- 24 Eylül 2018
- 97.109
- 292.323
- Konu Sahibi Elif_Eylul
Rica ederim hemşomTeşekkür ederim hemsom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim hemşomTeşekkür ederim hemsom
Bunu bilmekte güzel canoBiliyore Biliyore
Yok degildiBi algılayamadım tatlı değil miydi kategori diye düşündüm Ellerine sağlık ablacım çok güzel görünüyor
Teşekkür ederim perim begendiysen ne mutlu banaYarabbim hızlı olunurda böylemi olunurşahane olmus iştah açıcı olmuş
Ne diyim baskaaaa
Beğendim kuzum başarılar dilerimmTeşekkür ederim perim begendiysen ne mutlu bana
Teşekkür ederim sanada basarilar kuzuBeğendim kuzum başarılar dilerimm
Sağol balimmTeşekkür ederim sanada basarilar kuzu
Vermezmiydim sana adana dürüm yada iskender degil amaYaaaa süper olmuş keşke komşun olsaydım bana da verirdin herhal
Hahahahaah yemek olsunda farketmez dermişimmmmVermezmiydim sana adana dürüm yada iskender degil ama
BilmezmiyimHahahahaah yemek olsunda farketmez dermişimmmm
Öyle bir kuralmi vardiFiliz bi bekleyeydin tarif alımları biteydi kız bu ne soluksuz yapmışsın eline sağlık çok güzel olmuş bende bugün pizza yaptım ne tesadüf
Bismillah demedi millet sen yaptın bitirdin bi şok yaşadık yaniÖyle bir kuralmi vardi
Haftalik yarismalar böyle oluyor napayim
Teşekkür ederim
Yaparim bilirsinBismillah demedi millet sen yaptın bitirdin bi şok yaşadık yani
Ellerine emeğine sağlık Çok güzel görünüyor Yarışma da başarılar dilerimPratik çok güzel ve çok lezzetli, çocuklarında sevebileceği bir pizza börek ile karşınızdayım.
Tavada Kahvaltılık Pizza Börek Tarifi İçin Malzemeler
Bulamak için
- 1 adet yufka
- 1 küçük kase sucuk
- 1 adet büyük boy kapya biber
- 1 adet büyük boy yeşil biber
- 1 adet orta boy domates
- 1 kase rendelenmiş kaşar peynir
- 1 yemek kaşığı labne
- Tuz
- Karabiber
Kızartmak için
- 1 yumurta
- Galeta unu
Eki Görüntüle 2930257
- Sıvıyağ
Biber ve domatesi küçük küçük doğrayın, sucukları ufak ufak doğrayın ve bir kaseye alın.
Üstüne 1 yemek kaşığı labne peyniri ve rendelemiş olduğumuz kaşar peynirini üzerine tuz ve karabiberi ilave edip karıştırın.
Eki Görüntüle 2930259
Eki Görüntüle 2930261
Yufkayı tezgaha serip 4 e bölün geniş kenarına harçtan bolca ekleyin, geniş ve sıkı olmayacak şekilde rulo sarın.
Eki Görüntüle 2930262
Yumurtaya az tuz atıp iyice çırpın börekleri önce yumurtaya sonra galeta ununa batırıp yağda önlü arkalı kızartın. Eki Görüntüle 2930263
Afiyet olsun şimdi sunuma geçelim
Eki Görüntüle 2930264
Eki Görüntüle 2930266
Eki Görüntüle 2930267 Eki Görüntüle 2930269
Eki Görüntüle 2930270 Eki Görüntüle 2930271 Eki Görüntüle 2930272