Yüksek lisans tez savunması nasıl olur ne yapmam lazım çok korkuyorum yardım lütfen...
Nasıl hazırlanmalıyım????
Benim hocalar biraz aksi üstelik jüri olmadığı halde sınava girecek hocalar var bu hocalarla da aram pek iyi değil bayanları sevmiyorlar çünkü. Ne yapacağımı bilemiyorum bu yüzden. Bayan öğrencileri sevmedikleri için bırakmaya çalışabilirler.
Benim hocalar biraz aksi üstelik jüri olmadığı halde sınava girecek hocalar var bu hocalarla da aram pek iyi değil bayanları sevmiyorlar çünkü. Ne yapacağımı bilemiyorum bu yüzden. Bayan öğrencileri sevmedikleri için bırakmaya çalışabilirler.
danışmanım profesör tek kadın da o zaten
içime doğmuş gibi sormuşum bendeKimya bölümündeyim.
Jürim belli zaten savunmam 10 gün sonra çok panik oldum resmen kendimi bilmiyorum
içime doğmuş gibi sormuşum bende
bir kimya mezunu olarak okuduğun üniyi çok merak ettim vallaha
içime doğmuş gibi sormuşum bende
bir kimya mezunu olarak okuduğun üniyi çok merak ettim vallaha
yapacak pek bişey kalmamışhangi üni olduğunu söylemeyeyim şimdi malum yazılanlar kalıyor burda :) Neler yapmalıyım bu vakitte??
İlahi
Güldüm şuan.Söylesene canım ya.
Bu aşama geçti zaten.
Peki hazırlıkların neler bir anlat bakalım bize.
Farklı bir sunumun varmı?
parkon hocam daha iyi bilir amaŞunu sormak istiyorum aslında. Tartışma kısmında başka makalelere atıfta bulunuyoruz ya, ben o makalelerde nasıl bir çalışma yaptıklarından bahsetmeliyim. Ama sadece makalelerin adını slide a ekleyip kendim mi anlatmalıyım yoksa slide amadde madde yazmalı mıyım?
hangi üni olduğunu söylemeyeyim şimdi malum yazılanlar kalıyor burda :) Neler yapmalıyım bu vakitte??
Şunu sormak istiyorum aslında. Tartışma kısmında başka makalelere atıfta bulunuyoruz ya, ben o makalelerde nasıl bir çalışma yaptıklarından bahsetmeliyim. Ama sadece makalelerin adını slide a ekleyip kendim mi anlatmalıyım yoksa slide amadde madde yazmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?