- 25 Haziran 2007
- 1.703
- 504
-
- Konu Sahibi Sirine_4553
daha öncede eşinle ilgili sorunun olmuştu...acaba aılen şöylemi düşünüyor...okumaya devem ederek yine eşinden ayrı kalacağını ve aranıza soğukluk oluşmasından ve ayrılmanızdan mı korkuyorlar.....sanırım ünıv. bitince eşinin yanında daha birbirinize kenetlenmiş belkide çocuk sahibi olmuş olarak düşünmşlerdir..yani okulun bitmesini evliliğinizin krtarıcısı olarak görmüş olabilir...dahanönceki konunu okuyunca aklıma ilk bu geldi.....ailenim tavrına doğru veya yanlış demıyorum...sanırım onlarında endişieri var...ama okumak eğitime devam etmek gibiside yok....
Pek çok kişinin yapmak isteyip de eline geçemeyen fırsat. Ben de çok istiyorum. Ama ortalamam yüksek değil, ales puanım da. Eğitimini bırakma bence de arkadaşım, kulaklarını başkalarına tıka.[/QU
canım ortalamanın sanıyorum kı yuzde 30 u ales puanının yuzden yetmısı alınıyor agırlıklı olarak ales puanın degerlendırılıyor...hangı bolum mezunusun bılemıyorum ama alese bıraz calsıırsan ınan yuksek bır not alabılırsın...öss kpss gibi değil aşılmayacak engel değil ha gayrettt
merhaba öncelikle canım değerli yorumun için teşekkür ederimm...eşim su an yanıma geldi bulundugum ile..okulum evıme o kadar yakın ki...aksine evliliğim çok iyi gitmediğinden çocuk sahibi olmamı istemiyorlar pek...haklılarda bir yerde..ama nedense üniversite okumama destek olan babam şu an tavır almış durumda tekrar aradım ailemi ne oldu sesiniz kötü geliyor dedim ama yoo deyip geçiştiriyorlar anlıyorum ama sanki başladım yüksek lisansa daha sınava girmedim nedir bu tavır anlamıyorum eşimin buğün gözlerinin içi gülüyordu...ilk defa bana bu kadar destek olduğunu hissettim ...ya gir sınava kazanamazsanda hiç önemi yok dene sansını ben ınanıyorum kazanırsın dedi....hocalarım eşim desteklerken ailemse destek olmadıgı gıbı bu tavırlarıyla benı sogutuyorlar...ıssız kalıp evde otursam ınanıyorum ki o zamanda okudun ne oldu dıyecekler burda sızlerınde destegınızle nasip olursa alırsam yeterlı kpds puanını da araştırma görevlisi olmak için elimden geleni yapacagım.....evıme okulum cok yakın calısma sartları guzel.....atanıcam dıye yıllarca beklemeyecegım....yada kendı meslegımın dısında bır ısle mesgul olmak zorunda kalmayacagım....eskıden asla tezlı yuksek lısans dusunmezken artık dusunuyorum.......