Yozgat///66

günaydıın
hayırlı cumalar herkese...
ebru şallıynan pilates yapıyım diye kalktım üşendim oturdum kaldım bilgisayar başında kızım yapıyo şuan.
aslıcım inşallah kurtulursun kiradan evin nasıl olursa olsun içinde huzur mutluluk olsun.öpüyorum hepinizi hava güzel kızımla parka gidicez...

amaniiiiiinnnnnnnnnn emoşum gelmiş hoşgelmiş.bende hoşbuldum siz nirelerdeydin demeden önce ben söyleyem bizim bu veledler taslamaktan bıktılar kendılerıne degısık bır mesgale buldular bu sefer muhtelıf kablolarımızı kesıyorlar.son kestıklerı kablo ınternete aıt olunca bende malumunuz sahalardan uzak kaldım.
çiçeeaaaammmm sen iyi hüpletiyonda heç beni düşünmüyon mu canı çeker mi aşerer mi diye avucumu yalamaktan avucum tertemız oldu

bidenem hoş geldin..a.s.
valla seni unuttuydum.. söz bida bahsetmicem..
demekki elleri kırılasıcalar uslanmak bilmiyor..Allah ıslah etsin onları,,bebiş nasıl eniştem nasıl.Allaha emanet olun oralarda..

ay canım benim yaz sen bos ver cekmıyo canım arabası ceksede yaparım ama ben seftali aşeriyorum iç bi yerde yok.sorma uyuzları en son kı cocugu surukleme olayından sonra kestıler kabloları bebısımız ıyıdır sanırsam cunkum mıdemı hortumlayıp duruyo sıpa sofrada yemek yerken acıkır mı bı ınsan dıye bı soru duyarsanız acıkır deyınn cunku benım kucuk hortumcu ne halt edıyosa ıcerde yemek yerken acıkıyorum:icecream:

selam kızlar.
nasılsınız..
umarım güzel bir hafta sonu geçiriyorsunuzdur..
ben dün çok eğlendim.. kermeste görevliydim
bol bol satışlar yaptık.
havada süperdi..
gözlerim hep birini aradı ama galiba gelemedi..o kendini biliyor çünkü misafirm var demişti..hani bir umut belki gelir dedim..
çerkeskızı dün annenin öğrencisi ile beraberdim.Anneciğinin adaşı oda..bildinmi:??

hemşolarım hepinizi öpüyorum..
hulya nerdesin.. 23 nisan günü Kars'a kar yağmış doğrumu..

selam kızlar naber dağ çiçeğim ne güzel ya kermesler satışlar falan ay bizim lojman varya sivasın çıkışında merkeze çok uzak hiçbi faaliyette bulunamıyoruz.neyse arabaşı yapmışın bizim içinde curh curh yutaydın kız.
çerkeskızı selam bacım tanıyamadım eski nnickin neydi hamilesin sanırım Allah tamamına erdirsin kaç aylık?

iyi geceler yozgat'in gulleri bir ben kalmisim galiba burada zaten yozgat'li olarak bu saatte, amaaaniiiin sabah okul varohaoldumsmile

aslıcım ,hemen çalışmalara başladım.. eşimede haber verdim.. ne güzel olur bana komşu gelsen..:1hug:
buralar semt olarak çok güzel her bakımdan..
daha çok memur kesimi.hem havası serin.okul ,pazar,cami hepsi yakın.. sakin yani gürültü pek olmaz..
aslıcım burdaki evler hep geniş.. inş kiradan kurtulursun ve bana komşu gelirsin.. hani fena hatun değilimdirbayanssulusmile.. sende öylesin canımmmmmmmmmmyerimseniben
[/QUOTE]

günaydın hepinize canım hemşolarım olumunekankayizsmile nasılsınız? her şey yolundadır umarım görüşmek üzere kendinize cici bakın opuyorumnanaktan

Hepinizin yüzü ve günü aydın olsun...6 aylık bir kızım var .evde sıkılıyorum Bu arada ankaradayım Hem kendime hemde topluma faydalı olmak yani sosyal olmak istiyorum kızlar bana önerilerinizi bekliyorum...opuyorumnanaktan

Merhabalar canlarım kilo problemi olanlar var iştahımı açıyosunuuuz...

psagorocum ilgi alanına göre bişeyler aramalısın bence, annem ankarada belediyenin kurslarına katıldı onları bi araştır, el emeğine yönelebilirsin yaptıklarını kermeslerde sunabilirsin istersen kendi evine istersen hayır kurumlarına destekte bulunursun. biz burda birkaç arkadaş bir hastanenin çocuk servisinde düzenlenen etkinliklere destek olmaya çalışıyoruz inan çok güzel bir duygu. biraz zor olacak bebekle ama sana çok iyi gelir böyle şeylerle uğraşmak.iyi düşünmüşsün:)

aleyküm selam topraam:)valla ben hafta içi her daim buralardayım, keyfim yerinde şükür sen neler yapıyosun?

aleyküm selam topraam:)valla ben hafta içi her daim buralardayım, keyfim yerinde şükür sen neler yapıyosun?

bende iyiyim çok şükür canım bende napıyım bitmek tükenmek bilmeyen ev işleriyle meşgulum daha yemekte yapmadım ne yapsam diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…