• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta çatlaması? İlişki sıklığı?

falbaktirann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
448
173
103
Kızlar selam. Ben ekim ayında ovülasyon tesityle pik görünce değerlendirmiştim ama o ay olmamıştı. Haziran ayında regl takvimine uydum temmuz da hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal geçirdim. Bu ay yumurtanın çatladığını şeffaf akıntıdan anladım 16sında çatladı muhtelemen 17-18 ocağı değerlendirdim. Öncesinde de 2 güne bir ilişki yaşadık(çatlamadan önce) şuan ara ara halen akıntım geliyor. Normal mi? Ve sizce bu şekilde değerlendirmem doğru mu olmuş?

Kızlar selam. Ben ekim ayında ovülasyon tesityle pik görünce değerlendirmiştim ama o ay olmamıştı. Haziran ayında regl takvimine uydum temmuz da hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal geçirdim. Bu ay yumurtanın çatladığını şeffaf akıntıdan anladım 16sında çatladı muhtelemen 17-18 ocağı değerlendirdim. Öncesinde de 2 güne bir ilişki yaşadık(çatlamadan önce) şuan ara ara halen akıntım geliyor. Normal mi? Ve sizce bu şekilde değerlendirmem doğru mu olmuş?
Merhaba bence çok güzel değerlendirmişsiniz. İnşallah tutar.

Evet doğru olmuş. Yumurtlama günlerini ovulasyon testi ile belirlemek çok stresli diye ben hiç o testleri denememiştim hep akıntı ile anlamıştım. Sizin de akıntınız her ay bariz bir şekilde oluyorsa bence böyle deneyin. İlk gebeliğimde her gün ilişki yaşamıştık ikincisinde de yumurtlama gününden 3 gün önce, 1 gün önce ve 1 gün sonra şeklinde ilişkimiz olmuştu.

Back