• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüksek kolestrol

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.232
1.104
83
32
Merhaba arkadaslar. Kolestrol yüksekliğinde neler yapılabilir. Yani yağlı yiyeceklerden uzak dururm genelde de neden yüksek çıktığını da anlamadım.Nasıl beslenmeli ?

Merhaba arkadaslar. Kolestrol yüksekliğinde neler yapılabilir. Yani yağlı yiyeceklerden uzak dururm genelde de neden yüksek çıktığını da anlamadım.Nasıl beslenmeli ?
Mide bulantısı baş dönmesi sırt ağrısı baş ağrısı yapar
Haftada üç gün yumurtaya ye
Haftada bir gün kırmızı et ye fazlası zararlı
Dediğin gibi yağlı şeylerden uzak dur
Karaciğer yağlanması olduğu için kolesterol yüksek çıkar

Mide bulantısı baş dönmesi sırt ağrısı baş ağrısı yapar
Haftada üç gün yumurtaya ye
Haftada bir gün kırmızı et ye fazlası zararlı
Dediğin gibi yağlı şeylerden uzak dur
Karaciğer yağlanması olduğu için kolesterol yüksek çıkar
Her gün yumurta yiyordum ben. Genelde tavuk yiyorum. Ama sinirlerim bozuldu böyle olmasına. Göz çevremde yağ bezeleri var. Yüzde de lekeye sebep oluyormus. Bende de hepsi var. Diyet yapıyordum yumurta ile genelde beslendim tok tutuypr diye. uzak durmam en iyisi

Her gün yumurta yiyordum ben. Genelde tavuk yiyorum. Ama sinirlerim bozuldu böyle olmasına. Göz çevremde yağ bezeleri var. Yüzde de lekeye sebep oluyormus. Bende de hepsi var. Diyet yapıyordum yumurta ile genelde beslendim tok tutuypr diye. uzak durmam en iyisi
ben de diyet yapıyorum kolesterol bende de biraz yüksek çıktı doktorum yumurtayı haftada üç güne düşürdü o yüzden size söyledim dikkat etmek laz tabi geçmiş olsun

Canım eyer kiloluysan kolestrol yüksek çıkar benimde yüksekti kilom vardı rejime girdim. Yağlı şeyler ve yağ unlu şeyler tüketiyorum. Kepek ekmeği tüketiyorum. Sonra değerler düşüyor.

Annem de yağli çok yemez ama 18 senedir kolestrol hastası kilolu zayıf farketmiyor bu annemde zayifken çıktı bu genelde yemeklerinizde zeytinyağı tüketin bir de akşam yatmadan evvel 1 2 ceviz içini 1 bardak suya koyun sabaha kadar bekletin sabah kalkinca da o suyu için ciddi anlamda etkisi var annem sürekli yapıyor geçmiş olsun

1
Canım eyer kiloluysan kolestrol yüksek çıkar benimde yüksekti kilom vardı rejime girdim. Yağlı şeyler ve yağ unlu şeyler tüketiyorum. Kepek ekmeği tüketiyorum. Sonra değerler düşüyor.
167 boy 57 kiloyum. Ben de öyle besleniyorum ama yüksek cıkmasına sasırdım

Annem de yağli çok yemez ama 18 senedir kolestrol hastası kilolu zayıf farketmiyor bu annemde zayifken çıktı bu genelde yemeklerinizde zeytinyağı tüketin bir de akşam yatmadan evvel 1 2 ceviz içini 1 bardak suya koyun sabaha kadar bekletin sabah kalkinca da o suyu için ciddi anlamda etkisi var annem sürekli yapıyor geçmiş olsun
Kilolu değilim ben de. Ben de cevizi dediğiniz gibi deniyeyim. Tesekkür ederim

Back