amaniiiiiinnnnnnnnnn emoşum gelmiş hoşgelmiş.bende hoşbuldum siz nirelerdeydin demeden önce ben söyleyem bizim bu veledler taslamaktan bıktılar kendılerıne degısık bır mesgale buldular bu sefer muhtelıf kablolarımızı kesıyorlar.son kestıklerı kablo ınternete aıt olunca bende malumunuz sahalardan uzak kaldım.
çiçeeaaaammmm sen iyi hüpletiyonda heç beni düşünmüyon mu canı çeker mi aşerer mi diye avucumu yalamaktan avucum tertemız oldu
selam kızlar.
nasılsınız..
umarım güzel bir hafta sonu geçiriyorsunuzdur..
ben dün çok eğlendim.. kermeste görevliydim
bol bol satışlar yaptık.
havada süperdi..
gözlerim hep birini aradı ama galiba gelemedi..o kendini biliyor çünkü misafirm var demişti..hani bir umut belki gelir dedim..
çerkeskızı dün annenin öğrencisi ile beraberdim.Anneciğinin adaşı oda..bildinmi:??
çiçeğim yaa inşallah biran önce ev sahabı olurum gııı:Saruboceq: sana komşu olmaktan daha güzel bir şey olabilirmi datlım bide fena değilimdir diyo ohaoldumsmile innnşallah yarabbim bizi komşu yapar :Saruboceq:
kız valla misafirim eksik olmadı hafta sonu yoksam yanına gelmezmiydim :kedi: affet beni nalan kaydirigubbakcemile3
selam kızlar.
nasılsınız..
umarım güzel bir hafta sonu geçiriyorsunuzdur..
ben dün çok eğlendim.. kermeste görevliydim
bol bol satışlar yaptık.
havada süperdi..
gözlerim hep birini aradı ama galiba gelemedi..o kendini biliyor çünkü misafirm var demişti..hani bir umut belki gelir dedim..
çerkeskızı dün annenin öğrencisi ile beraberdim.Anneciğinin adaşı oda..bildinmi:??
hemşolarım hepinizi öpüyorum..
hulya nerdesin.. 23 nisan günü Kars'a kar yağmış doğrumu..
selam kızlar naber dağ çiçeğim ne güzel ya kermesler satışlar falan ay bizim lojman varya sivasın çıkışında merkeze çok uzak hiçbi faaliyette bulunamıyoruz.neyse arabaşı yapmışın bizim içinde curh curh yutaydın kız.
çerkeskızı selam bacım tanıyamadım eski nnickin neydi hamilesin sanırım Allah tamamına erdirsin kaç aylık?
as66 canım veririm inşallahhh :))
aleyküm selam topraam:)valla ben hafta içi her daim buralardayım, keyfim yerinde şükür sen neler yapıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?