Yozgat///66

Sende sagol canim.. Amin ins.

hoşbuldum kızlar, çerkeskızı dün yağmurluydu bugünde bazen yağıyo bazen güneşli, dalga geçiyo bizimle antalya anlayacağın:))

burada kar warrr heryer bembeyaz sırnaşık şey

opuyorumnanaktan

merhaba hemşerilerim nasılsınız a.s.
aslı hoşgeldin sen olmayınca buralar garip kaldı bak sen geldin şenlendi opuyorumnanaktan

biz iyiyiz canimm seni sormalikaydirigubbakcemile5

sen özlemniycek hatunmusun be güzelim, valla çok özledim gel hadi gııııopuyorumnanaktan ayrıca kursda neler belledim neler gelince anlatırım, ocak ayının ilk yarısında sınavım var desteğe ihtiyacım var yani çiçeğim, bilmem anlatabildimmi kaydirigubbakcemile3

merhaba hemşerilerim nasılsınız a.s.
aslı hoşgeldin sen olmayınca buralar garip kaldı bak sen geldin şenlendi opuyorumnanaktan

ay canım benim o hepinizin şenliği, valla bende 2 hafta boyunca nete giremedim aklım hep burdaydı. bağımlılık yapıyonuz hepiniz şekerim Şeniz
öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

biz iyiyiz canimm seni sormalikaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

sagolasın canım bende iyiyim kızımla vakit geciriyorum :ecrin_bebek:

aylincim hoşgeldin canım, sürmelimde sormuş bende merak ettim ankarada nerdesin, annemler etlikteler...

iyi akşamlar kızlar..
neler yapıyonuz bakim.
sürmelim.ne güzel Hollandaya kar yağmış. resimlerden görüyorum ancak.senağlama
aslıyyyrum.. hemen geliyorummmmmm senin yardıma ihtiyacın olurda ben gelmezmiyim.:roflol:
sınavında şincikten başarılar dilerim..
yaseminnnnn..
hulya,
satısu,
naren.nirdesiniz kele..
kızlar arabaşı zamanı gelmedimi ne dersiniz.açılışı yapan varmı aranızda...cokacimcoook

mrh canım bizde arabaşı falan yok daha aklıma düşürdün bir gün yapıp içmeli çevremde yozgatlı yokki kardeşim onu içmek kalabalıkta zevklidir açılışı yapan varmııııı

yok be kızlar nerdeee...annemler yapmışlar valla telefondan geliyodu çorbanın kokusu:))
çiçeeem ne zaman geliyosun??bugün öğle arası yokum, enistem böbrek taşı için ameliyat oldu ona gitmem gerek...

ya ablacım arabaşı dedinde canım istedi corbasını sıcak sıcak offfffffffff cokacimcoook
eşimde istiyor kafamın etini yiyor yap diye ama ben hic yapmadım cesaret edemiyorum yapmaya :çok üzgünüm:

hadi hülya yapda içelim, ben sana güveniyorum canım, eminim süper yapacaksın:))bak gazıda verdim yapınca çağır beni oldumu:))

bende arabaşı bir kere yaptım acemi şansı ilk yaptıgım süper oldu cokacimcoook ikincisini sormaaa kaydirigubbakcemile3 bir dahada hiç denemedim çorbasını yapıyorum ancak

iyi akşamlar hemşolarım.
demekki alayınızın canı arabaşı çekti..cokacimcoook
keşkem burada olsanızda ben hepinize yapsam.. karşılıklı höpürtetsek, yutsak cugg diye..:roflol:
hulya,aylin.bende ilk yaptığımda çok döktüm.
ama pes etmeyin..cokacimcoookcokacimcoookopuyorumnanaktan

yok be kızlar nerdeee...annemler yapmışlar valla telefondan geliyodu çorbanın kokusu:))
çiçeeem ne zaman geliyosun??bugün öğle arası yokum, enistem böbrek taşı için ameliyat oldu ona gitmem gerek...

aslıcım.bu ara gelemem .sen gelsene bana bir hafta sonu.eniştenede çok geçmiş olsun..Şeniz

Selam canlar
Dun ise basladimkaydirigubbakcemile5
Off cok yoruluyorum sabah 7 oglen 15,30a kadar calisiyorum
Butun gun ayakta hawlu katliyorum gerci ben katlamiyorum makineye weriyorum o katliyor
isimi begendim ama cok tozlu oluyor yaa elim yuzum agzim burnum hep toz oluyor
bi ben rahatsiz oluyorum millet hic aldiris etmiyor hele yanimda calisan kiz kardan adam gibiydi yuzu banamisin demedi insan biraz siler :1ninca:
1 saatte en az 600 hawlu weriyoz tabi 600 az 700 750 wermemiz lazim bende ortasindayim
bugun mesaiye kaldim 2 saat fazla calistim daha 2. gunden bu yapilmazki amaaaaa
Allahtan arkadaslarim oldu hele bi tanesi war hemsommm sorgunluymus benim yasimda oda ewli 2 cocugu war cok cana yakin arada siwemizle konusuyok keleeeeeeeeee
isimi sewdim ama adamlik halim kalmiyorr niyeee he esim icin yapiyorum onu getirmek icin cok zoruma gidiyormafoldumben dilim war disim war 2 sene dirsek curuttum sonra git hawlu katla uff neyse hayirlisi olsun bakalim cok yazdim affedin ama paylasmak istedim sizlerle

bu arada arabasi mi dedinizzzzzzzz
ne tesaduf annecimde arabasi yapti dunn bugunde sicak sicak ictik
annem yapinca 1 koca tencere yapiyorda kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…