Yozgat///66

slm kızlar nasılsınız ooooooooooo dağçiçegi sen buralar hoşğeldin a.s.çerkezkızı hamile kaldı kayboldu valla inş bakarda ğörür bizi aeo

günaydın kızlar,
çiçeğim akşamları girebiliyosun galiba nete.denk gelemiyoz kuşum:))
kızlar annemle babam yanımda Elanın gözü beni görmüyo bu aralar, ha bu durumdan şikayetçimiyim??assslaaa...biraz dinleniyorum valla sayelerinde Allah razı olsun onlardan, eşimde hep şehir dışında bu aralar. gerçekten çok yorgundum annemlerin gelişi ilaç gibi geldi:))

iyi akşamlar hatunlar nasılsınız keyifler yerindemiopuyorumnanaktan bayanssulusmile
aslıcım gözün aydın keyfini cıkart ohhhh

Günaydın,canlarım,ballarım,memleketimin güzel hatunları,
yuvanızdan huzur,bedeninizden sağlık,cebinizden maniler eksilmesin..a.s.

aslıcım,gözün aydın,Anneciklar yanında,ne mutlu sana,
evet canım bazen akşamlarıda giriyorum nete.hayırdır,yoksa sendemi akşamları giriyorsun,yani evde net varmı:uhm:

nerdesiniz niye kimse yokkkkkkkk sempatiksalakcinni

hulyacım,burdayım,sempatiksalakcinni

günaydın güzeller:)
hafta sonu naptınız hadi bi anlatın:))
ben biraz sağlıkla uğraştım, annemle babam mide ve bağırsak problemi yaşadılar, aynı benim gibi sanırım salgın var bu ara, doktorda öyle söyledi. çiçeğim dikkat edin antalyada sularda bir problem olabilirmiş!!

ahh canımm,aman dikkat edelim..:1shok:çok geçmiş olsun..
bende diyordum bu gurultu nerden geliyor diye.. demekki senin karnındanmış..:roflol::roflol:

çiçek evde netim yok canım, o yüzden denk gelemiyoz senle...
yerimseniben

slm,karabucug

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…