yumurta çatlatma iğnesi düşüğe sebep olur mu

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
arkadaşlar bir konuda fikriniz ihtiyacım var bugün yumura çatlatma iğnesi vuruldum yalnız komşular düşüğe neden oluyor hamile kaldıktan sonra düşük riski çok dedi gerçekten doğru mu söylüyorlar keşke olmasa mıydım diye düşünmekten kafayı yiyeceğim iğnenin adı ovıtrelle ve koldan vurul dedi doktrum. içindeki bilgileri de okudum aynen şöyle yazıyoryardımla üreme tekniği uygulanan kadınlarda düşükoranı normal populasyondan daha yüksektir yazıyor daha önce iğne vurulup hamile kalan var ı yoksa sizlerde mi düşük yaşadınız ne olur varsa böyle arkadaşlar yazsın da içimi rahatlatsın

o ne saçmalık öyle
zaten ovitrelle yumurtayı çatlatıyor ve gebeliği kolaylaştırıyor çatlatma sorunu olanlar vurunuyor
ben 5 şubatta ovitrelle vurundum 20 şubatta hamile olduğumu öğrendimm.
sen bırak o komşuları bişey bildikleri yoookkk

ayyyyyy canım gerçekten mi şimdi hamileliğin normal bi şekilde devam ediyor öyleyse ne bileyim korkuttular beni içindede öyle yazınca çok moralim bozuldu peki var mı başka byle durumları yaşayan yardımcı olursanız çok sevinirim inşallah bende hamile olurum hayırlısıyla.rabbim tm isteyenlere bu duyguyu nasip etsin.

canım ne alakası var düşükle ne biçim komşuymuş onlar

yumurtanın çatlaması döllenme için gerekli. yumurta döllenip zigot olup rahme tutunduktan sonra daha döllenmeden ha kendi çatlamış ha iğne çatlatmış ne farkı var ki?
tamamen saçma bence canım hiç kafana takma öyle düşük müşük

canım inşallah sorun olmaz hamilelik riskli geçiyormuş düşük tehlikesi oluşturuyormuş bebek düşüyormuş bir sürü şey söylediler perspektüste de öyle yazıyo amabu da beni korkutuyo bende sormak istedim iğne vurdurup sağlıklı çocuğu olan var mı diye.

canım şöyle düşün bebek demek yumurta demek değil bebek yumurta ve spermin birleşiminden oluşan ve yumurtadan tamamen farklı bir yapı. Yani zannetmiyorum ki yumurtanın nasıl çatladığının düşükle bir ilgisi olsun
ayrıca çatlama iğnesiyle hamile kalıp yavruşunu kucağına alan bir çok kişi var

prospektüste çatlatma iğnesi kullanan değil '' yardımla üreme tekniği uygulanan'' yazıyormuş bu da çok normal
şimdi şöyle düşün mesela senin progestoron seviyen düşük diyelim bu sebeple hamile kalamıyorsun ama yardımcı bir teknik kullandın ve hamile kaldın, sorun çözülmediği için elbette düşük ihtimali daha yüksek olabilir. Bence bunu kafana takma canım şüpheler, kuruntular, umutsuzluk iyi değil.
Allah ol diyince olur. Tüpü tıkalı olanın da olur, pkosu olanın da olur, progestoronu düşük, ostorejeni düşük olanında da olur olur da olur yeterki Allah istesin. Kimse umudunu kaybetmesin. Allahım her isteyene hayırlı, sağlıklı evlat versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

kızlar bende 14 nisanda vurdurdum bu iğneyi gerçi benim yumurtlama gibi bi problemim yok ama klomen ve arkasından iğne kullandım yarın dra gideceğim öyle bi kontrole iğnenin üzerinden 2 hafta geçtikten sonramı test yapabilirim doğru sonuç için.

papatya sende iğneden sonra ağrı oldu mu.bende cuma günü saat 12 de vuruldum.vurulduktan bi 15 dk sonra biraz kasık ağrım oldu geçti. millet yazmış çok sancım oldu fln diye acaba benim yumurta çatlamadı mı?

canım benim hiç ağrım olmadı aynen 15 dk sonra falan hafif sızlama şeklinde sancım oldu geçti ben yarın öğreneceğim çatlayıp çatlamadığını bence ağrıyla alakası yok çünkü benim yumurtam doğal olarakta çatlıyor ve ben o zamanda bi sancı hissetmiyorum.
ama şuan iğne vurduralı 9 gün oldu sancı başladı sanırım adet gelecek.

Merhaba arkadaşlar ben yrn yani perşembe saat 11:30 çatlatma iğnesi olucam dr. bana 36 saat sonra ilişkiye girmemi söledi 36 sonra cuma gecesi 23:30 oluyor ne olur yardımcı olun kafam karıştı yanlış yeremi yazıyorum bilmiyorum ama yardımcı olunnn

benim bildiğim çatlatma iğnesinin vurulduğu gün ilişki olmayacak diğer 3 gün ilişki olacak 36 saat herhangi birgüne denk geliyor zaten ayrıca allah a dua et bol bol yumurta çatlasa bile rabbim istemedikçe hamile olunmuyor ablamın bu ay yumurtası çatlamıştı iğne de olmuştu benim gibi benim yumurta çatlamamıştı bişey olmadı ablamın çatlamıştı ama malesef o da regl oldu:44: inş. senin de bizimde tüm isteyenlerin bir an önce sağlıklı sıhhatli evlatları olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…