- Konu Sahibi yellowrose75
-
Ne zamandir olmuyor bebisBiraz araştırdım ama tabi işin içine girmeden ne nedir anlayamıyorsun pek. İkisi de tüp bebek diyince direk moralim bozuldu. İlk gittiğim özel hastaneydi. Çapa özel. Biz tüp bebek tedavisi yapıyoruz direk ona başlayalım dedi. İkinci gittiğim Haseki hastanesi. Bizde tüp bebek tedavisi yok. Vakit kaybetmeyin burda dedi.
1,5 yıldırNe zamandir olmuyor bebis
Ben hayıt otu kullanıyorum ama stres yaptığım için daha da çıktı galiba. Aslan pençesi de deneyebiliriz. Bir de incir kürünü çok öven vardı galiba.Benm yasm 35 fsh 10. Bende agnucaston iciyorm bakalm. Acaba aslan pencesi mi kullansak. Fikrinz var mi kizlar
Amh belli oldu muBen hayıt otu kullanıyorum ama stres yaptığım için daha da çıktı galiba. Aslan pençesi de deneyebiliriz. Bir de incir kürünü çok öven vardı galiba.
Bakıyorum hasekinin sayfasından hala belli olmamış. Farketmediğim birşey vardı. Radyoloji sonuçları diye bir şey de varmış. Orda endimetrum 8 mm falan birşeyler yazıyor. Onu gördüm şimdiAmh belli oldu mu
O rahim duvar kalinliginBakıyorum hasekinin sayfasından hala belli olmamış. Farketmediğim birşey vardı. Radyoloji sonuçları diye bir şey de varmış. Orda endimetrum 8 mm falan birşeyler yazıyor. Onu gördüm şimdi
bu vitamini bende aldim evet cok pahali ama neci bu valla anlamadim her denileni aliyoruz baklim Allah sonumuzu hayir etsin . gelininiz bunu kullaninca hemen hamile kaldimi merak ettimArkadaşım bizim gelinimiz 12 Fsh ile kendiliğinden gebe aldı. Ümidini yitirme. Ama hemen tedavi başlaman lazım. Sana nacizane tavsiyem 3 ay boyunca Prowomen saşe tarzı vitamin kullanman. Gerçekten işe yarıyor. Biraz pahalı ama işe yarıyor.
hayır o kullanmadı. sadece folik asit kullandı.bu vitamini bende aldim evet cok pahali ama neci bu valla anlamadim her denileni aliyoruz baklim Allah sonumuzu hayir etsin . gelininiz bunu kullaninca hemen hamile kaldimi merak ettim
Cok tesekkur ederim canimhayır o kullanmadı. sadece folik asit kullandı.
ama kullanmalısınız. en az 3 ay.
bu videyu izlemenizi öneririm. bahsettiği vitaminlerin hepsi Prowoman da var
[/QUOTE]Hayır. Yumurtalık takibi isterseniz yaparız ama hiç bunlarla vakit kaybetmeyin dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?