Yumoş Exstra

yumoş eksradan bende aldım hatta 15 gün oldu fakat hiç memnun kalmadım

aynen diğer arkadaşlara katılıyorum para tuzağı.

bundan önce yumoş bahar tazeliği kullanıyordum daha kalıcıydı.

KESİNLİKLE ALMAYIN DERİM. MİKTARINA GÖRE HEM KALICI DEĞİL HEM KONSANTRE FALANDA DEĞİL.

yumoş ekstra belli bi müşteriye ulaştıktan sonra yumuşatıcısını bozdu sanırım...
bende artık memnun değilim...
hatta ablamda aynı düşüncede...

bende sıkayetcıyım kesınlıkle kokmuyor:kızgın:
hatta ben abartıyorum ıkı kapak koyuyorum yınede kokmuyo sınır oluyorum yaaa camasırlarım mıs gıbı koksun ıstıyorummm
:kızgın:

Ben vernel kullanıyorum ama bişeyi farkettim.
Kışın kurutmalığa evin içine slıyordum, şimdi balkondaki tele asıyorum, dışarda olunca kokusu kalmıyor evin içinde kuruyunca çok yoğun kokuyor.Ama evdede zor kuruyor.
Ayrıca haflarca kokusunun kaldığıda palavra, burnunun içine sokarsan belki kokar o ayrı mesele.

bende yagmurlu gunlerde evde kuruttugum zaman mıs gıbı kokuyor ama dısarıya asınca asla kokusu kalmıyor

Yumoş yeni çıkardığı yumuşatıcının daha yoğun olduğunu iddia ediyor.Aldım ve beğenmedim.Çamaşırlarda bırakın haftalarca kalmayı, bir kaç gün bile kokmuyor.Sadece yumuşatıyor.Eskiler daha iyiydi.Yine bildiğimizden şaşmamalı.sengözlerimebaksanab

vernel gülün büyüsünü kullan çok hoş
kaç ay oldu yıkayalı dolamım hala dün yıkamış gibi misler gibi kokuyora.s

bence bu kokma olayı yıkadıgımız deterjan ıle de ılgılı. cok ucuz kotu detarjanlar kullanıyorsak ne kadar yumusatıcı koyarsak koyalım kokmuyor. birde dıkkat ettımde camasırlar yıkandıktan sonra eger makınan ıcerısınde uzun sure asmadan tutuyorsanız kokusu gıdıyor. ben yenı yumos pembe bıdondan aldım hıc memnun degılım hıc kokmuyor bıtsın dıye bol bol koyuyorum valla.

kızlar bende yumoşun lavanta kokulusunu kullandım. çok memnunum.mis gibi kokuyor. ama ben çamaşırlarımı dışarıya asmıyorum. evde çamaşır askısında kurutuyorum. vernelinde mor şişesini kullanıyorum çok memnunum ikisinden de. acaba aldığınız marketten mi kaynaklanıyor. bazen farklı marketlerden alınca kıvamı ve kokusu farklı oluyor.

Yumoş yeni çıkardığı yumuşatıcının daha yoğun olduğunu iddia ediyor.Aldım ve beğenmedim.Çamaşırlarda bırakın haftalarca kalmayı, bir kaç gün bile kokmuyor.Sadece yumuşatıyor.Eskiler daha iyiydi.Yine bildiğimizden şaşmamalı.sengözlerimebaksanab

bende ondan kullanıyorum ama makinamın vernel gözünğ tıkıyor çok yoğun.aslında pek memnun değilim aama yine de kullanııyorum

ben sürekli extranın mavisini kullanıyorum.çamaşırlar mis gibi kokuyor.günlercede kalıyor.ben memnunum.

yeni jajoba özlü ve tatlı bademli çıkarmış

jajoba özlüyü kesinlile tavsiye ederim süper süper :nazar:

Kızlar Yumoş Extra yı ilk çıktığı zamanlarda hemen aldım denedim..ufacık kutu pahalıydı ama gerçekten de mükemmel kokusu vardı ,çok yoğundu ve çamaşırlarımdan çok uzun süre gitmiyodu koku.çamaşırlarda pamuk gibi oluyodu..ama ürünü halka tanıttılar,milleti alıştırdılar sonra birden o eski kalıcılığını ve yumuşaklığını kaybetti..2 kapakta boşaltsam banamısın demedi...milleti önce sanki parfüm numunesi gibi güzel güzel alıştırdılar sonra hoopppp kestiler etkilerini ama fiyat aynı hatta daha da arttı..Şikayetçiyimmmmmmm :eek:klava:

Yumuşaticilarda ben de bu koku kalici olmadiği için şikayetim var.tabi daha kalite parfümlü küçük şişelerde olanlar var. Ama standart yumuşaticilarda hepsini denedim. Birde bunu deneyin . Bim in markasi bulut var. Hem hesapli hem de güzel. Kokusuda güzel. Tabii krem olanlar sanki daha çok kokuyor.ben hepsini tecih etsem sira ile bulut-vernel-bingo-yumoş

bende memnun değilim hiç kalıcı değil asarken kokuyo 2 saat sonra çamaşırları balkondan topladımda kokusu gitmiş oluyo ancak içeride çamaşırlıkta kuruttuğum zaman biraz daha kalıcı olabiliyor

X