Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yüksek gebelik şekeri...
- Konu Sahibi rn4
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kaç çıktı ki değerlerin
50 gr yüklemede açlık 88 tokluk 157
100gr açlık 81 sonra sırayla tokluk 214 - 189 - 150
- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
Anladım diyetle hallolur bence insuline gerek olacagini sanmıyorum gün içinde yürüyüşte yaparsan eğer sıkıntı olmaz inşallah50 gr yüklemede açlık 88 tokluk 157
100gr açlık 81 sonra sırayla tokluk 214 - 189 - 150
inşAllah gerek kalmazAnladım diyetle hallolur bence insuline gerek olacagini sanmıyorum gün içinde yürüyüşte yaparsan eğer sıkıntı olmaz inşallah
Bende 75mg yaptım şeker yüklemesi açlık 97 tokluk en yüksek 152 çıktı daha doktoro göstermedim sonucunu
75 yüklemesinde kaç olması gerekiyor sonuç bilemiyorum. dr ile görüşünce bizi de bilgilendirirseniz çok sevinirim
Sizinki sınıda banada aynısını demişt doktor 150 ye kadar sınır kabul ediliyor.75 yüklemesinde kaç olması gerekiyor sonuç bilemiyorum. dr ile görüşünce bizi de bilgilendirirseniz çok sevinirim
144 çıkmıştı bende de .
Ama endişelenmeyin , bebeğin suyu fazla değilse ve bebek irileşmediyse etkilenmemiş demekmiş şekerden.
benim bebekte irilik vardı onun için tedirgin oldu dr umda. ama şu an düzene girdi gibiSizinki sınıda banada aynısını demişt doktor 150 ye kadar sınır kabul ediliyor.
144 çıkmıştı bende de .
Ama endişelenmeyin , bebeğin suyu fazla değilse ve bebek irileşmediyse etkilenmemiş demekmiş şekerden.
Ben diğer doğumumda insülin kullanarak geçirdim hamileliğimi. Üstelik bebek ne iriydi ne de suyu fazla 146 ydı yine sonuç günde dört kez insülün vurdum.benim bebekte irilik vardı onun için tedirgin oldu dr umda. ama şu an düzene girdi gibi
Tamamen doktorla alakalı olduğunu düşünür oldum artık. Dahiliye değil bence endokrin bölümüne gidilmeli.
Yine yüksek çıkarsa öyle yapın.
Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla kavuştursun inşallah...
Ben diğer doğumumda insülin kullanarak geçirdim hamileliğimi. Üstelik bebek ne iriydi ne de suyu fazla 146 ydı yine sonuç günde dört kez insülün vurdum.
Tamamen doktorla alakalı olduğunu düşünür oldum artık. Dahiliye değil bence endokrin bölümüne gidilmeli.
Yine yüksek çıkarsa öyle yapın.
Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla kavuştursun inşallah...
dahiliye ye yönlendirmedi zaten şu an için beni. diyetisyene gidip liste aldım onu uygulayıp düzene girdim. ama 2 haftada bir açlık tokluk takibi yapacak kadın doğum doktorum. amiin
çok teşekkür ederim yönlendirmeniz için:)
Kaç olması gerektiğini söylemedi ama normal dedi gebe takip kağıdınada 2 saat sonra olan sonucu yazmış yani 131 o önemli demek ki75 yüklemesinde kaç olması gerekiyor sonuç bilemiyorum. dr ile görüşünce bizi de bilgilendirirseniz çok sevinirim
- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.079
- 158
- 21 Mart 2019
- 8
- 0
- 1
- 36
Noldu peki sonucu testin diyet yaptın mı kötü bir durum olmamıştır UmarımArkadaşlar bende de gebelik şekeri çıktı çok ama çok morelim bozuk. Dün tok karnına yapıldı sonuç 163 çıktı. Bugün aldım sonucu. 3 gün sonra 100 mg lik tekrar yapılacak.
- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.079
- 158
Olmadı çok şükür 2. Test iyi çıktı. Suan oglusum 1.5 aylık oldu.Noldu peki sonucu testin diyet yaptın mı kötü bir durum olmamıştır Umarım