Yüksek riskli hpv süreç

manyakkedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
91
5
1
24
Herkese merhaba aralık ayında 16-18 dışında diğer yüksek risklerden bazılarından pozitif olduğumu öğrendim tipleme yaptırmadığım için bilmiyorum smear da yeterli örnek alınmadığı yazıyor belki de 16-18 pozitif de çıkabilir bilmiyorum evliyim 23 yaşındayım iki doz aşımı oldum ve bir ay sonra hemen kolposkopi oldum lezyon görülmediği için biyopsi alınmadı çocuk istediğim için hiç korunmadım bu süreçte biliyorum süreyi uzatıyorum ama hpv ile ilgili paylaşım yapan doktorlar da çocuk düşünceniz varsa yapabilirsiniz diyor sanırım biraz buna güveniyorum kolposkopi yapan doktorum 6 ay sonraya çağırmıştı cuma günü tekrar farklı bir doktora kolposkopi yaptırcam bu süreçte yeşil çay kefir ve sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum aynı süreçte olan arkadaşlar da beslenme şeklini paylaşırsa vitamin veya takviye birbirimize yardımcı olabiliriz cuma gününden sonra biyopsi yapılıp yapılmadığını paylaşıcam umarım en kısa zamanda atlatırız

Son düzenleme:
Güncelleme doktor Kolposkopi yapmadı sadece smear ve hpv testi tekrarladı

Bu süreci yaşayanlar için fikir olur keşke tadevinzii olup ondan sonra çocuk düşünseniz yaşınız da çok küçük zaten

Bu süreci yaşayanlar için fikir olur keşke tadevinzii olup ondan sonra çocuk düşünseniz yaşınız da çok küçük zaten
Haklısın aslında ama en azından gebelik sürecinde ilişki olmaz ve atlatılabilir ki eşim de asker sürekli yanımda olmadığı için açıkçası istiyorum bilmiyorum bir çok kişiyle konuştum mesela burada bazıları korunmasa bile negatife dönmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…