaryen kaynakli. Onlar acildi derken yumurtanin catlayamadigini ogrendim vs. Simdi ilk kez bu tedaviyi uyguladik bunda da bir sey cikar gibi geliyor insana.

Kesinlikle tutabilir olumsuz düşünmeyin bu sayfaya yazan birinin tek ilişkisinde olmus defalrca denediği ilişki de olmamış
Insallah isteyen herkese, hepimize nasip etsin Allah. Siz test yapacak misiniz, 15. gunu bekleyecek misiniz? Bende batma filan kalmadi hafif bulantim var ama regl oncesi hep olur bende.

Insallah isteyen herkese, hepimize nasip etsin Allah. Siz test yapacak misiniz, 15. gunu bekleyecek misiniz? Bende batma filan kalmadi hafif bulantim var ama regl oncesi hep olur bende.
Ya emin olamıyorum bende testte negatifi görmek istemiyorum. Bir yandan da cok merak ediyorum iğneyi vurulduğum gün dahil bugün 12. günüm ve reglime 4 gün var. Yapsam mı emin değilim,hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.Bugün karnım inanılmaz şiş,gaz gibi de değil. Kasık agrısı bende de kalmadı gibi cok nadir ara ara oluyor gün içinde.

Ya emin olamıyorum bende testte negatifi görmek istemiyorum. Bir yandan da cok merak ediyorum iğneyi vurulduğum gün dahil bugün 12. günüm ve reglime 4 gün var. Yapsam mı emin değilim,hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.Bugün karnım inanılmaz şiş,gaz gibi de değil. Kasık agrısı bende de kalmadı gibi cok nadir ara ara oluyor gün içinde.

Bir iki gun daha bekleyin isterseniz. Testte ciksa bir dert cikmasa ayri dert su anda. Ignenin etkisi gecti mi gecmedi mi belli olmuyor. Kimisinde 12. gune kadar suruyormus kimisinde 7. gunde geciyormus.

Bir iki gun daha bekleyin isterseniz. Testte ciksa bir dert cikmasa ayri dert su anda. Ignenin etkisi gecti mi gecmedi mi belli olmuyor. Kimisinde 12. gune kadar suruyormus kimisinde 7. gunde geciyormus.
Aynen herkeste etkisi farklı sanırım kiminde 10.güne kadarmış etkisi sadece. Hatta biri yapmış iğnenin etkisinden pozitif cıkmıs bir kaç gün sonra negatif çıkmıs bir kaç gün sonra tekrar pozitif. En sağlıklı sonuç için regl olmayı beklicez sanırım

Aynen herkeste etkisi farklı sanırım kiminde 10.güne kadarmış etkisi sadece. Hatta biri yapmış iğnenin etkisinden pozitif cıkmıs bir kaç gün sonra negatif çıkmıs bir kaç gün sonra tekrar pozitif. En sağlıklı sonuç için regl olmayı beklicez sanırım
Ama işte merak etmeden de duramıyorum.

X