Yozgat///66

bitanem hiç sorma bende çok istedim gitmeyi ama..:1hug:
malesef ,ödenek devletten bende mümkün değil karşılayamam.. ama olsun eşimin gitmeside güzel..
yasemin ne dersin eniştenden ne istesemki çin'in neyi meşhur..pirinç nasıl.:roflol:

ay canım benim inan canı gönülden gitmeni isterdim bu tarz fırsatlar 1 kere çıkıyor biliyorsun insanın hayatında...hiç çine gidenim olmadıki canım inan bir fikrim yok ne istesen ki :))):1hug:a.s.

canım çok hoş olmuş patiklerin sen ne becerikli hatunsun yahu...bin kere maşallah tü tü tüüüüü:)))))

Günaydın arkadaşlar...Şeniz

yaseminim bidenem..güzel dileklerin için çokk teşekkürler.:1hug:
hamaratlığım içinse..unuttunmu biz Yozgatlı kızlar marifetliyizdir..:roflol:

öğleden sonra ingilizce kursum var,bu gün öğretmen kuviz yapacak sabahdan beri çalışıyorum.. masada uyukladım .vurdum kafayı 1 saat uyudum..:roflol:

selam kızlar nasılsınız bakalım?
bende bugünlerde kafayı dikişe sardım kendimce uyduruk bişeyler dikmeye çalışıyorum.dağ çiçeğim eşin nezaman gelecek çinden sen nasıl dayanacan ona ayy kıyamam.hayırlıca gitsin gelsin bakalım.
bu arada ingilizce kursu falan sen baya aşmışsın oğlunla öss yede girseydin bari kesin derece alırdın sen bea.
bu arada eşinden kimono iste meşhurya orda sanada ne yakışır maşallah manken gibisin.

dağ çiçeğim patiklerin tek kelimeyle harika ellerine sağlık

nasıl yapıldıgını anlattınmı ben mi kaçırdım acaba :uhm:

bebeişlere göre olanı kaçtan başlamak gerek

Günaydın tatlışkolarım.Şeniz
Cumanız mübarek olsun..
eşim yarın uçiiiiisenağlama
özlicem oniiiisenağlama
hazırlıklara başladık..
bavuluna bol bol yiyecek doldurduk.. orda pek zormuş doğru düzgün yiyecek bulmak,geçen yıldan giden müd demiş,,
dün yatıya misafirim vardı,,kk giremedim..
bu günde komşuma gideceğim ..1,2,saat oturur gelirim artık..

:1hug::1hug:yasemincim.nasılsın canım..:1hug:
emoşum aynen eşime dolu sıparış verdik.. nasıl alır bilmem gari,:roflol:Şeniz
narencim patiklerin yapılışını anlatmadım ama bir ara anlatacağım bu ara,çok kalamıyorum kk'da.a.s.öptüm ..

:1hug::1hug:yasemincim.nasılsın canım..:1hug:
emoşum aynen eşime dolu sıparış verdik.. nasıl alır bilmem gari,:roflol:Şeniz
narencim patiklerin yapılışını anlatmadım ama bir ara anlatacağım bu ara,çok kalamıyorum kk'da.a.s.öptüm ..

iyiyim canım şükür....güle güle gitsin gelsin eniştem canım sakın eli boş dönmesin sana :lepi:

iyiyim canım şükür....güle güle gitsin gelsin eniştem canım sakın eli boş dönmesin sana :lepi:

amin sağol güzelim.

hele bir eli boş dönsün..:oklava:çocukların istekleri bitmiyorki baba laptop getir ,aypot getir..
baktım bana sıra gelmiyor aynen şöyle dedim,, valla kocacım ben sipari vermiyorum sen düşün dedim:dilcikar:..(baskı yaptım yani):roflol:

ay şekerim kocacım sağ salim gelsinde ben başka bişicikler istemiimm senağlamasenağlama

selam canlarım ya çok yorgunum sabah 8de uyandım uzun zamandır ilk defa.
komşularım oturmaya geldi sabahtan beri koşturuyorum yeni gittiler.ayy heryerim ağrıyo evde otura otura hamlamışım.siz neler yapıyosunuz.çiçeğim eşin çok kalacakmı çinde?

selam canlarım ya çok yorgunum sabah 8de uyandım uzun zamandır ilk defa.
komşularım oturmaya geldi sabahtan beri koşturuyorum yeni gittiler.ayy heryerim ağrıyo evde otura otura hamlamışım.siz neler yapıyosunuz.çiçeğim eşin çok kalacakmı çinde?

ah canım benimm erkenmi kalkmışş,mirmirmirmir
emoşum eşim sadece 1 hafta kalacak fazla değil...:1rolleyes:

Back