Yozgat///66

Günaydin sekerlemelerr nöööörüüüoonuuzz
dagcicegim ablam nerelerdesin fisfisfishulya,as66,cerkesskizi,aylinn selam herkeseezemuszemus

tesekkur ederım canım ınsallah hayırlısyla rabbım tum ısteyenlere ıcındede sana verır

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn:kedi:

allah canını almasın kız gişin yoksa yanında cocugu mesajla mı yapacan :roflol:cagır gelsın yanına yegenımız olsun fasulyeme arkadas getır:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile

nörüyümm kiss heriff yok bende mesajla yapmaya calisiyomkaydirigubbakcemile3
ben gurbetteyim canim gocam turkiyede cuma gunu yanina gidiyorum o zaman yaparik bidene yigen:CüvCüv::jeyyar:yanniz kalmasin senin yafru

sürmeli toprağım çok yavaşsın başbakan üç diyo bak sen daha bire bile başlamamışsın hemen müjdeli haberi bekliyoruz ona ğöre gocayı nere gönderdin kaydirigubbakcemile3

enem aceleniz neeyyy daha 6 ay oldu evleneli
bekleyin accik tadini cikaram :jeyyar:gocem yerinde duruyor ben yokumkaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum, pazartesi neler yaptığınızla ilgili sınav yapcam ona göre:))iyi çalışın:))seviyorum hepinizi:))

günaydııııın:)
naber kızlar, ben haftasonu yorgunuyum
siz naptınız nasıl geçti tatiliniz?

ay bak heyecanlandım unuttum bir an kusura bakma canım, hoşgeldin sefa geldin önce, nasılsın yolculuk nasıldı?

aman aman bizim kızlar çoğalmış nasılsınız kızlar as66 senin minoş nasıl özlemişim sizi dağ çiçeğide ğelmiş sık takılalım hanımlar hadii bakalımolumunekankayizsmile

hiii sürmeli bende geliyiiim, çok özledim ankarayı:))

buyur gel sekerım

ay bak heyecanlandım unuttum bir an kusura bakma canım, hoşgeldin sefa geldin önce, nasılsın yolculuk nasıldı?

önemli değill hoşbulduk canımopuyorumnanaktan
yolculuk fena değildi ayıla bayıla geldim işte kaydirigubbakcemile3

aaa,sürmeli geldinmı oş geldin beya..Hollanda nasıl önce oralardan başlayım...:roflol:

he kıs abla geldim yine
aman netcen hollandayı yahuu :sinifsinif:

oooooo bakayorum şenlenmiş buralar :1hug: alkisalkisalkis
dağçiçegi ablacım hoşgeldin özledik seni
sürmeli canım hoşgeldin eşine kavuştun hadi gözün aydın Şeniz

günaydın kızlar:)
dün bir iki bişey aldım üstüme başıma acayip mutlu oldum, bu alışveriş bizi niye bu kadar etkiliyo bileniniz varmı Allahaşkına?kadın doğasımı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…