• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüksek lisans tez savunması nasıl olur ne yapmam lazım çok korkuyorum yardım lütfen

Slaytta yazılı dursun ,sende kısaca anlat.
Sunumuna ıpower point ekleme imkanın varsa eklemende ısrarcıyım,süslü gözükür.
hocam 14 senedir bunları duyuyorum ya
bıkmadınızmı powerpointten :9::9::9:

samathaa hangi dalda tezin

Tamam, çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Slide a eklemezsem unuturum diye korkuyorum slideları da doldurmak istemiyorum yazıyla yazayım bari içim rahat etsin.

Tamam, çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Slide a eklemezsem unuturum diye korkuyorum slideları da doldurmak istemiyorum yazıyla yazayım bari içim rahat etsin.

Kafana takılanları özelden mesaj at canım,
burda gözümden kaçabilir belki.
başarılar diliyorum,rahat ol.Dediğim gibi danışman hocanın prof olması bile çok büyük bir artı ,bana güven.

Cok heyecan yapmayın kendinize güvendiğinizi karsı tarafa belli edin.
Ben de biyolojiden savunmaya girmiştim..

merhaba arkadaslar,bircok yere bu istegimi yazdim ama yuksek lisans sayfasinda daha anlamli olur diye dusunuyorum ve yardimlarinizi bekliyorum..

yuksek lisans ogrencisiyim ve odevim kapsaminda bir anketim var,cevaplarsaniz memnun olurum :)

surveey.com, online anket sistemi

calismamin amaci;is yerindeki manevi doyumun is gucu verimliligi uzerinde etkisini olcmek.bu konu hakkinda sosyal politikalar uretilebilir mi,bunlari analiz edicem.meslek kismina ogrenci yazmayin lutfen,calisanlardan katilim bekliyorum:(
kimlik bilgisi alinmiyor tabi,iciniz rahat olsun :)

konu sahibi geçti mi bilmiyorum umarım geçmişsindir sorunsuzca..

yüksek lisans tezi hocanın doktora tezi öğrencinin başarısıdır derler; yani yl daki başarınız hocaya bağlı; yl da öğrenci daha çok metod/yöntem öğrenir; doktorada özgün yeni şeyler ortaya çıkarır. Sen savunmadan önce zaten danışman hocan senin tezini anlatır eksilerini tamamlar savunur. Juri ee bir de öğrenciden dinleyelim der. Yani sen içeri girdiğinde çoğunlukla geçtiğin-kaldığın bellidir.

konu sahibi geçti mi bilmiyorum umarım geçmişsindir sorunsuzca..

yüksek lisans tezi hocanın doktora tezi öğrencinin başarısıdır derler; yani yl daki başarınız hocaya bağlı; yl da öğrenci daha çok metod/yöntem öğrenir; doktorada özgün yeni şeyler ortaya çıkarır. Sen savunmadan önce zaten danışman hocan senin tezini anlatır eksilerini tamamlar savunur. Juri ee bir de öğrenciden dinleyelim der. Yani sen içeri girdiğinde çoğunlukla geçtiğin-kaldığın bellidir.

Geçtim çok şükür ama hocalar alan dışı sorularla baya terlettiler beni

Back