• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta akı akıntısı

gamzelii14

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2024
123
28
18
26
Merhaba kızlar ocak ayında 3 gün regli oldum normalde hep 7 gün olur ve toplamda 1 pedi doldurmaz gelen kanamam regliden 9 gün sonra yumurta akı akıntım oldu sonra 3 4 günde devam etti ve bu süreçte su gibi akıntımda cok oluyordu sonra kesildi akıntılar 6 gün geçti şimdi tekrar yumurta akı şeklinde geldi akıntı neden durup durup geliyor acaba çatlayamadım mı yoksa hamilemiyim başına gelen var mı böyle bir durum? İnternetten baktığımda bu akımtı ya yumurta çatladığı gün gelir yazıyor yada gebelik döneminde ama benim kaç gün geldi sayamadım yani

Akıntı üşüttüğünüz zaman veya enfeksiyonlar sebebiyle de olur . Regl olduysanız gecikme yoksa gebelik yoktur. Şüpheniz varsa test yapın

evet regli gecti yumurtlama dönemimde geldi geçti benim hesabıma göre evet üşütme veya enfeksiyonda akıntı artar ama o akıntı parlak iki parmak arası uzayan akıntı şeklinde olmuyor daha sıvı yada kremsi renkli oluyor diye biliyorum zaten herhangi bir belirtim de yok acaba ard arda 6 gün arayla tekrar yumurtluyor olabilir miyim ki aslında merak ettiğim bu yaşayan var mı bu durumu?

Back