Yüksek lh ve pkos

deniz060606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
135
29
98
Kizlar herkese merhaba günlerdir formda geziyorum yardimci olun lutfen bana. Gam bir sene once düşük yaptim normal yolla hamile kalmistim ama 7 haftalikken dusuk oldu ve kurtaj oldum. 3 ay korunduk sonra biraktik fakat bi daha hamile kalamadim hormon testlerimde lh 18 cikti fsh 6.ultrasondada pko goruntusu varmis. Napicami sasirdim doktor 3 ay bekle olmazsa tekrar gel dedi. Birde yumurtam buyumuyor hic aderin 14. Gunlerinde 6 7 mm civari oluyor ki zaten 45 gunde bir falan adet olmaya basladim. Onun oncesinde boyle bisey yoktu napacagimi sasirdim. Pko nasil simdiye kadar yoktuda simdi oldu anlamadim her yerimde sivilceler cikti. Yeni hayit tohumuna basladim gunde 2 sefer iciyorum. Benim gibi olan varmi yardim edebilcek şimdiden sagolun.

Bende pkos tanısı var aşırı sivilcem çıkıyor özellikle çenemde kistik patlamayan sivilceler ve ben pcos olduğumu bilmeden sivilce tedavisi gördüm hiç bir işe yaramadı iyi bir kadın doğuma görün ve hayıt tohumunu ona göre kullan bence ..

Bende pkos tanısı var aşırı sivilcem çıkıyor özellikle çenemde kistik patlamayan sivilceler ve ben pcos olduğumu bilmeden sivilce tedavisi gördüm hiç bir işe yaramadı iyi bir kadın doğuma görün ve hayıt tohumunu ona göre kullan bence ..
Cok tesekkurler. Aslında gittigim yer cok iyi bir yer doktorumda oyle ama iste yinede ek olarak ne yapabilirim diye dusunmedende edemiyorum. Hayit tohumunu kullaninca bende baya akinti oldu uzun zamandir olmuyordu kistlerim gitmis olabilir mi acaba diyorum. Bendeki sivilcelerde hep cene ve boynuma dogru. Sende evlimisin?

Etkisinden akıntı yapmış olabilir duzensız adet gören bi komşum bunu kullanıyordu ve adetini düzenli görüyordu. Evliyim ben 1.5 senelik 1 sene korunduk 6 aydır korunmayı bıraktık hayırlısı Allah'tan

Bende pko oldugumu ogrendim fsh 6 lh 14 hamile kalamadim 9 ay olcak klomene basladik yumurtam buyudu catladi ama olmadi bi ay ara verdim ama hamile kalabilmissin tedavisiz yine kalabilirsin bence kac ay korunmadan hamile kaldin simdi kac ay oldu

Bende pko oldugumu ogrendim fsh 6 lh 14 hamile kalamadim 9 ay olcak klomene basladik yumurtam buyudu catladi ama olmadi bi ay ara verdim ama hamile kalabilmissin tedavisiz yine kalabilirsin bence kac ay korunmadan hamile kaldin simdi kac ay oldu
Ilk hamilrligimde 4 ayda kalmistim o zaman hormonlarimda herhangi bir sikinti yoktu ama. Simdi 1 yil olcak nerdeyse kalamadim☹

Back