Yozgat///66

datlum hoş geldin.. bu gün radyodaki çalan en güzel şarkıların hepsini sana hediye ediyorum...sen anladın oniiii

canım benim anladım tabiki çok incesin ....çok yorma kendini tamam mı meleğim...keşke yakın olsaydıkta gelseydim buğün sana ama biliyorsun geleceğim bir gün :))):1hug:

ablacım burdada komşular her hafta 41 yasin okuyorlar beni de davet ediyorlar ben de gidiyorum hepsine :)))
şükürler olsun kızım yasin dinleyerek kuran dinleyerek büyüyor:)))

canım benim anladım tabiki çok incesin ....çok yorma kendini tamam mı meleğim...keşke yakın olsaydıkta gelseydim buğün sana ama biliyorsun geleceğim bir gün :))):1hug:
inş datlum inş.. o günü iple çekiyorum..:1hug:
ayy ne güzel olurdu be ablacım.gelir bizde yasin dinlerdik çok ihtiyacım var o tür şeylere.
emoşcum sizin tain ne zaman çıkıyor, söyle eşine Antalyayı yazsın..bizde bu şekilde birarada oluruz..nasıl ama..yerimseniben:1hug:
ablacım burdada komşular her hafta 41 yasin okuyorlar beni de davet ediyorlar ben de gidiyorum hepsine :)))
şükürler olsun kızım yasin dinleyerek kuran dinleyerek büyüyor:)))

narencim.. kendin için ve yavrun için çok güzel bir şey yapıyorsun..:1hug:
inan bak böyle ortamda büyüyen bebekler daha uslu ve sakin oluyorlar...:ecrin_bebek:

emoşcum sizin tain ne zaman çıkıyor, söyle eşine Antalyayı yazsın..bizde bu şekilde birarada oluruz..nasıl ama..yerimseniben:1hug:
[/QUOTE]

ablacım sivasta 3 yılımız daha var.ama eşim oraları yazmaz öyle yerlerde çocuk yetiştirmek zor der.birde anamgile bek uzak gııı.gelirdikya kısmetse tatile.canım benim.:1hug:

ablacım sivasta 3 yılımız daha var.ama eşim oraları yazmaz öyle yerlerde çocuk yetiştirmek zor der.birde anamgile bek uzak gııı.gelirdikya kısmetse tatile.canım benim.:1hug:[/QUOTE]

emoşum ,gelmeden önce bizde çok düşündük,araştırdık.
birde şöyle düşün.bizim gibi insanlar buralara gelsinki, örnek olalım ..
benim oturduğum semt.öğretmen ve polis ağırlıklı yani memur kesimi..
çevreyi değil belki ama görüşeceğin insanları kendin seçiyorsun..şimdilik şükür burada olmaktan ben memnunum.eşimde isterse ,hatta buraya yerleşe biliriz..
tatile gelin görün derim.. biz öyle yaptık..a.s.

Yozgatın en güzel kızları..
hafta onunuz nasıl geçiyor..
burada hava süper tam bahar havası..birazdan İngilizce kursuma gideceğim çıkışta aşkitomla buluşacağız...
sizlerde umarım gönlünüzce eğlenin sağlıklı bir hafta sonu geçirin..Şeniz

selam kızlar nasılsınız

iyim bende uzun zamandır yoktum sizler nasılsınız

iyim bende uzun zamandır yoktum sizler nasılsınız

bizler iyiz nolsun.. bazen koşturmaca bazende buraya takılıyoruz..
dermancım ben çıkmalıyım.. yine görüşürüz.. fırsat buldukça gel ,bekleriz..malum kursa yetişmeliyim.. saat 13,00 ders başlıyor..ancak hazırlanırım..a.s.:a015:

iyi dersler cnım bugün tatil ben evdeyim daha doğrusu işi buraktım evlenecem diye tüm hafta evdeyimyerimseniben

merhabalar nasılsınız iyimisiniz yine hiç birinizi denk getiremedim olsun hepinizi doya doya öpüyorum hemşolarım hihoyyyt

merhabalar nasılsınız iyimisiniz yine hiç birinizi denk getiremedim olsun hepinizi doya doya öpüyorum hemşolarım hihoyyyt

tşk iyiz sen nasılsın canım dağ çiçeği düğün belli değil ama yaz aylarından birinde olacak inşa.s.

Elmascım.. bende ilk kk'ya üye olduyum günlerde neden kimseler yok.. derdim.. ama her zaman denk gelemiyoruz aynı vakitlerde.. yazıp çıkıyoruz...msn'gibi sanmıştım anında yazdıklarıma cevap gelecek:roflol:
tşk iyiz sen nasılsın canım dağ çiçeği düğün belli değil ama yaz aylarından birinde olacak inşa.s.

hayırlısı canım.. yuvanda mutlu ol inş...

hepinize keyifli pazarlar güzel hanımlar ben yürüyüşe cıkıyorum gelen olursa beklerim havanın maşallahı var :))

gez gez ayaklarım şişti birşeyde alamadım herşey çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…