Gebeliğe Hazırlık Yüksek Fsh

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bi kac ay once fsh 15 cikti tup bebek merkezinde yapilmisti test tup bebekle olur sadece dedi ordaki dr. Gecen cumartesi baska bir doktora gittim bu defa fsh 9 cikti. Femara verdi bide promotil iste pazartrsi tekrar gidicem ama ben iki defa hamile kalmistim kalpleri durdu . senin yaştan dolayi oyle demislerdir belki de baska bi doktora daha git icin rahat etsin .oda ayni seyi soylerse ozaman tüp bebekte denersin sansini hersey istedigin gibi olur insallah Allah isteyen her kuluna anne olmayi nasip etsin[/QUOTE]
Biri özel, diğeri devlet. İki doktora gittim. İkinci gittiğim daha önceki tahlillerime bile bakmayıp sadece yaşa bakıp tüp bebek dedi

Benim de bi kac ay once fsh 15 cikti tup bebek merkezinde yapilmisti test tup bebekle olur sadece dedi ordaki dr. Gecen cumartesi baska bir doktora gittim bu defa fsh 9 cikti. Femara verdi bide promotil iste pazartrsi tekrar gidicem ama ben iki defa hamile kalmistim kalpleri durdu . senin yaştan dolayi oyle demislerdir belki de baska bi doktora daha git icin rahat etsin .oda ayni seyi soylerse ozaman tüp bebekte denersin sansini hersey istedigin gibi olur insallah Allah isteyen her kuluna anne olmayi nasip etsin[/QUOTE]
Femra ile ikiz gebelik mi oldu

Amin inşallah. Çok teşekkür ederim

Benim de bi kac ay once fsh 15 cikti tup bebek merkezinde yapilmisti test tup bebekle olur sadece dedi ordaki dr. Gecen cumartesi baska bir doktora gittim bu defa fsh 9 cikti. Femara verdi bide promotil iste pazartrsi tekrar gidicem ama ben iki defa hamile kalmistim kalpleri durdu . senin yaştan dolayi oyle demislerdir belki de baska bi doktora daha git icin rahat etsin .oda ayni seyi soylerse ozaman tüp bebekte denersin sansini hersey istedigin gibi olur insallah Allah isteyen her kuluna anne olmayi nasip etsin
Femra ile ikiz gebelik mi oldu[/QUOTE]
Yok canim iki gündür kullanıyorum femarayi ama insallah ikiz olur ;)

Merhaba umarım normal yollardan hamile kalırsınız. Fakat kafanızda bu kadar tüp bebek olayını büyütmeyin. 1.5 yıl ciddi bir zaman. Farklı doktorlardan görüş muhakak alın amh sonucunuza göre zaten doktorlarda daha net konuşacaktır. Amh değeri baz alınıyor artık fshye çok takılmayın aşırı yüksekte değil. Çünkü bazen kaybedilecek zamanın geri dönüşü olmayabiliyor. Nerde yaşıyorsunuz acaba doktor önerileri yapabilir arkadaşlarda. Güzel haberlerinizide alırız umarım burdan yakında.

Merhaba umarım normal yollardan hamile kalırsınız. Fakat kafanızda bu kadar tüp bebek olayını büyütmeyin. 1.5 yıl ciddi bir zaman. Farklı doktorlardan görüş muhakak alın amh sonucunuza göre zaten doktorlarda daha net konuşacaktır. Amh değeri baz alınıyor artık fshye çok takılmayın aşırı yüksekte değil. Çünkü bazen kaybedilecek zamanın geri dönüşü olmayabiliyor. Nerde yaşıyorsunuz acaba doktor önerileri yapabilir arkadaşlarda. Güzel haberlerinizide alırız umarım burdan yakında.
Çok teşekkür ederim. İnşallah. İstanbul Fatih’teyim.Amh hala görünmüyor. Cuma günü vermiştim kanı. Diğer değerler çıktı ama AMH çıkmadı daha. Amin @Zenannaz çok teşekkür ederim.

Back