• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yüksek fsh düşük amh yüksek prolaktin..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hormonları benim klomen ile biraz düzeldi acaba bunu kullansam mi yine de? Duzgunken hazır bisey yapmasam mi
Klomeni bilmiyorum canim hic bende kulaniyorum bu hayit hapini sadece hormonkar icin deil adet agrilarim yuzunden iciyorum cok agrili geciyo diye her konuda iyi geliyo yani

Bende duydum agnucaston ama neden doktorlar hiç bunu kullanmamızı söylemiyo anlamış değilim...
Valla bilmiyor canim benim haftaya randevum var hormon sonuclarini alicam doktora soylicem kulandigimi bakalum ne dicek

Klomeni bilmiyorum canim hic bende kulaniyorum bu hayit hapini sadece hormonkar icin deil adet agrilarim yuzunden iciyorum cok agrili geciyo diye her konuda iyi geliyo yani
Doktoruma danışayım ben de canım. Kullan derse alayım. Tahlil sonuçların çıkınca bize de yazar mısın?

Doktoruma danışayım ben de canım. Kullan derse alayım. Tahlil sonuçların çıkınca bize de yazar mısın?
Yazarim canimda ben tahlili verdikden sonra basladim kulanmaya ama bende doktoruma sorucam kullanimmi kullanmim mi diyr yurtdisindayim burdaki doktor ne der onu sana soylerim tabi ama yorumlari okudum hormon bozuklugu yaptigini hic duymadim okumadim acikcasi baya baya memnun kalmis herkes ondan aldim bide hem cocuk icin hemde agrili adetlerim icin kullanmaya basladim

Yazarim canimda ben tahlili verdikden sonra basladim kulanmaya ama bende doktoruma sorucam kullanimmi kullanmim mi diyr yurtdisindayim burdaki doktor ne der onu sana soylerim tabi ama yorumlari okudum hormon bozuklugu yaptigini hic duymadim okumadim acikcasi baya baya memnun kalmis herkes ondan aldim bide hem cocuk icin hemde agrili adetlerim icin kullanmaya basladim
İnşallah güzel sonuçlar çıkar. Soracağım ben de canım omerirse alırım bende.. Burdan da yazarım ne dediğini

Eklentiler

• 20200129_103532.jpg
    20200129_103532.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 40
  • 20200129_103514.jpg
    20200129_103514.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 43
Back