datlum hoş geldin.. bu gün radyodaki çalan en güzel şarkıların hepsini sana hediye ediyorum...sen anladın oniiii
günaydın canlarım.. ballarım...
cumanız mübarek olsun..Şeniz
kızlar bu gün yasin oturmamız var.. işiniz yoksa sizlerde buyrun.. beklicem gözüm kapıda olacak..:1shok:
inş datlum inş.. o günü iple çekiyorum..:1hug:canım benim anladım tabiki çok incesin ....çok yorma kendini tamam mı meleğim...keşke yakın olsaydıkta gelseydim buğün sanaama biliyorsun geleceğim bir gün :))):1hug:
emoşcum sizin tain ne zaman çıkıyor, söyle eşine Antalyayı yazsın..bizde bu şekilde birarada oluruz..nasıl ama..yerimseniben:1hug:ayy ne güzel olurdu be ablacım.gelir bizde yasin dinlerdik çok ihtiyacım var o tür şeylere.
ablacım burdada komşular her hafta 41 yasin okuyorlar beni de davet ediyorlar ben de gidiyorum hepsine :)))
şükürler olsun kızım yasin dinleyerek kuran dinleyerek büyüyor:)))
emoşcum sizin tain ne zaman çıkıyor, söyle eşine Antalyayı yazsın..bizde bu şekilde birarada oluruz..nasıl ama..yerimseniben:1hug:
selam kızlar nasılsınız
iyim bende uzun zamandır yoktum sizler nasılsınız
iyi dersler cnım bugün tatil ben evdeyim daha doğrusu işi buraktım evlenecem diye tüm hafta evdeyimyerimseniben
merhabalar nasılsınız iyimisiniz yine hiç birinizi denk getiremedim olsun hepinizi doya doya öpüyorum hemşolarım hihoyyyt
Elmascım.. bende ilk kk'ya üye olduyum günlerde neden kimseler yok.. derdim.. ama her zaman denk gelemiyoruz aynı vakitlerde.. yazıp çıkıyoruz...msn'gibi sanmıştım anında yazdıklarıma cevap gelecek:roflol:merhabalar nasılsınız iyimisiniz yine hiç birinizi denk getiremedim olsun hepinizi doya doya öpüyorum hemşolarım hihoyyyt
tşk iyiz sen nasılsın canım dağ çiçeği düğün belli değil ama yaz aylarından birinde olacak inşa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?