Selam canlar
Dun ise basladimkaydirigubbakcemile5
Off cok yoruluyorum sabah 7 oglen 15,30a kadar calisiyorum
Butun gun ayakta hawlu katliyorum gerci ben katlamiyorum makineye weriyorum o katliyor
isimi begendim ama cok tozlu oluyor yaa elim yuzum agzim burnum hep toz oluyor
bi ben rahatsiz oluyorum millet hic aldiris etmiyor hele yanimda calisan kiz kardan adam gibiydi yuzu banamisin demedi insan biraz siler :1ninca:
1 saatte en az 600 hawlu weriyoz tabi 600 az 700 750 wermemiz lazim bende ortasindayim
bugun mesaiye kaldim 2 saat fazla calistim daha 2. gunden bu yapilmazki amaaaaa
Allahtan arkadaslarim oldu hele bi tanesi war hemsommm sorgunluymus benim yasimda oda ewli 2 cocugu war cok cana yakin arada siwemizle konusuyok keleeeeeeeeee
isimi sewdim ama adamlik halim kalmiyorr niyeee he esim icin yapiyorum onu getirmek icin cok zoruma gidiyormafoldumben dilim war disim war 2 sene dirsek curuttum sonra git hawlu katla uff neyse hayirlisi olsun bakalim cok yazdim affedin ama paylasmak istedim sizlerle
bu arada arabasi mi dedinizzzzzzzz
ne tesaduf annecimde arabasi yapti dunn bugunde sicak sicak ictik
annem yapinca 1 koca tencere yapiyorda kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar hemşolarım.
demekki alayınızın canı arabaşı çekti..cokacimcoook
keşkem burada olsanızda ben hepinize yapsam.. karşılıklı höpürtetsek, yutsak cugg diye..:roflol:
hulya,aylin.bende ilk yaptığımda çok döktüm.
ama pes etmeyin..cokacimcoookcokacimcoookopuyorumnanaktan
işin hayılı olsun canım allah kolaylık versin hepinizi seviyorum aeo :1hug:
sürmelim. toprağım.yeni işin hayırlı olsun...
noel annemi oldun gııı.
:roflol:sık dişini tatlım daha iyi bir iş bulana kadar devam et.. mutlaka maske felan tak. gözlük tak.tedbirli ol.ablacımm
arabaşınızda afiyet olsunnnnnnn:dilcikar:
ablam benım antalyada hamuru nasıl kaldıracan gercı sımdı kalkar allahını seversen ye deyıpte mı yedırcen =D gelın ben sıze burda yapayım valla aksam yaptım hemde sıcak sıcak yerız senı bı ozledım kı gı nısanda ya da mayısta gelıcez buyuk ıhtımalle gorusuruz o zaman cıcek aplaaaaaaaaaammmmmm
Cumanız Mübarek olsun.canlarım...
aslı oh oh gez bacım..elayı düşünme.. Annesiyle,Babasıyla baş başa kalıcak çocuk.. onunda tatile ihtiyacı var.. sürekli yaşlı dadının yanında,ayy ne sıkıcı:roflol:
valla.eşimde bana abantamı gidelim uludağamı .yoksa Paris'emi diyor .ama ben Amarıgaya gidek diyom.. bagalım daha garar virmedik..şakkıdı
Selam canlar
Dun ise basladimkaydirigubbakcemile5
Off cok yoruluyorum sabah 7 oglen 15,30a kadar calisiyorum
Butun gun ayakta hawlu katliyorum gerci ben katlamiyorum makineye weriyorum o katliyor
isimi begendim ama cok tozlu oluyor yaa elim yuzum agzim burnum hep toz oluyor
bi ben rahatsiz oluyorum millet hic aldiris etmiyor hele yanimda calisan kiz kardan adam gibiydi yuzu banamisin demedi insan biraz siler :1ninca:
1 saatte en az 600 hawlu weriyoz tabi 600 az 700 750 wermemiz lazim bende ortasindayim
bugun mesaiye kaldim 2 saat fazla calistim daha 2. gunden bu yapilmazki amaaaaa
Allahtan arkadaslarim oldu hele bi tanesi war hemsommm sorgunluymus benim yasimda oda ewli 2 cocugu war cok cana yakin arada siwemizle konusuyok keleeeeeeeeee
isimi sewdim ama adamlik halim kalmiyorr niyeee he esim icin yapiyorum onu getirmek icin cok zoruma gidiyormafoldumben dilim war disim war 2 sene dirsek curuttum sonra git hawlu katla uff neyse hayirlisi olsun bakalim cok yazdim affedin ama paylasmak istedim sizlerle
bu arada arabasi mi dedinizzzzzzzz
ne tesaduf annecimde arabasi yapti dunn bugunde sicak sicak ictik
annem yapinca 1 koca tencere yapiyorda kaydirigubbakcemile3
hadi hülya yapda içelim, ben sana güveniyorum canım, eminim süper yapacaksın:))bak gazıda verdim yapınca çağır beni oldumu:))
ammowwn ablan sana gurban ossun.
gelde görüşek bacım.
bende seni özledim haa.yerimseniben
heya yimeyenlere.zorla yedirecem.Allahını seversen diyeker...
aşkın geldimi.. görevden..
Aman be çiçeğim her sene avrupa sıkmadımı be yıvrum acıkda doğu ülkelerine git kele, hintistan çin falan değişiklik olur diyorum şahsen naniknanik zemuszemus
evet ablam ya geldi hemde süpriz oldu 3gun erken degısım yaptılar cok sevındık ablam ya reyyan dıye bırını tanıyomusun polis esi sanırım bıze heryer memlektte ben bı yorum yapmıstım yozgatlı oldugunu ıspatladın yazmıs.ha bu arada tatlı yedırmye calısıyo komsuları allahını seversen dıye dıye:roflol:
dağ çiçegim ablacım avatar ın cok hoş cooooooook güldüm süperrrrrrrrr haaahaaahaaaahaaa kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
ay hülya.. aç tavuk kendini darı tarlasında görürmüşya.. bende yaşlandıkça.. aynada kendimi genç görüyorumm.Şeniz
nasılsın iyimisin...
yavrun nasıl.. oralara kar yağdımı..:hulya:
günaydın hemşerilerim bugün annelik mesaim saat 7 de başladı kızım erkanden:ecrin_bebek:
kalktı hala uyumadı pazar günüde erken kalkmak cooooooooook kötü akannehir :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?