Gebeliğe Hazırlık Yumurta çatlamaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kun fe yekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
1.234
799
123
Adetin 22. Günü progesteron testi 3.7 çıktı sonucu 19 mm lik yumurta vardı
De sonuç için düşük ama yinede ilişki olsun dedi çatlamamişsa niye öyle söyledi onuda anlamadim
Yumurta çatlaması için ne yapılabilir ne kullanabilirim

Belki biraz daha büyüyüp kendi kendine catlar diye oyle demistir muhtemelen.havuc suyu ic bol bol o catlatiyo bildigim

Geç çatlayacağı için sonuç böyle çıkmış olabilir. Adet döngün kaç gün acaba arkadaşım?
Benim 0.44 çıktı :) yumurtlamıyorum maşallah

Pco luyum ben 33 34 günde bir adet oluyorum baya düşükmüş seninkide takip yaptirdinmı
Ah canım. 4. Aşılamam oldu yeni. Ama sen zaten 34. Günde adet görüyorsan senşn ovulasyon 20.günde oluyor. Bu sebeple senin progesteron bakılma zamanın 23.-24.günü daha uygun. Bu 21. Gün 28-30 günde adet görenler için. Bilim herkesi bu sınıfa koyuyor bu şekilde 21. Günü istiyorlar bu testi. Sen buna hiç takılma. Düzenli adet görüyorsan korkma canım.

Bende 6 defa tüp bebek tedavisi oldum doktor hiç onunla ilgili bişey demedi ama sonuç düşük dedi sadece çatlama iğnesi yaotirabilirism dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…