• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüksek Prolaktinle Gebelik Korkusu

TumayV

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2020
3
0
1
38
Tahlillerim yapılmadan önce doktor klomen verdi 3 ay kullandım ve tahlillerim yapıldı, Prolaktinim 110. Makroprolaktinim de %93 çıktı.. henüz doktorum dönüş yapmadı ama hipofiz mr ı ister mi bilmiyorum.. Konuyu da tam bilmediğimden baya moralim bozuldu.. bebek çok istiyorken nasıl bir süreç bekliyor beni bilmiyorum.. bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Mr ister büyük ihtimal. Eğer hipofizden kaynaklı değilse ilaçla düşüyor. Aynı sorun bende de var. Tek sıkıntı ilacı bırakınca yeniden yükseliyor.

Bende bekarken vardı canım, 3 sene once adet düzensizliğinden gitmistim gec oluyordum doktor sut hormonlarin cok yüksek dedi, emar istedi birde ilac verdi 2 tane vardi icinde emara gittim cok şükür bisey çıkmadı, ilacı kullandım normale dönmüş dedi adetim bi zaman duzeldi sonra tekrar duzensiz oldu bende endiseliydim acaba gebeligi etkilicekmi diye, yine gittim saglik ocağında olcturdum sabah yuksek dedi, o gun jinekologada gittim o da test yaptı normal dedi gun icinde dusuyormuydu bilmiyordum yani tuhaftı daha sonra gitmedim doktora bidaha, evlendim suan hamileyim yeni evliyim evlendikten kısa bi zmaan sonra hamile kaldım hiç doktara da gitmedim evlendikten sonra, dicegim o ki umudunu kaybetme Rabbim ol derse olur, morelini yüksek tut insallah hakkında hayırlısı olur😚

Bende bekarken vardı canım, 3 sene once adet düzensizliğinden gitmistim gec oluyordum doktor sut hormonlarin cok yüksek dedi, emar istedi birde ilac verdi 2 tane vardi icinde emara gittim cok şükür bisey çıkmadı, ilacı kullandım normale dönmüş dedi adetim bi zaman duzeldi sonra tekrar duzensiz oldu bende endiseliydim acaba gebeligi etkilicekmi diye, yine gittim saglik ocağında olcturdum sabah yuksek dedi, o gun jinekologada gittim o da test yaptı normal dedi gun icinde dusuyormuydu bilmiyordum yani tuhaftı daha sonra gitmedim doktora bidaha, evlendim suan hamileyim yeni evliyim evlendikten kısa bi zmaan sonra hamile kaldım hiç doktara da gitmedim evlendikten sonra, dicegim o ki umudunu kaybetme Rabbim ol derse olur, morelini yüksek tut insallah hakkında hayırlısı olur😚
Merhaba bende bi şey sormak istiyorum bende gittim bendede aynı şekilde süt hormonu yüksek çıktı ilaç verdi ama ben korkuyorum bilginiz var mı hamile kalabilir miyim 4 aylık evliyim Adet düzensizliği için gittim bunu öğrendim canım çok sıkılıyor 😔😔Nasıl ilerliyor bu süreç

Back