Yozgat///66

selam arkadaşlar nasılsınız yeni gelen hemşolarım hoşgeldiniz.bende iyi deyim iyi olayım işte...hepinize sevgiler.

yasemincim beni sormuşsun iyiyiz cok şükür bitanem allaha şükür sorunumuz yok şimdilik senden naber bitanem

canım iyi olmanıza sevindim ...bendende iyilik iş güç uğraşıyoruz bir sorun yok şükür canım..çok öptüm meleğini ve seni....:1hug:

hoşbulduk kaybolmam biryere ama pek kimse girmiyor yaaa

elmas sen bizi eskiden görecektin..hihoyyyt
burası dolar taşardı Yozgatlı kızlarla..en vefalılar olarak bir kaçımız kaldık..senağlama
yinede arada uğrayan arkadaşlarımız var onlar hep gönlümüzde..çünkü çalışıyorlar..Şeniz
sörekli online olmasakta..arada bir girip okuyor ve yazıyoruz..güzelim..
a.s.

Günaydın tatlişkolarıma...hihoyyyt
ayy açlıktan karnım gurulduyor..kafamçokkarıştı daha kahvaltımı yapmadan buradayım..
buyurmazmısınız kızlar birlikte kahvaltıya..:kahve:

yasemincik msn,koptu bende kapattım..
birazdan temizliğe başlicam.. bu hafta yasin var bende..

tamam bebeğim bende kaçtın sandımdelikafadulden kolay gelsin allah kabul etsin....yasinde banada dua edermisiniz canım hayırlı bir bebiş için:Saruboceq:...şimdiden teşekkürler...çok çok öptüm seni :))):lepi:hihoyyyt

tamam bebeğim bende kaçtın sandımdelikafadulden kolay gelsin allah kabul etsin....yasinde banada dua edermisiniz canım hayırlı bir bebiş için:Saruboceq:...şimdiden teşekkürler...çok çok öptüm seni :))):lepi:hihoyyyt

etmemmi gülüm.. dualarım senin için.. ve tümm arkadaşlarım için..Şeniz:a015:

merhaba elmas benden iyilik arkadaşım hava çok güzel burda yaz günü gibi...sen nasılsın ne var ne yok..öptm.

iyilik canım ne olsun bir tane kızım var onunla uğraşıyorum burdada havalar çok güzel kızı çıkardım biraz gezdirdim sen nasılsın iyimisin daha tanımıyorum kimseyi inşallah tanışacağız bende öptüm canımkaydirigubbakcemile5

iyilik canım ne olsun bir tane kızım var onunla uğraşıyorum burdada havalar çok güzel kızı çıkardım biraz gezdirdim sen nasılsın iyimisin daha tanımıyorum kimseyi inşallah tanışacağız bende öptüm canımkaydirigubbakcemile5

kızını allah bağışlasın canım,zamanla tanışırız canım...ben zonguldakta yaşıyorum..yozgat merkezdenim canım ...sen?

Back