- 5 Aralık 2018
- 20
- 14
- 8
- 40
- Konu Sahibi elifeylulll
Canım fsh normal seviyedeyken ve tedavi görüyoken ben ekstra bişey yapmanı tavsiye etmem belki ters teper.. ama mutlaka yürüyüş yap ben hiç bir şey kullanmadan bol yürüyerek 23 ten 10 a düşürdüm sen hazır düşmüşken yürü bol bol yumurtaları harekete geçiriyomuş. Benim de son gittiğim doktor ultrasonda yumurta var bence normal yoldan olacak gidi bi rahim filmi çekelim dedi yapışıklık falan çıkmayınca umutsuz konuştu filmden sonra hamile kalmazsan klomen kullan gel yumurta takibi yapalım olmazsa aşılama ister misin dedi ama kaliteli yumurta üretemiyorsam aşılama ne işe yarar onu anlamadım çünkü eşimde bi sorun yok..Bana da öyle diyen doktor oldu canım.. Moralimi o kadar bozdu ki.. Normalde hersey yolunda olsa yüzde 20 şans var sen bu değerlerle direkt tüp yaptır dedi. Ama ben Bi kaç doktor gezdim. Bu doktor çok uçar kaçar bisey değil ama hep güzel konuşuyor. Bu bir yumurta ve bir sperm işi öncelikle ilk tedaviden başlayalım olmazsa o aşamalarda gelince bakarız dedi. Benim kafamı çok rahatlattı.
Geçen aylarda da klomen vermişti. Onu kullanınca benim fsh normal değerlere indi. Amh ölçümü yaptırmıyor şimdi çünkü moral bozmaktan başka bisey değil diye... Şimdi fsh normalken hayıt kullansam dengeyi bozar miyim ki diye düşünüyorum bir de..