• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Yüksek faktörlü güneş kremi??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Pinhan1

Huu..
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
197
2
68
İstanbul
Kızlar merhaba,
Yaz geldi çattı yüzümü güneşten çok iyi korumam lazım ayrıca isotrexin adlı bir jel kullanıyorum akne için. Yani ekstradan daha fazla dikkat etmem lazım çok fazla güneşte durunca yüzüm renk değiştiriyor resmen. :1:
Bana fiyatı çok uçuk olmayan, sivilce yapmayacak bir ürün önerebilir misiniz??

ben de akneli ve yağlı bir cilde sahibim. sadece babe nin güneş kreminde oil free gördüğüm için onu aldım bakalım. umarım sıkıntı yaşamam.

ben de akneli ve yağlı bir cilde sahibim. sadece babe nin güneş kreminde oil free gördüğüm için onu aldım bakalım. umarım sıkıntı yaşamam.

Babe nin 20 spf li su bazlı bir nemlendiricisini kullanmıştım bende doktorumun tavsiyesiyle iyi bir marka gerçekten. Sürünce parlamayan hemen emilen bir ürünse bende Babe nin güneş kremini almak isterim. Kullandın mı nasıl duruyor ciltte? Fiyatı ne kadar?

dün hepsiburadadan aldım. daha gelmedi. babeyi nette yağsız diye okumuştum. birkaç eczanede baktım yoktu, internette de bayisi olan eczanelere baktım, yolumun üstünde bir yer yoktu. nette güvenilir sitelerde pahalı sayılır. hepsiburadada denk geldim. indirim adı altında güneş ürünlerini koymuşlar. hepsiburadaya bir bak istersen, şuan 49 lira. istersen bekle ben bir iki gün sürüp yağ durumu hakkında fikir vereyim gelince.

dün hepsiburadadan aldım. daha gelmedi. babeyi nette yağsız diye okumuştum. birkaç eczanede baktım yoktu, internette de bayisi olan eczanelere baktım, yolumun üstünde bir yer yoktu. nette güvenilir sitelerde pahalı sayılır. hepsiburadada denk geldim. indirim adı altında güneş ürünlerini koymuşlar. hepsiburadaya bir bak istersen, şuan 49 lira. istersen bekle ben bir iki gün sürüp yağ durumu hakkında fikir vereyim gelince.

Ürün eline ulaştıysa ve kullandıysan bir fikir verebilir misin rica etsem?

evet dün geldi ve dışarı çıkarken kullandım. parmağıma ilk sıktığımda yağlı gibi geldi ama yüzüme iyice yedirince yağdan eser kalmadı nerdeyse. o ilk baştaki tereddütüm sürünce gitti. gün içinde yağlandırma konusuna gelince yüzüme hiç bir şey sürmediğim zamanlardaki kadar yağlandı akşama kadar. yani kremin artı bir yağlandırması olmadı. dokusu çok güzel, hafif. cildi hiç ağırlaştırmıyor. ben çok sevdim. bir de yüzüme sürdüğüm kremler akşama hemen problem yaratıyor. bunda alerjik hiç bir şeyle karşılaşmadım. pek memnun kaldım.

evet dün geldi ve dışarı çıkarken kullandım. parmağıma ilk sıktığımda yağlı gibi geldi ama yüzüme iyice yedirince yağdan eser kalmadı nerdeyse. o ilk baştaki tereddütüm sürünce gitti. gün içinde yağlandırma konusuna gelince yüzüme hiç bir şey sürmediğim zamanlardaki kadar yağlandı akşama kadar. yani kremin artı bir yağlandırması olmadı. dokusu çok güzel, hafif. cildi hiç ağırlaştırmıyor. ben çok sevdim. bir de yüzüme sürdüğüm kremler akşama hemen problem yaratıyor. bunda alerjik hiç bir şeyle karşılaşmadım. pek memnun kaldım.

Bahsettiğin markayla alakalı farklı bir üründe bende bir sıkıntı yaşamamıştım ama senin güneş kremini deneyip memnun kaldığını görünce şimdi benimde fikrim o güneş kremini almaktan yana kesinleşti. İlgilendiğin için teşekkür ederim.

selam, ben de roaccutane kullanırken babe yağsız güneş kremi kullanmıştım, çok memnundum ama önceden beyaz kutusu vardı.
şimdi sarı olmuş sanırım, onun daha yağlı olduğunu duydum eczacıma o şekilde dönüş yapılmış. gidip doktoruma söyledim sarıyı almadan önce o zaman onu kullanmayalım dedi avene verdi. avene de çok iyi, tavsiye ederim :34:

selam, ben de roaccutane kullanırken babe yağsız güneş kremi kullanmıştım, çok memnundum ama önceden beyaz kutusu vardı.
şimdi sarı olmuş sanırım, onun daha yağlı olduğunu duydum eczacıma o şekilde dönüş yapılmış. gidip doktoruma söyledim sarıyı almadan önce o zaman onu kullanmayalım dedi avene verdi. avene de çok iyi, tavsiye ederim :34:

Merhaba, bende roaccutanenın türevi acnegen kullanırken babe nemlendirici kullandım, doktorların beğendiği bir marka olsa gerek..
Avene markasınıda biliyorum farklı bir ürününü denemiştim. Güneş kremine de bir bakayım zaten eczanede satılan ürünler hepsi, cevap için teşekkür ederim :34:

Back
X