yaşayın kızlar, herkes burda
yaseminim senide görüyorum ,altdan bakıyon seni gidi seniiikaydirigubbakcemile5
merhabalar arkadaslar.ben yeni üye oldum.siteyi kullanmayı tam bilmiyorum ama ögrenirim heralde
merhabalar arkadaslar.ben yeni üye oldum.siteyi kullanmayı tam bilmiyorum ama ögrenirim heralde
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...6519-kizima-isim-secer-misiniz-teyzeleri.html
kızlar anketime katılabilir misiniz yardımlarınızı bekliorum
günaydın hemşolarım..nasılsınız bakalım..benden iyilik...hafta sonu yağmurluydu burası...c.tesi temizlik yapıp pazar sinemaya gittik aşkımla...öpüyorum hepinizi...
Hoş geldin tatlım..güle güle kullan yuvanızdan huzur hiç eksilmesin..
hımm demekki sinemaya gittiniz söle bakim hangi film.. yerimseniben
bu aralar recep ivediği pek met ediler rekorlar kırıyormuş..:uhm:
ben şimdi kaçar gamyoncuiremsukurs beni bekli,:a015:
slm hemşerilerim. yozgatlıyım ama oraya birkere gidebildim. tekrar gitmek istiyorum ama eşimle aynı memleketlide değiliz ve yakın akrabalarımızda kalmadı yozgatta hepsi ankara gitmiş. ama hemşerilerimin olması ve onlarla yazşmak güzel. hepinize slmlar. hoşçakalın
slm hemşerilerim. yozgatlıyım ama oraya birkere gidebildim. tekrar gitmek istiyorum ama eşimle aynı memleketlide değiliz ve yakın akrabalarımızda kalmadı yozgatta hepsi ankara gitmiş. ama hemşerilerimin olması ve onlarla yazşmak güzel. hepinize slmlar. hoşçakalın
günaydın hemşolarım...hava kapalı ve yağmurlu böyle olunca mutsuz oluyorum((((içim kararıyor adeta...sizler nasılsınız ..topigimiz sessiz kalmış yine.öpüyorumhepinizi...
canım harika bir haber buuu ....keşke sende gidebilsen yaaa....süper olur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?