- Konu Sahibi yellowrose75
-
Femra ile ikiz gebelik mi oldu[/QUOTE]Benim de bi kac ay once fsh 15 cikti tup bebek merkezinde yapilmisti test tup bebekle olur sadece dedi ordaki dr. Gecen cumartesi baska bir doktora gittim bu defa fsh 9 cikti. Femara verdi bide promotil iste pazartrsi tekrar gidicem ama ben iki defa hamile kalmistim kalpleri durdu . senin yaştan dolayi oyle demislerdir belki de baska bi doktora daha git icin rahat etsin .oda ayni seyi soylerse ozaman tüp bebekte denersin sansini hersey istedigin gibi olur insallah Allah isteyen her kuluna anne olmayi nasip etsin
Normal.olup olmadigini anlamak icin reglin kacinci gunu olculdugu onemlidirİyi mi acaba? Bir de preseed jel varmış. Ondan da bayağı olumlu sonuçlar alanlar var. Allahım araştırmacı gazeteci olacağım yakında
3. günü ölçüldüNormal.olup olmadigini anlamak icin reglin kacinci gunu olculdugu onemlidir
Maddi olarak da, zaman olarak da. Şuanda işyerimden sık sık izin almam mümkün değil. Ayrılmam da şuan imkansıztüp bebek neden düşünmüyorsun ? maddi olarak mi ?
Allah yardimcin olsun canim umudunu kaybetme. Allah hepimize nasip etsinMaddi olarak da, zaman olarak da. Şuanda işyerimden sık sık izin almam mümkün değil. Ayrılmam da şuan imkansız
Çok teşekkür ederim. İnşallah. İstanbul Fatih’teyim.Amh hala görünmüyor. Cuma günü vermiştim kanı. Diğer değerler çıktı ama AMH çıkmadı daha. Amin @Zenannaz çok teşekkür ederim.Merhaba umarım normal yollardan hamile kalırsınız. Fakat kafanızda bu kadar tüp bebek olayını büyütmeyin. 1.5 yıl ciddi bir zaman. Farklı doktorlardan görüş muhakak alın amh sonucunuza göre zaten doktorlarda daha net konuşacaktır. Amh değeri baz alınıyor artık fshye çok takılmayın aşırı yüksekte değil. Çünkü bazen kaybedilecek zamanın geri dönüşü olmayabiliyor. Nerde yaşıyorsunuz acaba doktor önerileri yapabilir arkadaşlarda. Güzel haberlerinizide alırız umarım burdan yakında.
Fsh degerinle ve yasinla orantili cikmis. Ama dusuk iste. Bir arkadasm fsh 20 amh 0.44..fsh dusurduler ilk denemede tup bebek tuttu. Benimde cikolata kistlerim var cok uzuluyormAMH değerim çıkmış. 0,50
Bellide olmaz cnm. Benmde amh 0.8Bu duruma göre tek şansım gerçekten Tüp bebek gibi duruyor sanırım
Allah tüm isteyenlerin yardımcısı olsunBellide olmaz cnm. Benmde amh 0.8
0,8 - 0,80 mi demek oluyor şimdiBellide olmaz cnm. Benmde amh 0.8
Evet0,8 - 0,80 mi demek oluyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?