YUMURTA ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR BU BAŞLIKTA TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM.

Merhaba hayirli olsun. 🌸 Ilk hamileligimde oldu mu hic hatırlamıyorum. Sut gibi sivi beyaz akıntınız oldu mu? Igneyi ilk kez vuruyorum o mu yapti acaba?
Teşekkür ederim iğneyi olduktan ne kadar sürede oldu bu akıntı yumurta çatladığında olur genelde iğnenin yan etkisi falan değildir yumurtlama akıntısı bence

Teşekkür ederim iğneyi olduktan ne kadar sürede oldu bu akıntı yumurta çatladığında olur genelde iğnenin yan etkisi falan değildir yumurtlama akıntısı bence
O dediginiz akinti şeffaf uzayan bir akinti onu biliyorum o igneden iki gun sonra oldu bitmisti. Bu 6. gunde basladi.

Merhaba, bugün sabah test verdim doktorum progesteron testi vermemi istedi yumurtalarda çatlama olmus mı olmamış mı diye kontrol etmek için. 3 ve üzeri değer çatlama olmuş demekmiş. Bende bu değer 7.2 çıktı. Sağlıklı yumurtlama gercekleşmiş. İnsallah bu defa bu ay hamile kalabilirim. Sizin doktorlarda bu şekilde test yaptı mı yaptıysa bu adımdan sonra nasıl ilerlediniz durumlar ne oldu, deneyimlerinizi bekliyorum

İnşallah gebelik gerçekleşir 3.denememde kavuştum oğluma çatlatma iğnesi ile. İlk iki sefer kafama çok taktım ince saat hesapları ilişkiler vs vs olmadı son denemede artık ümidim yoktu buda olmayacak diyodum hatta tek ilişki oldu 24 saat sonra ama asıl o tuttu.
Kafadan atmak stres yapmamak çok önemli bence adet sancıları gibi sancılarım çok olmuştu bide
İlk ikisinde klomen mi kullandınız acaba

Benim ilk denemem oldu günde üç kez beş gün boyunca 13 mm olmuş doktor iğneye geçelim dedi ikinci sefer klomen neden denemiyoruz aklıma o takıldı
Klomen yumurtanızı büyütmemiş normal boyutu 20 mm civarı olmalı sizin 13 de kaldığı için iğne demiştir

Kasiklarda hafif agri, ara ara batma, siskinlik, goguste kasinma dışında bir sey yok sizin?

a
Benimde aynı şekilde ara ara kasık ağrısı, ara ara batma şişkinlik, göğüs ağrısı başladı bende de ama benim regl tarihimede 5 gün var onunla da ilgisi olabilir bilmiyorum.

Bende gogus agrisi yok. Insallah bebistendir.🙏
İnşallah ya ama ben psikolojik olarak sanırım her adet dönemime 2 hafta kala bütün hamilelik belirtilerini gösteriyorum gögğüs şişsliği dayanılmayacak göğüs agrısı kasık ağrıları kramplar sıcak basmaları yani hemen hemen hersey hamile olmayı beklediğim için belki yine öyle bişeydir. Test yaptın mı hiç

İnşallah ya ama ben psikolojik olarak sanırım her adet dönemime 2 hafta kala bütün hamilelik belirtilerini gösteriyorum gögğüs şişsliği dayanılmayacak göğüs agrısı kasık ağrıları kramplar sıcak basmaları yani hemen hemen hersey hamile olmayı beklediğim için belki yine öyle bişeydir. Test yaptın mı hiç
Ben sadece 3. gun igne etki etmis mi diye yaptim koyu bir cizgi cikti. Zaten her regl oncesi vucut kendini hamile kalacak gibi hazirliyor. Kismet artik kimisi hic belirti yokken ogreniyor kimisi tum belirtiler varken. Insallah vardir.🌸 5 gun daha beklerim ben. Siz yaptiniz mi bir daha test?

Ben sadece 3. gun igne etki etmis mi diye yaptim koyu bir cizgi cikti. Zaten her regl oncesi vucut kendini hamile kalacak gibi hazirliyor. Kismet artik kimisi hic belirti yokken ogreniyor kimisi tum belirtiler varken. Insallah vardir.🌸 5 gun daha beklerim ben. Siz yaptiniz mi bir daha test?
Yapmadım ama yapmamak için direniyorum resmen. 15.gün mü yapacaksın testi yani? Aynen öyle hazırlıyorda klasik adet belirtilerimden farklı belirtiler oluyor hep ama boş. Umarım ikimizde pozitif haberini alırız. Resmen ne kadar zormus bu işler ya :KK43:

Yapmadım ama yapmamak için direniyorum resmen. 15.gün mü yapacaksın testi yani? Aynen öyle hazırlıyorda klasik adet belirtilerimden farklı belirtiler oluyor hep ama boş. Umarım ikimizde pozitif haberini alırız. Resmen ne kadar zormus bu işler ya :KK43:
Evet ben 15. gune kadar beklerim. Cunku simdi yapsam vardi da cikmadi mi ya da ignenin etkisi mi diye kendimi yerim. Kizima korunurken hamile kaldim evliligimin 2. ayinda. Simdi her seye dikkat ediyorum olmuyor.

günaydın kızlar , bende ilk defa klomen ve catlama iğnesi kullandım . Dün akşam iğneyi 11 de vuruldum. Dr ilişki günleri verdi . bu aksam 11 de , cumartesi , pazartesi carsamba ve cuma olrak . Şuanda karnımın altında gaz varmış gibi bir durum var ve hafif zonkluyor kasıklarım bunlar normal değil mi ?

günaydın kızlar , bende ilk defa klomen ve catlama iğnesi kullandım . Dün akşam iğneyi 11 de vuruldum. Dr ilişki günleri verdi . bu aksam 11 de , cumartesi , pazartesi carsamba ve cuma olrak . Şuanda karnımın altında gaz varmış gibi bir durum var ve hafif zonkluyor kasıklarım bunlar normal değil mi ?
Hepsi normal gaz bende 7,8 gune kadar devam etti. Simdi şişkinlik var sadece.👍🏻

O dediginiz akinti şeffaf uzayan bir akinti onu biliyorum o igneden iki gun sonra oldu bitmisti. Bu 6. gunde basladi.
selamlar ben de 25 Ocak ta catlatma ignesi yaptırdım, o akıntı bende de var progestan etkisi diye düsünüyordum ben de, akıntının gününü tutmadım ama bugün iğneden sonraki 10.gün, birkaç gündür var

X