Kaç çıktı ki değerlerin
Anladım diyetle hallolur bence insuline gerek olacagini sanmıyorum gün içinde yürüyüşte yaparsan eğer sıkıntı olmaz inşallah50 gr yüklemede açlık 88 tokluk 157
100gr açlık 81 sonra sırayla tokluk 214 - 189 - 150
inşAllah gerek kalmazAnladım diyetle hallolur bence insuline gerek olacagini sanmıyorum gün içinde yürüyüşte yaparsan eğer sıkıntı olmaz inşallah
Bende 75mg yaptım şeker yüklemesi açlık 97 tokluk en yüksek 152 çıktı daha doktoro göstermedim sonucunu
Sizinki sınıda banada aynısını demişt doktor 150 ye kadar sınır kabul ediliyor.75 yüklemesinde kaç olması gerekiyor sonuç bilemiyorum. dr ile görüşünce bizi de bilgilendirirseniz çok sevinirim
benim bebekte irilik vardı onun için tedirgin oldu dr umda. ama şu an düzene girdi gibiSizinki sınıda banada aynısını demişt doktor 150 ye kadar sınır kabul ediliyor.
144 çıkmıştı bende de .
Ama endişelenmeyin , bebeğin suyu fazla değilse ve bebek irileşmediyse etkilenmemiş demekmiş şekerden.
Ben diğer doğumumda insülin kullanarak geçirdim hamileliğimi. Üstelik bebek ne iriydi ne de suyu fazla 146 ydı yine sonuç günde dört kez insülün vurdum.benim bebekte irilik vardı onun için tedirgin oldu dr umda. ama şu an düzene girdi gibi
Ben diğer doğumumda insülin kullanarak geçirdim hamileliğimi. Üstelik bebek ne iriydi ne de suyu fazla 146 ydı yine sonuç günde dört kez insülün vurdum.
Tamamen doktorla alakalı olduğunu düşünür oldum artık. Dahiliye değil bence endokrin bölümüne gidilmeli.
Yine yüksek çıkarsa öyle yapın.
Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla kavuştursun inşallah...
Kaç olması gerektiğini söylemedi ama normal dedi gebe takip kağıdınada 2 saat sonra olan sonucu yazmış yani 131 o önemli demek ki75 yüklemesinde kaç olması gerekiyor sonuç bilemiyorum. dr ile görüşünce bizi de bilgilendirirseniz çok sevinirim
Noldu peki sonucu testin diyet yaptın mı kötü bir durum olmamıştır UmarımArkadaşlar bende de gebelik şekeri çıktı çok ama çok morelim bozuk. Dün tok karnına yapıldı sonuç 163 çıktı. Bugün aldım sonucu. 3 gün sonra 100 mg lik tekrar yapılacak.
Olmadı çok şükür 2. Test iyi çıktı. Suan oglusum 1.5 aylık oldu.Noldu peki sonucu testin diyet yaptın mı kötü bir durum olmamıştır Umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?