Yozgat///66

Günaydın şekerler...Şeniz
güya eşim gidince bol bol dinlenip gezmeyi planlamıştım..
malasefffff,:1no2:
biraz sonra misafirim geliyor gidip otogardan alacağım..aslında yabancı değil..akraba,2 bayan onlarda ,yarın dönecekler..eşim yokken fırsatı değerlendirmek istemişler..
size bol sağlıklı ve gezmeli günler diliyorum.. içten... :dilcikar:

sevindim canım gözün aydın..güle güle kavuş kocişine :))):1hug:

canım arkadaşım..çok teşekkür ederim..
akşam bura saati 18-00,gibi mesaj çekmiş,,aynen şöyle,
1 gün içinde 4 uçak yolculuğu beni çok yordu şimdi yatıyorum iyi geceler demiş,, burda saat akşam 18-00 de orda gece 24-00 oluyormuş,,:uhm:

Günaydın kızlar,,,:kahve:
Nerdesiniz hu huuu,Şeniz
kimseler gelmemiş,,
misafirlerimi ,dün Manavgat;a yolcu ettim..
yine yorgun ve uykusuzum..mirmirmirmir

günaydın çiçeğim bidenem....güle güle gitsin misafirlerin...eniştemde yokken bol bol dinlen canım benim..öpüyorum seni...

Günaydın güzeller güzeli hemşolarım....:kahve:

yaseminim mersi şekerim,,:1rolleyes:

potasyum hayırdır inş nere gidiyon bacım..kaydirigubbakcemile

günaydın dağçiçeğim ve juliet....ben iyiyim julietciğim sen nasılsın canım...dağçiçeğim nörüyon bebeğim :)))

günaydın dağçiçeğim ve juliet....ben iyiyim julietciğim sen nasılsın canım...dağçiçeğim nörüyon bebeğim :)))

juliet, yasemin hoş geldiniz kızlar..Şeniz
yaseminim bidenem nörüyüm,,birazdan kahvaltımı yapıp çarşıya gitmeyi düşünüyorum ,öğleden sonrada arkadaşıma oturmaya gideceğim..
sen nörüyon balım..
yasemin eniştenin çin resimleri geldi sizlerle paylaşacağım ama yarın..okişşyerimseniben

tamam canım yarın paylaş merakla bekliyorum...afiyet bal şeker olsun..gez balım bol bol tadını çıkar evde olmanın..bende çayımı içip k kda geziyorum azcuk :))))öpüyorum seni canım arkadaşım....

juliet, yasemin hoş geldiniz kızlar..Şeniz
yaseminim bidenem nörüyüm,,birazdan kahvaltımı yapıp çarşıya gitmeyi düşünüyorum ,öğleden sonrada arkadaşıma oturmaya gideceğim..
sen nörüyon balım..
yasemin eniştenin çin resimleri geldi sizlerle paylaşacağım ama yarın..okişşyerimseniben
....merhaba canım hihoyyyt

tamam canım yarın paylaş merakla bekliyorum...afiyet bal şeker olsun..gez balım bol bol tadını çıkar evde olmanın..bende çayımı içip k kda geziyorum azcuk :))))öpüyorum seni canım arkadaşım....
bende seni öpüyorum arkadaşım..Şeniz:a015:
....merhaba canım hihoyyyt

merhaba merhaba juliet,,,kızlar bana müsade size kk'da keyfli dakikalar,, bu arada sabah sabah kk'ya resmimi ekledim hadi bulun bakimm yerimseniben:a015:

günaydın canlarım hemşolarım gözellerim......cumanız mübarek olsun ....

günaydın kızlar nasılsınız çiçeğim hayırdır enişteyimi özledin yoksa çok gezmektenmi yatıyon:)

kızlar bugün annem gelecek memleketten çok mutluyum.yarın ona kozmik beden temizliği yaptırmaya başlıycam duymuşsunuzdur.onun için geliyor yanıma:)

diğer kızlar nasılsınız bakalım?potasyum hayırdır canım niye veda ettin bize?

Canım topraklarım nasılsınız?İnşAllah hepinizde iyisinizdir.Sizlerde ben bacınız asenayı soracak olursanız hamd olsun iyiyim.İş,ev,seçim çalışmaları derken bili'ye girmeye vakitim olmuyor ama sizler benim kalbimdesiniz,hepinizi seviyorum.

Back