- 15 Eylül 2012
- 8.357
- 6.827
- 398
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
kızlar merhaba ben geçen sene nilay hanıma gitmiştim çok tatlı ve ilgili bi doktor aşılamamın olacağı gün işi vardı ve gonca hanım yaptı oda çok tatlı bi doktor ama maalesef tutmadı benim şuan ne alemde tğp bebek açıldı diyorlar doğru mu fiyatlardan haberiniz var mı
bana direk tüp yaptır demişti semiha şakirde denedim oda tutmadı[/QUSorun
bende miyom var eşimin değerleri normalin sınırında morfoloji 1*2*3 değişiyo hsg çekilmiştim 3 sene önce bi sorun yok dendi aynı filmi bahçeci klinikte bi doktora göstrdim tüplerde sıvı birikimi hidrosalpink olabilir dedi yarın sabah tekrar rahim filmi çekilcem nasip inşAllah bi sorun çıkmazSorun neydi canım ?
İnşaallah canım. Dualarım seninlebende miyom var eşimin değerleri normalin sınırında morfoloji 1*2*3 değişiyo hsg çekilmiştim 3 sene önce bi sorun yok dendi aynı filmi bahçeci klinikte bi doktora göstrdim tüplerde sıvı birikimi hidrosalpink olabilir dedi yarın sabah tekrar rahim filmi çekilcem nasip inşAllah bi sorun çıkmaz
Siz bezmialemde mi yaptırdınız? Ne kadara yapıldı? Sorun neydi? Hangi Dr yaptı? Sonuç ne oldu?
Biraz fazla oldu ama kusurabakmayın nolur
Siz bezmialemde mi yaptırdınız? Ne kadara yapıldı? Sorun neydi? Hangi Dr yaptı? Sonuç ne oldu?
Biraz fazla oldu ama kusurabakmayın nolur
Evet canım ne yazıkki nilay hanım ayrıldı. Yerine rabiye hanım geldi. İstersen topiğimizin gel.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dr-rabiye-yilmaz-hastalari-burayaaaaa.949306/nilay hoca bezmialemden ayrılmuşbilgisi olan var mı
nilay hoca bezmialemden ayrılmuşbilgisi olan var mı
Klomen ve ovitrelleyle Rabbim sizinde kucaklarınızı sağlıklı evlatla doldursunCanim.sen neyle hamile kaldın hayırlı olaun
Klomen ve ovitrelleyle Rabbim sizinde kucaklarınızı sağlıklı evlatla doldursun
Benim klomensiz yumurtam büyümüyordu Zaten teravi olmadığım ilaç kullanmadığım aylarda en aşağı 50 günde adet oluyordum sizin yumurtalar kendi büyüyor kı direk iğne verilmiş bol bol incir ye. Ve Allah'a teslim ol Rabbim ol delince olucak. Aminn inşallah allah razı olsunAllah razı olsun rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı ömür versin inşallah ben k klomen kullanmadim igne vurundum koldan g3cen ay olmadi cok uzuluyorum.pkoluyum
Cnm nilay hanım şuan hangi hastanede vede ssk ile ne kadar tutuyor rapor ile yaniSimdi Nilay hanimdan geliyorum cok memnun kaldim ben muayeneden bile korkuyorum cok yavas dikkatli sakinlestirerek muayene etti ilgilendi sordu birde bisey dikkatimi cekti bir hastasinin ssk si. Yoktu hastanede cok pahali tuttu hemen arkadasini aradi baska hastaneye yonlendirdi kizi ...
Cnm nilay hanım şuan hangi hastanede vede ssk ile ne kadar tutuyor rapor ile yani
Hmm anladım cnm ben eski hastayım bezmialemde idi sonra gitti bende orda devam ettım tedavime.ilk tüp bebek tuttu ama kalbi durdu cnm maalesef .şimdi ikinciyi düşünüyoruz ama kendi doktorummu yoksa nilay hanıma mı gıtsem dıye dusunuyorumMedikalpark gaziosmanoasa da canim fiyatlari hic bilmiyorum canim benimki ozel sigorta ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?