- 8 Nisan 2017
- 57.164
- 302.799
- 698
Tamam ozaman sen bana yenisini alKomşudan aldım onu![]()
![]()

Migros da baktım baktım böyle tencereler yanından geçtim sadece

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam ozaman sen bana yenisini alKomşudan aldım onu![]()
![]()
Bu sefer ihtimal yüksek fotonu iyi secYa ben bi birinci olamadım bu sefer de olamazsam![]()
![]()
Teşekkür ederim çiçeğimmmmoff off offfellerinee sağlık kutsişiim bayıldııımmm
![]()
Ahahahah alırım tabikiiiTamam ozaman sen bana yenisini al
Migros da baktım baktım böyle tencereler yanından geçtim sadece![]()
Hadi insallah yaaaa şeytanınn bacağını kıramadım bi türlüBu sefer ihtimal yüksek fotonu iyi sec![]()
Daha kaç defa katıldın dur bekle:)15 -20 defa katılıp 1. olamayan var:)Hadi insallah yaaaa şeytanınn bacağını kıramadım bi türlü![]()
Ama derecelerim iyidi ahahahDaha kaç defa katıldın dur bekle:)15 -20 defa katılıp 1. olamayan var:)
Hayırlısı canım:)Ama sen ilk yarışmadan beri sızlanıyorsunAma derecelerim iyidi ahahahbenimde beklentim yükseldi
![]()
oylama sonucunda yere çakılıyomuşummm
![]()
![]()
Ya yenilgiyi kabullenemiyorum diyelimHayırlısı canım:)Ama sen ilk yarışmadan beri sızlanıyorsun
Rakiplerini gezdin mi![]()
Emin ol herkes seninle aynı duygular içinde:)O sebeple baştan kazanacağım diye çok ümitlenme sonra aaaaa ben birinci oldum diye daha çok sevineceksinYa yenilgiyi kabullenemiyorum diyelim![]()
yok gezmedim gezeyim mi sence![]()
![]()
![]()
Aynen belki de ondan çok çakıldımEmin ol herkes seninle aynı duygular içinde:)O sebeple baştan kazanacağım diye çok ümitlenme sonra aaaaa ben birinci oldum diye daha çok sevineceksin
Hiç birini gezmedin miBence gez çok güzel çorbalar geldi
![]()
Aynen hadi bu sefer baştan çok heveslenme şansın belki daha yüksek olur:)Aynen belki de ondan çok çakıldım![]()
Gezmedim ama çok güzellerse gezmeyeyim bence yamoralim bozulmasın
![]()
![]()
Ben gidip bi bakayım neler varmış gece gece uyku da girmezse gözüme sen gör işiAynen hadi bu sefer baştan çok heveslenme şansın belki daha yüksek olur:)
Gez belki rahatlarsın:)
Hem ayıp olur sen gitmezsen onlarda glmezBen gidip bi bakayım neler varmış gece gece uyku da girmezse gözüme sen gör işi![]()
![]()
Almak mesele değil asıl mesele muhafaza edebilmek evde kırılmadanAhahahah alırım tabikiii
Niye geçtin ki alaydın bi tane![]()
Gittim gittim gitmez olaydımHem ayıp olur sen gitmezsen onlarda glmez![]()
Geldim geldim bende sana bakBana gelmeden gelmişim baksenin yazmanla farkettim
Almak mesele değil asıl mesele muhafaza edebilmek evde kırılmadan![]()
Teşekkür ederim ablacım seninki de harikaydıEllerine sağlık canım,enfes görünüyor
Başarılar diliyorum ❤