- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
İnsallah canim. Rabbim hepimiz için güzel olanı nasip etsinKızlar banada bugün dua edin herşey güzel olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canim. Rabbim hepimiz için güzel olanı nasip etsinKızlar banada bugün dua edin herşey güzel olsun inşallah
Merhaba, kan pıhtılaşması ile ilgili bir bilgim yok vaktin olursa biraz anlatabilir misin?Örneğin ben test yaptırmadım gebelikte de test yapılıp pozitif çıkarsa önlem alınabiliyor mu?Canim kan pihtilasmasi diye bir gruptayım 4 aylik kaybedende olmuş 9 aylık kaybeden de sen yine de önlem olsun diye yaptir . Rabbim aynı acıları yaşatmasın inşallah . Sağlığımız bozulmadan sağlıkla kucağımiza alabilcegimiz minnaklarimiz olsun:)
Haber vermeyi unutma gelişmelerden heyecanla bekliyorumKızlar banada bugün dua edin herşey güzel olsun inşallah
Canim bu tedaviden önce yapılsa daha iyi olur çünkü sonuçlar 1 ayda çıkıyor . Dopplerle kan akisina bakıldığında normalse sorun yoktur. Zaten bizlere önlem amaçlı coraspin veriyorlar .Merhaba, kan pıhtılaşması ile ilgili bir bilgim yok vaktin olursa biraz anlatabilir misin?Örneğin ben test yaptırmadım gebelikte de test yapılıp pozitif çıkarsa önlem alınabiliyor mu?
Canım keseyi gördüm cok şükürHaber vermeyi unutma gelişmelerden heyecanla bekliyorum
Canım keseyi gördüm cok şükür
Çok teşekkür ederim.Haklısın, evet Coraspin kullanıyorum bendeCanim bu tedaviden önce yapılsa daha iyi olur çünkü sonuçlar 1 ayda çıkıyor . Dopplerle kan akisina bakıldığında normalse sorun yoktur. Zaten bizlere önlem amaçlı coraspin veriyorlar .
Ay hadi gözün aydın, muayene karından mı oldu?Bir de kalp atışı için daha ne kadar bekelemk gerekecekmiş?Canım keseyi gördüm cok şükür
Saol canım benim inanıyorum yarın sendende güzel haberler alıcak inşallah hep dua ediyorum yarın sonucunu bildir unutma olurmuAyy Allah kucağına almayı da nasip etsin. Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah çok sevindim
Vajinalden canım karından daha erken şuanda bebeği görmüyorki keseyi görüyor erken çünkü pazartesi kalp atılışını duyarız dedi şuanda dünyalar benim oldu dış gebelik falan olabilir falan diye korkmuştum keseyi gördüm o ihtimal ortadan kalktı diğerleri yavaş yavaş olur inşallahAy hadi gözün aydın, muayene karından mı oldu?Bir de kalp atışı için daha ne kadar bekelemk gerekecekmiş?
Canım benimde ikinci denemem oldu ve ben cok memnun kaldım kesinlikle brüksel benim takibim orda olmadı sadece yumurta toplama ve transfer için 5700 verdik tedavin hayırlı olsunArkadaslar Merhaba. Ben ilk tup , denememi memorialda yaptirdim. İkici ise bahceci ve bruksel tup bebek merkezi arasında kaldim. Tecrubelerinizden faydalanmak isterim. Yücel kahraman mi ilgeliniyor tüm hastalarla. Ve tranfer hemen oluyormu. Yoksa 1 ay bekleniyor mu. Ve ücret ne kadar
Yani bildiğim kadarıyla genelde yücel hoca ilgileniyor ayda bir hafta yurt dışındaki hastanede oluyormuş o aradada hüsamettin bey varmiş ama bana yücel hoca baktı benimkini 1 ay falan bekletmedi hemen yapıldı canımArkadaslar Merhaba. Ben ilk tup , denememi memorialda yaptirdim. İkici ise bahceci ve bruksel tup bebek merkezi arasında kaldim. Tecrubelerinizden faydalanmak isterim. Yücel kahraman mi ilgeliniyor tüm hastalarla. Ve tranfer hemen oluyormu. Yoksa 1 ay bekleniyor mu. Ve ücret ne kadar
Yücel bey mi tek var orda. Sızın transfer edildi mi . Ve beklediler mi transfer icinCanım benimde ikinci denemem oldu ve ben cok memnun kaldım kesinlikle brüksel benim takibim orda olmadı sadece yumurta toplama ve transfer için 5700 verdik tedavin hayırlı olsun
Ne zaman sonuç alacaksın peki canim. Bu arada kaç yasindaydinYani bildiğim kadarıyla genelde yücel hoca ilgileniyor ayda bir hafta yurt dışındaki hastanede oluyormuş o aradada hüsamettin bey varmiş ama bana yücel hoca baktı benimkini 1 ay falan bekletmedi hemen yapıldı canım
Toplam ücreti bilmiyorum canım hamileyim ben geçen hafta pazar pozitifi aldım 32 yaşındayım senNe zaman sonuç alacaksın peki canim. Bu arada kaç yasindaydin
Cok şükür canım bugün kesemizide gördük ama şunu diyebilirim brükselin başarı oranı cok yüksek bunu bana tavsiye eden doktorumda demişti burda olan arkadaşlarımda yazar arkadaşların geneli hamileOhh çok şükür. Çok sevindim. Ya bende bi karar veremedim. Bahçeci mi yoksa brüksel mi