Yozgat///66

bende aranıza yeni katıldık hemşerililerim nasılsınız bakiimm ama bakıyorum ba burda kimse yok

slm kızlar nasılsınız oo maşşallah yeni topraklar katılmış as 66 nasılsın senin minoş nasıl hepiniz hoşğeldiniz kızlar:1hug:

günaydın kızlar,
baklava yozgattan kareler süper ellerine sağlık canım:)
aylincim minnoşum toparladı şükür, bu ara iyi.ben biraz rahatsızdım hafta sonu midemden paso yattım şu an daha iyiyim, iş başındayım:)
karabocuq hoşgeldin canım, Allah tamamına erdirsin, nasıl gidiyo hazırlıklar, yozgata mı yerleşiyosun?bu arada ben çevre mühendisiyim seninki hangi bölüm, çalışıyomusun neler yapıyosun?sorguya çekiyomuş gibi oldum kusura bakma:))

ben ziraat müh.nişanlımda emniyette calışıo yerköye de görev yapıyor orda olcaz yani canım

Günaydın güzellerimm.
kızlar kaç gündür kk'ya giremedim sorun vardı.. çok özledim sizleri
şimdi çıkmalıyım bebiş uyuyor.. bir ara gelir yorumlarınızı okurum:))

iyi akşamlar kızlar...
nasılsnız nerdesiniz..
eskiden buralar yıkılıyorduuuuu,,
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz...a.s.
yasemin ,aslı,hulya,aylin,sürmelim,çerkezkızımmm,nasılsnız topraklarım...kaydirigubbakcemile

ben iyyim çiçeğim sen nasıl oldun?bakıcılık nasıl gidiyo?

bende iyim diyelim iyi olsun.
bakıcılık gayet iyi gidiyor(maşallah)
iyice alıştık birbirimize,bana Anne demeye başladı.:roflol:
salı günü senin işyerinin önünden geçtım,
cama çık diye arıcaktım telden.. baktımki saat 17,00
çıkmışındır diye düşündüm..opuyorumnanaktan

yani ne diyim sana çiçek şöyle bi saçlarımı aşağıya sallandırmayı nasip etmiycen bana sempatiksalakcinni saçlarımı senin için uzatıyom şekerim bayanssulusmile ayrıcanak mesaim 17.30 alsanaalsanasmile
bu arada sevindim iyi olmanıza bebeğinle, anne demesi gayet normal kuzum seni çok seviyo demekki benimkide bakıcısına anne diyo valla çok hoşuma gidiyo Allah nazarlardan saklasın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…