Yrd.doç.Dr.NİLER GÜLER KARACA KISIRLIK TEDAVİSİ OLAN VARMI?

kızlar merhaba ben geçen sene nilay hanıma gitmiştim çok tatlı ve ilgili bi doktor aşılamamın olacağı gün işi vardı ve gonca hanım yaptı oda çok tatlı bi doktor ama maalesef tutmadı benim şuan ne alemde tğp bebek açıldı diyorlar doğru mu fiyatlardan haberiniz var mı
bana direk tüp yaptır demişti semiha şakirde denedim oda tutmadı

Sorun neydi canım ?

Sorun neydi canım ?
bende miyom var eşimin değerleri normalin sınırında morfoloji 1*2*3 değişiyo hsg çekilmiştim 3 sene önce bi sorun yok dendi aynı filmi bahçeci klinikte bi doktora göstrdim tüplerde sıvı birikimi hidrosalpink olabilir dedi yarın sabah tekrar rahim filmi çekilcem nasip inşAllah bi sorun çıkmaz

İnşaallah canım. Dualarım seninle

Siz bezmialemde mi yaptırdınız? Ne kadara yapıldı? Sorun neydi? Hangi Dr yaptı? Sonuç ne oldu?
Biraz fazla oldu ama kusurabakmayın nolur

tam ne kadar dı hatırlamıyorum ama ya 350 ya 500 falandı ilaçlarla falan 1000 tl yı buldu bennım sıgortam ıslemıyordu o an ilaçlara rapor cıkartamadılar ben muayene ye falan da para verıyordum

sorun bende değildi eşimde de değildi. yanı tuplerımde tıkanıklık kıst hormon bozuklugu falan yoktu ama tutmadı stres sebeblı dıyebılırım nılay hanıma yaptırmıstım ama ayrılmıs sanırım

Siz bezmialemde mi yaptırdınız? Ne kadara yapıldı? Sorun neydi? Hangi Dr yaptı? Sonuç ne oldu?
Biraz fazla oldu ama kusurabakmayın nolur

tam ne kadar dı hatırlamıyorum ama ya 350 ya 500 falandı ilaçlarla falan 1000 tl yı buldu bennım sıgortam ıslemıyordu o an ilaçlara rapor cıkartamadılar ben muayene ye falan da para verıyordum

sorun bende değildi eşimde de değildi. yanı tuplerımde tıkanıklık kıst hormon bozuklugu falan yoktu ama tutmadı stres sebeblı dıyebılırım nılay hanıma yaptırmıstım ama ayrılmıs sanırım

Kızlar merhaba. Ben de Nilay Hanımın hastasıyım. Telefonundan ulaştım. Halıcıoğlu Tıp Merkeziyle anlaşmış. Geçen hafta muayene oldum. Bilginiz olsun:)

Allah razı olsun rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı ömür versin inşallah ben k klomen kullanmadim igne vurundum koldan g3cen ay olmadi cok uzuluyorum.pkoluyum
Benim klomensiz yumurtam büyümüyordu Zaten teravi olmadığım ilaç kullanmadığım aylarda en aşağı 50 günde adet oluyordum sizin yumurtalar kendi büyüyor kı direk iğne verilmiş bol bol incir ye. Ve Allah'a teslim ol Rabbim ol delince olucak. Aminn inşallah allah razı olsun

Simdi Nilay hanimdan geliyorum cok memnun kaldim ben muayeneden bile korkuyorum cok yavas dikkatli sakinlestirerek muayene etti ilgilendi sordu birde bisey dikkatimi cekti bir hastasinin ssk si. Yoktu hastanede cok pahali tuttu hemen arkadasini aradi baska hastaneye yonlendirdi kizi ...

Cnm nilay hanım şuan hangi hastanede vede ssk ile ne kadar tutuyor rapor ile yani

Medikalpark gaziosmanoasa da canim fiyatlari hic bilmiyorum canim benimki ozel sigorta ..
Hmm anladım cnm ben eski hastayım bezmialemde idi sonra gitti bende orda devam ettım tedavime.ilk tüp bebek tuttu ama kalbi durdu cnm maalesef .şimdi ikinciyi düşünüyoruz ama kendi doktorummu yoksa nilay hanıma mı gıtsem dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…