Yumoş Exstra

Yumoş exstra pembeyi ilk çıktıgından beri kullanıyorum.Oğlumun giyisilerinin kokusu arkadaşının annesinin dikkatini çekmiş ne kullanıyosun diye sordu.Evet ilk çıktıgı gibi yoğun kokusu yok artık ama diğerlernle kıyaslayınca yinede memnunm

yumoşun mavi olanını çok seviyorum evde ve giysilerimde kesinlikle kullanırım.vazgeçilmezim oldu artık.şimdi ise parfümlüsü çıkmış.o daha bir etkili.kesinlikle kullanmanızı öneririm.harika birşey.yumaş a teşekkür ederim.daha kalıcı kokular çıkarması dileği ile

evetttttttt pembeli yumoş çok güzel bende çok memnunum kıyafetleri ütülerken bile mis kokuyor kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bingo softunda beyazından memnumdum oda güzel ama pembesi bi başka güzel :jeyyar:

öyle bi damlacık koyarsan kokmaz tabi bi kapakdan fazla koyuyom ben misler gibiii kaydirigubbakcemile3

ya bu yumuşatıcı denen meretlerin bu kadar yoğuuuunnn yoğun kokması sizi korkutmuyor mu ? Ben şahsen bu kadar yoğun kokutacak hangi kimyasalı kullanıyorlar, tenine değince cilt kanseri, soluyunca akciğer kanseri vs. yapar mı acaba diye çocuklarıma giydirmeye tereddüt ederim sanırım .Varsın kokmasın nolcak? Allah sağlık versin önce :)

kızlar bence kesinlikle renk farkı olayı var ben nerdeyse her rengini kullandım koyu pembe olan haftalarca kalıcı hatta bir ay sonra bile durdu kokusu ama öbürlerini hiç beğenmedim kokusu hemen geçiyo bence alıcaksanız koyu pembeyi alınkaydirigubbakcemile5

Bende pembesini kullanıyorum ,çok güzel kokuyo ve dedikleri gibii uzun sürelii..tekrar kirlenip makineye atıncaya kadar yumoş kokuyoo..herkez bu parfümü nerden aldın diye soruyolar üstelik..
yanlız bişey daha var..bazı makinalar yumuşu deterjanla beraber alıp yıkıyo ama bazıları açıp bakın bölmesin çıkarmaya yakın alıyo yumuşy ,benimki çıkarmaya yakın yaptığı için belki öyle kalıcı oluyoo..durulamıyo mu nee??

Çoğu yumuşatıcıyı denedim ama bingo haricindekilerden memnun kalmadım.Bingo çok yeniledi kendini eskiden ucuzdur aman temiz yapmaz düşüncesiyle almıyodum ama uzun süredir bingo kullanıyorum.Bulaşıkta, yer silmede ve yumuşatıcıda.Özellikle bingonun mavi renkli yumuşatıcısını tavsiye ederim.Harika bir kokusu var....

kesinlikle, hatta sadece asarken kokuyor, toplarken koku moku yok

biz bingo soft kullanıyoz. çok kalıcı özellikle perdeleri yıkadığımızda eve giren temizlik kokuyo bu ev diyo.

biz bingo soft kullanıyoz. çok kalıcı özellikle perdeleri yıkadığımızda eve giren temizlik kokuyo bu ev diyo.

canım ben bu hafta bingo soft lovely aldım konusu süper sanki bu kokunun parfümüde vardı ama adını bilmiyorum bilen varsa yazsın lütfen

çoğu kişiden bingonun güzel koktuğunu duydum bende evdeki yumuşatıcım bittiğinde bingo soft alıcam a.sumarım bundan memnun kalırım
birde kullanan hanımlar sizce hangi rengin kokusu daha güzel ve kalıcı:uhm:

Kızlar bende pembesini kullanıyorum ve cidden çok güzel kokuyor.
asarken toplarken hatta kirlenene kadar.
yani o zaman bencede bu makinayla alakalı bişey.
yumuşatıcıyı deterjanlarla birlikte koymayın yıkasın durulasın bitimine son durulama suyuna yakın koyun.
hatta çogu makinada gösterge ışıkları var. yumuşatıcı ışığının yanmasına yakın koyun bakalım belki farklı olur.

bende pembesini kullanıyorum muhteşem kokuyor
bana da çok kişi soruyor ne kullanıyorsun diye ve çok yumuşatıyor
bende son durlama suyuna katıyorum püf noktası o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…