- 8 Şubat 2015
- 2.107
- 1.304
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında önemli olan ortada torpil vs yoksa dil puanı. Bölüm ne bilmiyorum ama birçok bölümde böyleydiYüksek lisans ya da akademisyenlik hakkında bir şey sormak istiyorum.
girerken benim o alandaki derslerimin harf notuna bakarlar mı yoksa önemli olan ortalamanın kaç olduğumu ortalamam da çok yüksek değil 2,7 civarında.
Öğrenci oluyorsunuz. Akademisyen olmak için ayrıca yök kadrosu açılması ve sizin ona girneniz gerekir.Ben de bir şey sormak istiyorum konu sahibi kusuruma bakma lütfen ; yüksek lisans yapınca akademisyen mi oluyoruz öğrencilik mi yapıyoruz ?
Öğrenci oluyorsunuz. Akademisyen olmak için ayrıca yök kadrosu açılması ve sizin ona girneniz gerekir.
ortalamaya bakarlarYüksek lisans ya da akademisyenlik hakkında bir şey sormak istiyorum.
girerken benim o alandaki derslerimin harf notuna bakarlar mı yoksa önemli olan ortalamanın kaç olduğumu ortalamam da çok yüksek değil 2,7 civarında.
kadro açıldığında şartlarınız uyarsa başvurursunuz sınava girenler arasında sıralama olurÖğrrncilik bittikten sonra mı kadroya giriliyor ki peki ? Yani tezi yazıp bitirdikten sonra mı
Hayır yuksek lisans yaparken de kadroya girip araştırma görevlisi olabilirsiniz
kadro açıldığında şartlarınız uyarsa başvurursunuz sınava girenler arasında sıralama olur
Yüksek lisans ya da akademisyenlik hakkında bir şey sormak istiyorum.
Hayır yuksek lisans yaparken de kadroya girip araştırma görevlisi olabilirsiniz
Öğrrncilik bittikten sonra mı kadroya giriliyor ki peki ? Yani tezi yazıp bitirdikten sonra mı