• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olumsuz şüphelerim gebelikde

ilaydaNur87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
300
-167
28
Kizlar ters giden durumlarim var şuan 7+1gunluk gebelik ama başından bu yana hafif leke şeklinde kanamam olur camasirim da olmaz peçeteye gelir ilk kese göremedi Dr 5 haftalıktim 6 hafta da gördü keseyi Dr ama 5cm bugün kontrol vardı kese boyutuna bakacakti sonra 10 gün sonra gel kalp atislarina bklalim dedi ama bunların yanı sıra benim enfeksiyon var Dr gecenlrde idrar tahlil istedi çıktı ama tek bir paket içinde toz ilaç verdi ama bu tedavim bitmiş değil yeşil ve kokulu olan akıntım var alt kasık ağrılarım ile birlikte demem o ki başina böyle gelen oldumu bu süreç ne olur iyi mi gider kötü mü yaşayan var mı bunları. Teşekkürler şimdiden.🌹

Saydıklarınız arasında en tehlikelisi yeşil kokulu akıntı. Diğerleri her zaman için sorun oluşturmuyor ama enfeksiyon çok büyük risk. Vajinal enfeksiyon olmuşsunuz acil doktora gidin vajinal kültür alır. Fitil ve antibiyotik tedavisi başlar. Enfeksiyon düşüğe veya ani kalp durmasına sebep oluyor onu ihmal etmeyin. Onun haricinde bazı gebelikler kanamalı geçer. Ama kanama her zaman anlamlı değildir %96 sağlıklı bebek doğumu %4 bebek kaybı olur. İnaşlalh sağlıkla kucağınıza alırsınız

Back