Yüksek fsh nedeniyle hamile kalamayanlar toplanalım burdan devam edelim.

burcudemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
126
7
96
Niğde

ARKADAŞLAR FSH PROBLEMİ NEDENİYLE HAMİLE KALAMAYANLARDANIM. BU FORUMUNDA SIKI TAKİPÇİSİYİM. ANCAK BAKIYORUMDA SADECE BİZ BU PROBLEMİ YAŞAYANLAR DÜZENLİ BİLGİ ALIŞVERİŞİNE DEVAM ETMİYORUZ. DİĞER TÜM İNFERTİLİTE GRUPLARI HERGÜN DÜZENLİ OLARAK HABERLEŞİP HEM BİRBİRLERİNE DESTEK OLUYORLAR HEM DE BİLGİ PAYLAŞIMINA DEVAM EDİYORLAR. BİZİMSE BİR İKİ DAĞINIK TOPİCİMİZ VAR. ONLARDA İLERLEMEYEN TARİH OLARAK GERİ KALMIŞ TOPİCLER. BURDAN DEVAM EDELİM. SÜREKLİ BURDA OLALIM. AÇILIŞI BEN YAPAYIM DEDİM. HADİ CANLAR BEKLİYORUM HEPİNİZİ.:enbuyukkk:.

Evet canım hepımız burda toplanalım ve gelıŞmelerı yazalım bencede.
Benım fsh 45 -60 larda.ve ılaÇla adet oluyorum.
Ama Şu an saraÇoĞlu hocanın bıtkı kÜrÜnÜ uyguluyorum bakalım sonuÇ ne olacak.burcucum sen neler yapıyorsun
fsh kaÇ
benım yaŞım 32
1.5 yıllık evlıyım hıÇ korunmadık ve hamıle kalamadım fsh sebebıyle.
Dıyet yapıyorum beslenmeme dıkakt edıyorum
yÜrÜyÜŞ yapıyorum.
Dhea seleno bebe aspırını folbıol asıt alıyorum
hayıtın ılacını doktorum Önerdı agnucakston alıyorum.
Bakalım sonuÇ ne olacak

canım benim yaşımda 31 fsh değerim önceki ay 14, bu ay ise 11 çıktı. bende 7 aylık evliyim. fsh ı düşürmek bizim için çözüm değil. biliyorsundur fsh nın bir defa bile yükselmesi yumurtalık yetmezliğinin ggöstergesi. benim adetlerim çok düzenli.3 ay önce 8 haftalık hamileliğimde bebeğin kalbi durdu. kürtaj oldum.sanırım yumurta kalitesizliğinden oldu. o zaman bilmiyordum tabi fsh değerimi.şimdi ir sürü bitkisel tedavi duyuyorum ordan burdan. ancak hiçbirine cesaret edip başlayamadım.herhalde tüp bebek yaptırıcam haziran ayında sevgiler

mrb arkadaşlar
malesef benimde fsh yüksek 22
24.3.2009 da hormon tahlili yapıldı doktorum eski kullandığım ilaçlardan olabileceğini söyledi
bi sonraki adetin 3.günü tekrar bakacakmış ozaman net bişey söyleyebilirim dedi çok korkuyorum

fsh yüksekken yumurtlama oluyormu bilginiz varmı
ben adetimin 20 günü numune hastanesinde progesteron testi yaptırdım souç 18.76
sonucu 1 gün sonra aldım doktor izinliymiş
acaba benim yumurtlama oldumu yoksa başka bi sebepten dolayı yüksek çıkmış olabilirmi

Benım fsh yalnız Çok yÜksek ıŞte o yÜzden adet olamıyorum ben ılaÇla oluyorum sadece.ben bıtkısellerı kullanıyorum.hala dÜzene gırmıŞ deĞıl.bakalım ınŞ. DÜzelır

canım fsh yüksekkende yumurtalama olabilir. benim foliküllerim ultrasonda düzenli görünüyor. dediğim gibi hamile de kalabildim. ancak yumurtam kalitesiz olduğundan bebeğim öldü. gebeliğim devam etseydi bile sanırım özürlü olurdu. allah korusun.inşallah allah bizede sağlıklı bir yumurtamızın döllenmesiyle sağlıklı bir gebelik ve evlat verir. umudumuzu yitirmiyoruz.

slm kizlar bende fsh magduruyum benimde bir inip bir cikiyor yinede sukurler olsun benim bir tane oglum var allah insallah sizede en kisa zamanda versin kizlar:CüvCüv:

mısır çarşısına gittim çok ünlü arifoğlu macuncuyu duydynuzmu bilmiyorum.oraya uğradım.
dedim fsh ım yüksek hormonlar için dedi hayıt tohumunu iç dedi.homonları düzenliyor
adet düzensizliği içinde civanperçemini iç dedi bana.
birçok bayana bunları veriyoruz içmesi için.
çocuk olması içinde böğürtlen kökü çayı iç dedi.

Bende 24 yaŞındayım 1.5 yıllık evlıĞım 1 yıl once erken menopoza gırdım fsh 100 lerdeydı Şımdı 20 lerde ama cylo p.kullanıyorum.arkadaŞlar Önemlı olan yumurtlayabılmek.doktor bende gÖremedı.bende kendımı aynı Şekılde bıtkılere verdım.hakkımızda hayırlısı...ama ınanıyorum ben olacak...

Ben ıÇıyorum.otlara Çok gÜvenıyorum ben.ve soĞan kÜrÜne.bende 2 ay Üst sÜte doktorum kıst gÖrmÜŞtÜ.sonra ben soĞan kÜrÜnÜ uyguladım ve 6 nısanda gıttıĞımde kıst yok dedı doktorum.soĞank kÜrÜnÜn gerÇekten rahmın ıÇını temızledıĞı doĞru

:emir_bebek:selam arkadaşlar bende 2 yıllık evliyim 27 yaşındayım ve fsh 125 malesef çocuk yok dr uğraşma olmaz dedi bende uğraşmıyorum inceldiği yerden kopsun.ama içim varya kan ağlıyor hergün çaresizlikten bakalım nereye kadar böyle gider.,

kaydirigubbakcemile5merhaba arkadaşlar ÜZÜLMEYıN NAPALIM DAHA KÖTÜ ŞEYLERDE VAR HAYATTA HALıMıZE BıN ŞÜKÜR DıYEREK KENDıMıZı TESELLı EDELıM BENıM fsh 60 ÇOCUGU UNUT DEDı DR LAR UZYDA BıLE ÇAREN YOK MENEPOZA GıRMıŞıN DEYıP MORALıMı ALT ÜST ETTıLER AMA BEN KENDıMı GEZMEYE VERDıM KAFAMI DAĞITTIM AMAAAN BOŞ VERıN GıTSıN ıNSANIN ıÇıNDE Bı YERLERDE GENE TIRMALIYOR ACABA NE YAPSAM HANGı ıLACI OTU ıÇSEM DıYOR :)) NAPALIM GENEDE VAZ GEÇMEMEK LAZIM HAYIT OTUNU DUYDUM BU OTUDA ıÇECEM ıÇıM DIŞIM OT SUYU OLDU HAYIRLISI OLSUN KIZLARkaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlar ben kanser tedavisinden sonra menopoza girmiştim ve fsh'ım 108 çıkmıştı. Doktorum bir daha düzelme ihtimali olmadığını söyledi ancak ben inançla ve moralle yola çıktım. Adnan Saraçoğlu'nun aslanpençesi kürü ile ve Allah'ın izniyle düzeldi ve şu an fsh'ım en son tahlilde 4 çıktı ancak başka nedenlerle 4 aydır adet göremiyorum duphastona başladım ilaç bitsin tekrar küre başlayacağım. Kür hakkında bilgi isteyenler olursa yazarım.

kızlar benimde geçen yıl fsh 10.4 çıktı 2 negatif aşılama 1de negatif tüp bebek yaptırdım yaşım 28.3 yıllık evliyim. bu ayın sonunda 2. tüp bebeğe başlıycaz. hayıt tohumunu düzenli olarak günde 2 bardak içtim ve en son fsh 7ye kadar düştü.bence deneyin.

Back