• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Yüksek Platform Gelin Patilerim :)

MiStiK

Yeditepeli Şehrin Kadını.
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
774
1
116
36
İstanbul
Giymek için sabırsızlanıyorum bu patileri,bu ayakkabılarla geleceğime yeni bir başlangıca yürüyeceğim..Rabbim hepimizin mutlu başlangıçlarını bir ömür boyu aynı güzellikte sürdürmemizi nasip etsin , nedense duygusallaştım biraz..:5:
Neyse resim ekleyemedim ama ayakkabımı görmek için buraya tıklayın
(((((Kırmızı Ruj: Ayakkabı Dolabı )))))
bakalım beğenecekmisiniz arkadaşlar detaylar konuda yazıyor.. :)

Son düzenleme:
ço sık ve hoş aykkabıların güzel günlerde giy biraz yüksek ama giyebiliyorsan güzel :)

Platformu görünce atladım hemen konuya platform ayakkabılara bayılırım ve senin seçimin de çok iyi olmuş beğendim ;)
Rahat bi ayakkabıya benzio platformlar rahat olur zaten normal topuklulara göre.
Mutluluklar :)

Benimmm nişan ayakkabılarımın aynısııı, tek farkı benimki gümüş renkkk:51:
Gülee güleekullan cnmm çok güzellerrr,
Bunlarlaa günün sonunu nasıl getireceğim bende merak içindeyim giyerken çok rahat ama saattlerce bunun üzerinde kalacağım :26:

Güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar hazır olarak bulabileceğim en yüksek platform olduğunu söylediler bende merak edip eve gelince ölçtüm, topuğu 15 cm ama pont olarak ölçümünden emin değilim 21 pont olduğunu söylediler diye hatırlıyorum doğru bir bilgimi acaba?
""Bal böceği"""
canım senin ayakkabılarında bu kadar yüksek mi ? Ben çok beğenerek aldım gelinlik provasındada 1.80 küsürlerde bir gelin göründüğüm için harika durdu ama biraz tedirginde oldum abartılı bir yükseklik mi acaba diye..
Zaten nişanlım beni bu ayakkabılarla görünce yorum yapamadı ama amaa benii geçtin seeen demekten başka ben itiraz ettim ama ölçtürdü ayna karşısında boylarımızı beyefendi 1.82 olmasına rağmen neredeyse aynı boydaydık ,
üzülme bak seni geçmedim dedim ,cevap anında geldii
- Hı hıııı tabiii birde topuzun olacak duvağında olacak amaaaaaaa :( diye ...
Canım kuzum normalde hiiiç karışmaz dilediğim kadar topuklu giyerim yanında.. :)

Son düzenleme:
Giymek için sabırsızlanıyorum bu patileri,bu ayakkabılarla geleceğime yeni bir başlangıca yürüyeceğim..Rabbim hepimizin mutlu başlangıçlarını bir ömür boyu aynı güzellikte sürdürmemizi nasip etsin , nedense duygusallaştım biraz..:5:
Neyse resim ekleyemedim ama ayakkabımı görmek için buraya tıklayın
(((((Kırmızı Ruj: Ayakkabı Dolabı )))))
bakalım beğenecekmisiniz arkadaşlar detaylar konuda yazıyor.. :)

canım nereden aldın ??????çok beğendim.benimde bu yükseklikte bi ayakkabıya ihtiyacım var.

Yerini tarif et desen edemem öyle çok gezdim ki o gün ama Bakırköyde Yağız isimli bir mağazadan aldım. Fiyatını merak eden arkadaşlar 160 TL di net hali...

vuvvvv ben çok beğendim :34::34: Allah bir yastıkta kocatsın :71: ama dikkat et biraz zor olacak senin için :34:

Teşekkür ederim arkadaşlar :)
topuğun yüksekliği biraz kullanım açısından dez avantaj sağlayacak ama gündelik yaşamımda platformsuz 8-9 cm topuk kullanıyorum ve aşırı derecede yürüyorum bir alışkanlığım var yani , şuan en büyük tedirginliğim kaygan bir zemine denk gelmek vede ducak yada gelinliğimin kuyruğunun topuğa takılması bu riskide gelinliğin gerçek anlamda güzel durması için göze almak zorundaydım ki, kabarıklık ve modeli çok güzel dengeledi ayakkabılardaki yükseklik :)

tatlım ayakkabıların harika gülerek giy bende bayılırım yüksek yüksek hele ki platforma:))) ama inşallah burun kısımları açık olduğu için canını yakmaz malum oynarken falan ayak yüksek topuktan ötürü öne doğru kayıyor parmaklarını acıtmaz inşallah...

Teşekkür ederim :) beğenmenize sevindim bende burun kısımlarından biraz tedirginim ama ayakkabı çok iyi oturdu evde bir kaç deneme yaptım platformları yüzünden ayağım öne kaymayacak gibi umarım sorun yaşmam :)

Düğünüm oldu bitti üstünden dolu dolu 1 ay geçti bile, ben ayakkabılarımı giydim saatlercede onların üzerinde kaldım beklediğimden daha rahat geçti ancak sabah 12 den en az akşam 9 a kadar ayakkabıları giydiğim için malesef ki ayaklarımnın ağrısı bayağı bir oldu ama yinede ben topuk ve platform yüzünden olduğunu düşünmüyorum o kadar ağır bir gelinliğin altına hangi ayakkabıyı giyerseniz giyin ayağınız ağıracaktır vee hala ayakkabı seçmek isteyen arkadaşlara tavsiye
gerçekten beğendiğinizi alın kim ne söyler dert etmeyinn..:)

Back