Merhabalar ben yumurta toplama ve tüp bebek serüveninde yeniyim. Bekarım ama amh seviyem düşük geldiği için doktorum bir an önce yumurta toplama önerdi ve tedaviye başlayacağız. İlaçların isimlerini verdi adet olmamı bekleyeceğiz. İlaçlar malum gonal f, menopur ve cetrotide diye bir ilaç. Bu ilaçlar biliyorsunuz ki çok pahalı ama rapor çıkınca daha ucuza geliyormuş sanırım. Bu raporu bekarken ve sadece yumurta toplama - dondurma işlemi yapacakken alabiliyor muyuz? Bu konuda bilgisi olan var mı? Pek bir bilgi bulamadım. Genelde evli olan ve direkt bebek sahibi olmak için uğraşanlar almış raporu sanırım.
Merhaba, geçmiş olsun. Şuan bende aynı süreçler içerisindeyim. Amh değerim düşük geldi ve bekarım. Bende yumurta dondurmak istiyorum. Bende forum da istediğim cevapları güncel bulamadım. Siz şuan ne durumdasınız, yumurta dondurma, heyet raporu işlemleriniz nasıl ilerledi ?
Merhaba, geçmiş olsun. Şuan bende aynı süreçler içerisindeyim. Amh değerim düşük geldi ve bekarım. Bende yumurta dondurmak istiyorum. Bende forum da istediğim cevapları güncel bulamadım. Siz şuan ne durumdasınız, yumurta dondurma, heyet raporu işlemleriniz nasıl ilerledi ?
Merhaba heyet raporu almadım çünkü bekarım şu an o sebeple alamadım
Yumurta dondurma işlemini yaptım bir kere kendi cebimden karşıladım tüm her şeyi rapor olmadığı için Maliyetli zorlu bir süreç çok geçmiş olsun